Şimdi Ara

Şu Riven'e bi çözüm yok mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk mesajda ne dendiğini anlamadım biri tercüme edebilir mi
  • Sejuani +exhust+tp 3 lüsü mükemmel olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alsgar

Abi ne zaman top lane oynasam 3 oyunun 2'sinde Riven geliyor.Yok mudur bunun bir çözümü? Son buffuda aldıktan sonra bilende bilmeyende oynuyor.Irelia alıyoruz sheen bitene kadar pek bi olayımız yok sheen bitene kadar da 6 level oluyoruz 6 level olunca benden daha fazla burstu olup bide ignite ile trade'i kaybediyorum.Zaten snowballa bağlıyor adam devamı geliyor.Bi kaç taktik vericek yok mu şu illet heroya karşı?

Çare nasus 100lerce oyunum olduğundan mıdır bilmiyorum ama en sevdiğim herolardandır hem off tank denebilecek bir kategoride hemde armor +5 potla başlayıp 6ya kadar sadece 5 potla bir stack kasarsan vede nasusa ait bi cdr pagen belkide 1-2 mana regen sıkısabılır araya girersen ve helede hala zorlanıyorsan 0 ad full armor mag resist girersen ezilmene imkan yok ama cok dikkatli bir early game yapman gerek 11 lvldansonra dk20 civarları 300 350 stack yaptıysan ki genelde ben dk 20de 500 buluyorum yada 450 ama 300-350 bile yeter ezmen için sadece W E Q atıp 2-3 tradede base yollar işine bakarsın yada keser bırakırsın latede'de sen cok daha yararlı olucaksın sonuçta düzgün bi takımın varsa ve trinity + armor pent gerisi full tank olarak girdinmi çok kolay bence rivenlane'i ne kadar riven nasus counter olarak gözüksede easy bilane geçiriyorum west ve tr plat ve dia + oyunlarda genelde sıkıntı cekmedım nasusla hiç lanede. ama takıma bağlı bir hero az bir cc varsa karşıda zorlanabiliyorsun tflerde.

• Riven zaten çok nerf yedi şuan ayarında.Lane da volibear ve lissandra çok zorluyor.Volibear olduğuna bakmayın w sü ve sağlamlığı ile oyunu gerçekten zehir ediyor :)

• Garen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

riven lcs tarzı maçlarda iş yapmıyor, 5kişinin arasına girince indiriyorlar direk, o yüzden nerf yemiyor heralde..

Akalide lcs tarzı maçlarda iş yapmıyor ama nerf yedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByHsyN34

Ne zaman evet ne zaman rankedda karşıma gelse riven olaf falan almıyorum
    RAMMUS SOLO
    ne zaman riven gelse eziyorum
    Hani gerçekten iyi oynayanlar zorluyor 1-2 gang alıyorum civili cıkıp level de 6 olunca imkansız alamıyor
    Beyler isteyen olursa rammus ile nasıl ezebileceğini anlatırım p.m. ile
    RAMMMUS BABABABABA

yaw he he .gif
  • Bende riven oynuyorum açıkcası en zorlandıklarım Garen , Pantheon , Ad kasarsa renekton

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

Riven zaten çok nerf yedi şuan ayarında.Lane da volibear ve lissandra çok zorluyor.Volibear olduğuna bakmayın w sü ve sağlamlığı ile oyunu gerçekten zehir ediyor :)

Bu arkadasi dinlemeyin gecen gun 4-5 kez karsima geldi sonrada arkadasimin macina gelince dikkatimi cekti izliyeyim dedim adam riven scripti kullaniyor. Oyundaki nicki forumdakiyle ayni bi ara girip bakin derim.

• Bi aralar riven oynuyordum yani şunu söyliyeyim karşısına gelen tanky bir şampiyon riveni tozduman ediyor irelia alın e fulleyin riven gg bu arada riveni ctliyecem diye jax almayın üzülürsünüz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garen. En etkili çözümü. Şu zamana kadar riven a karşı 50 oyun oynadıysam 3-4 kez anca vermişimdir lane i. O da sağlam ganklar yememden.

Açıyorsun rün sayfasını,

Kırmızılar 9x Kritik ihtimali
    Sarılar 9x level başına can
    Maviler 9x büyü direnci
    Büyükler 3x zırh delme.

Kabiliyetler klasik 21-9

Eğer level başına can rünlerin yoksa zırh koyabilirsin.

Dokuma zırh + Beş pot olarak lane gidip minyona dokunmuyorsun. Olayın sadece last hit olsun. Lane sana doğru yaklaşınca lane freeze denen olayı yapıyorsun, minyonlar sürekli aynı noktada kalıyor. Sana doğru yaklaşırsa riven, q+e yapıp e bitmesine 1 saniye kala geri çekiliyorsun. Kovalayamazda, yine damage yer. Böyle böyle dürterek en sonunda kesersin zaten.

İlk base attığında kesinlikle hırpalayan (Brutalizer) al. En az 3 potunla beraber tekrar lane e git, taktik aynı. 6 level olduktan sonra ultinle agresif bir şekilde oynayabilirsin.

