Şimdi Ara

şu oyunu geçemedim bi yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arklar oyunu geçemedim oyuun çok güzel bence bi deneyinhttp://www.extremoyun.com/oyunoyna.asp?Gid=2020&CId=3 kopekin havladıgı yere kadar geldim ama gerisi gelmedi

• sağ tıkla play yap oyun bitiyo zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: nmesiz_

sağ tıkla play yap oyun bitiyo zaten

nası ya kardeş yardım etsen daha makbule geçerdi
  • iste öle :D
  • en başta arabanın yanındaki sopayı alıp ağacın üstündeki ağaçtaki kağıdı alıp şifreyi açıp kapıdan giriyoruz tualette anahtarı alıp banyoya gidip banyodaki çakmağı alıyoruz ben buraya kadar geldim
    Camın oradaki anahtarı neden alamıyoruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muka01 -- 10 Mayıs 2007; 17:43:12 >
  • playle nnemde bitirdi
  • işte bn çakmakla mumu yaktım odan eti alıp kopee veriom yiyo şerefsiz sora da hiç bişi olmuo
  • bende köpeğin havladığı yere kadar geldm elimde et var , köpee atcaz heralde ama nasıl?
  • biraz anların yaa hadi bende merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: [rAmMs+ein]

bende köpeğin havladığı yere kadar geldm elimde et var , köpee atcaz heralde ama nasıl?

yaw kopee atma yeri var tamam ben atıom ama kopke yiyo onu sora hiçbişi olmuo deli oldum bu arada camdan bakınca kopei goruonya işte orda yerde gri bi tas var oraya atıon eti ama yiyo bitirio kopek sora da bişi olmuo
  • mumu nerden aldınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: CmrHun

Bu mesaj senin için çok anlamlı olsa gerek.
  • bende geçemedim wallaa
  • ben oraya kadarda gelemedim ama anahtarla heralde arabayi alcaz
  • Cok zor oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknolojikmanyak

quote:

bende köpeğin havladığı yere kadar geldm elimde et var , köpee atcaz heralde ama nasıl?

yaw kopee atma yeri var tamam ben atıom ama kopke yiyo onu sora hiçbişi olmuo deli oldum bu arada camdan bakınca kopei goruonya işte orda yerde gri bi tas var oraya atıon eti ama yiyo bitirio kopek sora da bişi olmuo

mutfaktan şişeyi, tabaği ve eti alin

eti tabağın içine koyun sonra uzerine şişeyi boşaltın ondan sonra eti kopeğe yedirin böylece köpek uyuyacak ve siz de devam edebileceksiniz :)

oyunu bitirdim bu arada:) güzel bir oyun bence hem fazla kastirmiyor..

hepinize kolay gelsin

• bu tarz oyunlar güzel oluyor ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: resim8987

quote:

Orjinalden alıntı: teknolojikmanyak

quote:

mutfaktan şişeyi, tabaği ve eti alin

eti tabağın içine koyun sonra uzerine şişeyi boşaltın ondan sonra eti kopeğe yedirin böylece köpek uyuyacak ve siz de devam edebileceksiniz :)

oyunu bitirdim bu arada:) güzel bir oyun bence hem fazla kastirmiyor..

hepinize kolay gelsin

bu et tabağın içine konmuyo bu arada it de biftekleri götürüyo haa yarasın koçuma

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.