Şimdi Ara

Su Kaçağı Tespiti Ve Tıkanıklık Açma Hk. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar İsmim Ercan 1995 ten Beri İstanbul da Su tesisatı Kat Kaloriferi Merkezi Sistem Isıtma Soğutma Sistemleri Gibi ve bir çok tesisat dalında olan işleri yapmaktayım ancak günümüz teknolojisi çok hızlı ilerlemekte Bu nedenle Boru tesisatcılığı çok nadir işlemeye başladı bizde teknolojiye ayak uydurmaya uzman kadromuzla devam ediyoruz istanbulun bütün bölgelerine hizmet veriyoruz bu bağlamda http://www.dirilistesisat.com olarak su tesisatı,yangın tesisatı,kalorifer tesisatı,dogalgaz tesisatı,yerden ısıtma merkezi sistem,kapalı devre ısıtma sistemi,açık devre ısıtma sistemi,agustik dinleme cihazıyla su kaçak tespiti,tıkanıklık açma,pimaş içi görüntüleme,noktasal tespit, gibi bir çok dalda hizmet sektöründe mesleğimizi icra etmeye gayret gösteriyoruz profesyonel düşünenlerin profesyonel Tercihi Diyorum Ve herkese Yorumlari için Ayrıca teşekkür ediyorum Destek içinwww.dirilistesisat.com/iletisim/ bölümünden iletişim kurabilirsiniz.

su-kacak-tespiti,tikaniklik-acma ,su tesisatı,kat kaloriferi,Bakım onarım hizmetleri,termal kamerayla su kaçak tespiti noktasal tespit,Tadilat Tamirat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DirilisTesisat -- 28 Haziran 2017; 3:39:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.