İkinci item olarak Günateşi-Sunfire öneriyorum. Brutalizer şimdilik o şekilde kalsın. Günateşini de alırken zırh değil.can veren parçasından başlayarak bitir.

Şöyle ki, Riven ilk item olarak Brutalizer veya tiamat çıkacağından o zırh sana pek fayda etmez. Ama o levellerde +380 can çok büyük nimet. Zaten bunları eksiksiz yaptıysan kafa kafaya çok rahat alırsın riven ı. Baktı seni kesemeyecek mid e inmeye çalışır, mid i uyar, gerekirse kovala.

Brutalizer ı Youmuu ya tamamlaman tercihim. Hem verdiği kritik rünlerinle çok uyumlu oluyor hem de riven olsun başka hero olsun kaçma kovalama da adeta 2. bir q gibi. Günateşi bitmeden, ayakkabının ilk parçasını almadan youmuu ya tamamlama. Çünkü oyun güçlü bir şekilde başlamana rağmen belli bir seviyeye gelmeden tank vasfı kazanamıyorsun.

Ayakkabı olarak da Swiftness-Atiklik herhalde- tercihim.

Garen bu rünlerle bu kabiliyetlerle gerçekten absürt bi damage çıkarıyor.Ama belli bi yere kadar agreaifleşmemek gerek yoksa 2 yiyen garen mi olur diye triplere girersiniz. Günateşinin can veren parçasını aldıktan sonra kudurum gitsin

Q ve E kritik vuruş yapabildiğinden ilk 6 levelde Q nun kritik geldiği bi QE kombosu riven ı lane e küstürüyor. Sizi keyiflendiriyor. Hatta kill çıkartmamanız içten bile değil.

Tf de yapmanız gereken karşı apc ye q yu vurmak.ve E ile mümkün olduğunca fala kişiye damage atmak. Tf yi başlatacak olan sizsiniz, olaylara sonradan dahil olmamaya çalışın.

İstersen bi oyun atabiliriz. Daha detaylı olarak anlatabilirim.

Renekton, riven, nasus, jax, vi, wukong, garen karşısında oyun aküsen herolardan.

Önceden rivendan çooook çektim. Ama sonradan garenin riven a karşı üstünlüğünü kşfettim.

Sıra pantheonu dağıtacak bi champ bulmakta. Şu sıralar ona gıcığım.

Ve bana kalırsa da riven ve yasuo noob herolarıdır. Özellikle riven. Çok uzun oldu sebeplerini gerekirse sonra yazarım

Kolay gelsin.

• Koridor olarak tavsiye veremem de karşı takımda janna olunca oynanmıyor rivenla
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Garen. En etkili çözümü. Şu zamana kadar riven a karşı 50 oyun oynadıysam 3-4 kez anca vermişimdir lane i. O da sağlam ganklar yememden.

Açıyorsun rün sayfasını,

Kırmızılar 9x Kritik ihtimali
    Sarılar 9x level başına can
    Maviler 9x büyü direnci
    Büyükler 3x zırh delme.

Kabiliyetler klasik 21-9

Eğer level başına can rünlerin yoksa zırh koyabilirsin.

Dokuma zırh + Beş pot olarak lane gidip minyona dokunmuyorsun. Olayın sadece last hit olsun. Lane sana doğru yaklaşınca lane freeze denen olayı yapıyorsun, minyonlar sürekli aynı noktada kalıyor. Sana doğru yaklaşırsa riven, q+e yapıp e bitmesine 1 saniye kala geri çekiliyorsun. Kovalayamazda, yine damage yer. Böyle böyle dürterek en sonunda kesersin zaten.

İlk base attığında kesinlikle hırpalayan (Brutalizer) al. En az 3 potunla beraber tekrar lane e git, taktik aynı. 6 level olduktan sonra ultinle agresif bir şekilde oynayabilirsin.

İkinci item olarak Günateşi-Sunfire öneriyorum. Brutalizer şimdilik o şekilde kalsın. Günateşini de alırken zırh değil.can veren parçasından başlayarak bitir.

Şöyle ki, Riven ilk item olarak Brutalizer veya tiamat çıkacağından o zırh sana pek fayda etmez. Ama o levellerde +380 can çok büyük nimet. Zaten bunları eksiksiz yaptıysan kafa kafaya çok rahat alırsın riven ı. Baktı seni kesemeyecek mid e inmeye çalışır, mid i uyar, gerekirse kovala.

Brutalizer ı Youmuu ya tamamlaman tercihim. Hem verdiği kritik rünlerinle çok uyumlu oluyor hem de riven olsun başka hero olsun kaçma kovalama da adeta 2. bir q gibi. Günateşi bitmeden, ayakkabının ilk parçasını almadan youmuu ya tamamlama. Çünkü oyun güçlü bir şekilde başlamana rağmen belli bir seviyeye gelmeden tank vasfı kazanamıyorsun.

Ayakkabı olarak da Swiftness-Atiklik herhalde- tercihim.

