Bildirim
Şu Bumper'ı Nerde Bulabilirim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Siyah iphone 5 de bu bumperin siyah beyaz olanini kullaniyorum. Mukemmel durusu var. herkes hayretle bakiyor. Arkadasim ingiltereden getirmisdi hediye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1sn
kargo ücreti yok satıcı 470514 ürün satmış 15-25 günde gelir
http://www.ebay.com/itm/for-Apple-iPhone-5-5G-Pack-of-6-Border-Edge-Bumper-Durable-TPU-Skin-Case-Covers-/380642668447?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item58a0122f9f
daha fazla cevap için bana sormayın buraya gelin arkadaşlar.
http://forum.donanimhaber.com/m_69942003/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 17 Haziran 2013; 0:10:45 >
-
Teknosa bimeks vatanda falan yokmu ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu bumperları heryerde satıyorlar. internet sitesi istemiyosunuz ama gittigidiyorda heryerde var. Bir de telefoncuların çoğu satıyor, telefon kapı satan tezgahtarlarda bile gördüm ben. Telefoncuya bumper sadece cerceveli istiyorum diyin bunlardan getircektir. -
internet sitesi önermiyorum. Telefon kılıfı satan yerlerde bulabilirsin ama internet sitesi öner deseydin ebay ve gittigidiyor derdim -
ebayde milyonlarca var hemde 1 dolar falan
edit: istanbulda 10 liraya satarlar heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stkgcl -- 17 Haziran 2013; 16:57:40 > -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- swap cihaz nedir
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- apple değişim cihazı alınır mı
- apple değişim belgesi
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X