Şimdi Ara

ŞU AN APOTEMİ SİTESİNİN YÖNETİM PANELİNDEYİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
9
Favori
25.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temiz don çarşaf lazım olunca haber vermen yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: çokboşadam

Şimdi site yönetimi ile konuşup DH ile görüşmelerini oradan kimlik bilgilerinin polise verilmesini talep etcem. Soru çözümlerine bakıyordum.site çökmüş sebebi sensin. Hadi kardeşim sınav tarihine yakın mahkemelerde dolaşırsın artık. İçerde sınava iyi çalışılır diyorlar degelendir bunu. Editleyeyim de şaka yaptığımi sanma. Bekle SS atcam.
    Editlesene bosadam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çokboşadam Ç kullanıcısına yanıt
    olum ozaman bunu bildiren kişi olarak sende mahkemelerde surunucen ne sanıyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çokboşadam Ç kullanıcısına yanıt
    Hocam şikayetçi olunması, bunun akabinde savcılık eğer şahsı suçlu bulursa savcılık tarafından dava açılması, mahkemenin davayı kabul edip duruşmaya gün vermesi yaklaşık 1 sene süreceğinden arkadaş yeni üniversitesindeyken ifadeye çağırılabilir en iyi ihtimal bu. Sınavını etkileyen bir şey olmayacak yani. Ancak şöyle bir sıkıntı var, sizi de aynı duruşmalarda hakim tanık olarak dinleyeceğinden sizinde mahkemelerde dolaşmanız gerekecek beraber
  • Programlamanin P'sini dahi bilmeyen hackerlar bir tek bizim ulkemizde var sanirim.

Bi ara bi angut vardi evrakta sahtecilik yaparak domain yonlendirmesi yapmis, TV lerde turkiyenin en buyuk hackeri diye anlatiyorlardi.

Bu konuyu acan arkadas, hangi programlama dillerini biliyorsun?
    Gelistirdigin bir projenin github linki alalim?
  • Havijci gençler iş başında

• quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

Programlamanin P'sini dahi bilmeyen hackerlar bir tek bizim ulkemizde var sanirim.

Bi ara bi angut vardi evrakta sahtecilik yaparak domain yonlendirmesi yapmis, TV lerde turkiyenin en buyuk hackeri diye anlatiyorlardi.

konuyu okumadan insanları itham eden forum kullanıcıları bir tek bizim ulkemizde var sanırım
    quote:

Yazılım ve güvenlik konularında bilgi sahibiyim, kesinlikle bi yetenek değil, küçüklüğümden beri kurcalamayı seven biriydim. Hatta bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyordum ama hayalimin psikoloji olduğunu ancak lise3 te fark ettim. Şu an da zaten istanbul psikoloji için çalışıyorum.

ya söylesene adam konunun neresinde nerde hackerim demiş?
    10 yaşında çocukların takıldığı bilmemnehackerforum.tr ile karıştırma burayı

• quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

Programlamanin P'sini dahi bilmeyen hackerlar bir tek bizim ulkemizde var sanirim.

Neden kendi kendine kavga ettin ki? Adam "Hackerim , heklerim , patlatırım , en iyisiyim " falan mı demiş? Harbi garipsiniz.
  • SQL Injection açığı mı vardı hocam?

• 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    Sen hangi programlama dillerini biliyorsun koçum? Eminim ki exploit yapmak veya ddos tan başka bir şey bilmiyorsun.Programalama elbet gerekli ama sana o adam "Hacker'im ben, herkesi hacklerim." falan mı dedi zaten bilen bir insan gösteriş amaçlı bunu demez ha ayrıca bilen bir insan yine söylüyorum bilmeyen birini görse de sesini çıkarmaz çünkü zaten bu gereksizdir az büyüyün :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PiranhaHacker kullanıcısına yanıt
    https://stackoverflow.com/a/50311733/4534316

Nick degisim kaydima bakarsan ayni kisi oldugumu gorursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 1 Haziran 2018; 14:29:32 >
    Bu senin , adamın hiç bir şey dememesine rağmen laf söylemeni gerektirmez ama biz de biliyoruz iyi kötü ama zaten hiç uğraşma hadi bilmeyen biri olsa yine de uğraşma boşver gitsin n'olacak yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: PiranhaHacker

Bu senin , adamın hiç bir şey dememesine rağmen laf söylemeni gerektirmez ama biz de biliyoruz iyi kötü ama zaten hiç uğraşma hadi bilmeyen biri olsa yine de uğraşma boşver gitsin n'olacak yani?
    quote:

Yazılım ve güvenlik konularında bilgi sahibiyim, kesinlikle bi yetenek değil, küçüklüğümden beri kurcalamayı seven biriydim.

quote:

Neyse sonra yönetim paneline girmenin bi yolunu buldum. Sitedeki güvenlik zaafiyeti hakkında detaya giremiyorum lütfen anlayış gösterin.

Biri yazilim konusunda bilgi sahibiyim derse ben de ona ispatla derim.

quote:

biz de biliyoruz iyi kötü

Sana da soruyorum, yazdigin kodu goster. Palavra mi atiyorsun gercek mi soyluyorsun o zaman anlarim.

• Umarim şikayet etmezler

• Apotemi mapotemi bilmem zaten 30 yasindayim konuyu populerde gorup girdim. Senin gibi luzumsuzun teki firmamizin web sayfasina saldirmisti fena süründurduk haberin olsun.

Ben pek bı hava görmediğim için bu yorumu yaptım sonuçta arkadaş gereken eğitimi de almamış bence kırıcı eleştirileri boşver yapıcı ol çünkü yaratıcı beyinlere ihtiyaç var bilgisayar için sana sözüm yok

• Emniyete verir biri gorursun yonetim panelini. Arkadas asosyal liseliler soyle sacma sapan seyler yapip egolarini tatmin ediyor anlamiyorum. gidin once universite kazanin issiz gezeceksiniz hala asosyallik. Gidin okuyun da bari az cevreniz olsun. Burda bos sacma seyler giriyonuz

• Montmartre kullanıcısına yanıt
    Boş iş yapıyor dediğin elemanlar ( siber güvenlik , yazılım vs ) senin sülalenden çok kazanıyor

• Up

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.