Şimdi Ara

ŞU AN İPHONE 6/6S PLUS ALINIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda doların yükselmesinden dolayı fiyatlara büyük oranda zam geldi.7 plus amayı düşünüyordum.Sizce su an iphone 6/6s plus alınır mı

• su an hicbir iphone modeli alinmaz fiyatlardan dolayi. Sadece iphone olsun baskasini kullanmam diyorsan 7 plus derim ki onun da yeni cikan cihazlara gore cok eksi yonu var.6 plus hic alinmaz bence.6s plus ondan cok daha ustun en azindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • technoB T kullanıcısına yanıt
    Aklımda 7 Plus,xiaomi mi 8 one Plus 6 var arada kaldim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Piyasa yuksek suan alinmaz 6 plus'ı da almayı dusunme en kotu 6s plus alirsin biraz piyasa duzeldiginde

• VioLee kullanıcısına yanıt
    İPhone 7 Plus için biraz ucuzlasin alırım diyordum ama fiyatı 4 de 5 e çıktı şu anki durumda da dolar pek düşecek gibi durmuyor

• O zaman direkt ele iphonu dostum.mi 8 , op 6 ya ek olarak xiaomi mi mix 2s ve distribütör garantili zenfone 5z ye de bakabilirsin.bunlarin hepsi ust seviye cihaz zaten.garantisi disinda 5z nin hafiza karti destegi , 3.5 mm jack girisi (jack op 6 nin da var ) hatta radyosu bile var.

• technoB T kullanıcısına yanıt
    Aklımda 5z ve mi mix 2 de vardı onları eledim şu an 2 telefon op 6 ve mi 8 2side guzel telefonlar karar veremedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mi 8 i xiaomi garantili alabiliyorsan daha iyi ancak obur turlu ikisi de birbirine cok yakin cihazlar.

• Piyasanın düzeleceği yok, eğer uzun vadede ikinci eli iyi olsun dersen anladığım kadarıyla iphone o konuda çok iyi.
  • Öylede şu an alınırsa 7 Plus alınır o da çok zamlandi normalde telefon bir süre sonra ucuzlar bizde pahalaniyor büyük ihtimal op 6 alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: LighterGas

Öylede şu an alınırsa 7 Plus alınır o da çok zamlandi normalde telefon bir süre sonra ucuzlar bizde pahalaniyor büyük ihtimal op 6 alırım
    Şöyle diyeyim şimdi iphone 7 plus aldın diyelim 2 sene sonra şu an aldığın fiyattan fazlasına satabileceksin. Tabi diğer telefonlar da pahalanmış olacak.
    iphone 6 serisine bulaşma çöp oldu onlar.
  • Haklısınız hocam dediğiniz gibi 2 seneye bu fiyatlardan daha pahalı olacak gibi duruyor belki 2 3 aya yeniden zam gelir zaman kaybetmemek lazım

• iPhone 6 Plus kullanıyorum, aman diyeyim hocam bulaşma. IOS güncellemeleri ile bitirdiler telefonu. Eski sürümlerde gül gibi çalışırken, gelen güncellemeleri bir halt sanıp yükledim ve telefon gitti. Youtube açarken kasan bir telefon oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.