Şimdi Ara

su an ne olsa korkarsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ne olsa korkarsiniz suan? Gurultu hirsiz deprem vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmasindan hep korktugum sey depremdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haradrim boru sesi

• Bulamadım bir şey

• Benimde hep aklima deprem gelir hele bu saatlerde

• tam uykuya dalarken, bedenim uyuşmaya başlamışken, kapımın yavaş bir şekilde açılmaya başlaması
    vücudumun hızlıca alev alev ısınmaya başlayıp terler dökmem. yavaşça battaniyeyi üstüme çekmem. gözümü kapatmam ve bir anda üstümdeki battaniye çekilip camdan aşağı atılacak olsam. daha düşmeye başlamadan kalbim korkudan patlardı.

Edit: bunu yazdığımda yaşadığım bir olay geldi aklıma.
    14-15 yaşında iken arkadaşımda kalıyordum, evde tektik. bana kendi odasını verdi, kendisi de kardeşinin odasında yatmaya gitti. bende çocukluğumdan beri yeni bir evde kendimi yatakta rahat hissedene kadar uykuya dalamam, hani sırtım duvara temas edecek.neyse ben sırtımı duvara dayadım o sırada kapı yavaşça açılmaya başladı, ben terlemeye başladım, tolga? diye seslendim. tık yok. sipsiyah bir gölge gibi. eline eldiven geçirmişti sanırsam kap karanlıktı. o zamanlar çığlık maskesi çok meşhurdu bilirsiniz belki. ondan giydi kapıyı bir açtı. yüzü görmem ile bilincimi kaybetmem bir olmuştu. sonra ayıldığımda anlattığı. ayağa fırlayıp üstüne
    koşturup saldırmaya başlamışım. benden kaçıp odaya kilitlemiş kendisini bende kapıyı açmaya tırmalamaya başlamışım. sonra sesim kesilmiş kapının altından baktığında oradan bakıyormuşum sessizce. sonra derin bir nefes verdikten sonra bayılmışım. zaten yerde uyanmıştım o yüzden anlattıklarına inanmıştım.
    not: kapının önünde uyanmıştım çocuktan daha iri idim yani taşıyamazdı beni yada sürükleyemez di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GleaMugen -- 14 Kasım 2014; 5:21:17 >

• Sabah olsa korkarım 8de ders var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 8.30 da matematik vize sınavım var hiç not tutmadım hoca sadece 3 sorunuz olacak dedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.