Garen bu rünlerle bu kabiliyetlerle gerçekten absürt bi damage çıkarıyor.Ama belli bi yere kadar agreaifleşmemek gerek yoksa 2 yiyen garen mi olur diye triplere girersiniz. Günateşinin can veren parçasını aldıktan sonra kudurum gitsin

Q ve E kritik vuruş yapabildiğinden ilk 6 levelde Q nun kritik geldiği bi QE kombosu riven ı lane e küstürüyor. Sizi keyiflendiriyor. Hatta kill çıkartmamanız içten bile değil.

Tf de yapmanız gereken karşı apc ye q yu vurmak.ve E ile mümkün olduğunca fala kişiye damage atmak. Tf yi başlatacak olan sizsiniz, olaylara sonradan dahil olmamaya çalışın.

İstersen bi oyun atabiliriz. Daha detaylı olarak anlatabilirim.

Renekton, riven, nasus, jax, vi, wukong, garen karşısında oyun aküsen herolardan.

Önceden rivendan çooook çektim. Ama sonradan garenin riven a karşı üstünlüğünü kşfettim.

Sıra pantheonu dağıtacak bi champ bulmakta. Şu sıralar ona gıcığım.

Ve bana kalırsa da riven ve yasuo noob herolarıdır. Özellikle riven. Çok uzun oldu sebeplerini gerekirse sonra yazarım

Kolay gelsin.

Yasuo ve riven ikiside noob heroları değildir.

Zaten noob herosu diye bir terimde yoktur bronzların kaybettikten sonraki ego tatmin biçimidir

ikiside gayet ayarında ve dengeli olan şampiyonlar sadece riven karşısında bilinçli oynamak ve bol ccli takımlar almak gerek zaten latede ister istemez düşüyor

yasuo ise statik aldıktan sonra açılan bir şampiyon çoğu zaman hata yapıyorsunuz yasuo ile 1 lwlde trade girilmez yarı can bırakır kendiside pasifi sayesinde az hasar alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• duzgun bir rune page birde hatasiz oynayarek her champ ile durdurursun aslinda.

lvl 1-2 , 6 en en en guclu oldugu lvl da trade girmemen gerekiyor sadece.
  • SekreterAdam kullanıcısına yanıt
    Ya yasuo neyse de, riven ın neresi dengeli? Neresi zor?

Farm desen her türlü, shield, stun, hayvani hasar, hayvani mobility vs vs.

Bu hero mu zor? Kusura bakma da bu zıkkım eninde sonunda kasıyor. Garenle kafasıma vuruyorsun ama.mid game sonrası bi bakıyorsun adam kasmış.

Yasuo kırılgan, ordan kazanıyor. Onun harici yine aynı şekilde o da öyle. Shield, wind wall, hasar, mobility vsvs.

Ne bronzum ne ego tatmini yapıyorum. Ben oyunu eğlenmek için oynarım. NA'da Westte her yerde tüm community bangır bangır riven noob herosu diye bağırıyor, niyeyse tr de öyle değil.

Ki normal bu da. Oynaması kolay, teq atıyorsa trde yere göğe sığmaz o hero.

Bi zedin zorluğuyla bir riven bir değil. Kimse riven ı savunmasın yani. Yasuo yu ikinci planda tuttum dikkat ettiysen. Yasuoua gelene kadar riven var demek o. Ama yasuo da öyle aman aman değil.

Şu noob herosu diye bişi yok lafı da tam mal turnusolü arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 1 Şubat 2015; 8:05:29 >

• Var canım, olmazmı.
    2 seçenek var:
    1-Dari
    2-Ban

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swain

• Ben o kadar iyi yasuo oynamam ama yasuoyla riveni hep ezebiliyorum.yasuoya hep flash bitkinlik girerim.runler ;
    9x crit damga 9x can veya zirh muhur 9x mr aplerden de tek yememek icin 2x ad 1x crit cevheri.lanede hep q atip minyon hasari yememek icin geri kaciyorum .6ya kadar. Sadece farmliyorum . O dalarsa da kaciyorum 3. Qsunu e ile dodge lamak lazim.6da daliyoruz birbirimize 3. Qsunu e ile yemiyorum sonra adama e yi tekrar ona atasiya kadar minyonlardan e ile kaciyorum .arkama q atiyorum habire . Hortum gelince sakin duz atmayin en noobu bile yemez. Ult atarsa duvar hazir.sonra e,q sorye ge ton. Lanede boyle ezmeye basliyorum.6/0/0 oluyor lane sonra roam atiyor 2 kill alip soloda beni 2 q atarak tekliyor.e ile tum dmg imi bosa cikartiyor oyun tasiyor.oyun sonu qq izi low yasuo lanede nasil koydum.lanet olsun bu heroya yuzsuz gibi buffluyolar bide.o skillsetli heroyu yaparsin cd koy demi buildle %40 cdr yapiyolar zaten 2 snde 1 500 kalkan adalet mi bu simdi.kovaliyoz tum skilleri spamlayip kaciyor.bitkinlik en iyi ctsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapedInBush -- 1 Şubat 2015; 9:28:06 >

• Ona kucuk exhaustlar atın

• Xin al keyfine bak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.