Şimdi Ara

Şu Riven'e bi çözüm yok mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasuo demişken; karşınızda zed, riven gibi şampiyonlar varsa kesinlikle tutuştur almak gibi bi hata yapmayın bitkinlik alıp onları şaşırtabilirsiniz.
  • SoABjk1903 kullanıcısına yanıt
    bende bu durumu çok garip bulmuşumdur. riot tarafından bayağı torpilli bi şampiyon.

bu arada ben annie, vayne, quinn ile ezebiliyorum yalnızca.
  • Pbede değişti riven artık rahatız sakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darius ile oyunun her aşamasında patates edebilirsin Riven'ı.
  • donmuş balyoz + statik + randuin + son fısıltı + bot + ebedi alan bi quinn soloda rivene farm yaptırmaz
  • Early gamede doğuştan tank herolara karşı bişey yapamıyor (Voli,Rammus,Malphite) onun dışında takımınla dolaşıp 1v1 girmessen egale etmeye başlıyosun.
  • Rivena ne buff geldi ?

• Gnar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

Riven zaten çok nerf yedi şuan ayarında.Lane da volibear ve lissandra çok zorluyor.Volibear olduğuna bakmayın w sü ve sağlamlığı ile oyunu gerçekten zehir ediyor :)

Bu arkadasi dinlemeyin gecen gun 4-5 kez karsima geldi sonrada arkadasimin macina gelince dikkatimi cekti izliyeyim dedim adam riven scripti kullaniyor. Oyundaki nicki forumdakiyle ayni bi ara girip bakin derim.

Ahahahahahah süpermişya :) Riven scripti.Ben gold plat değilimki senin ile eşleşeyim be kardeşim yalan söyleme bari :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

Rivena ne buff geldi ?

Artık q aa q aa kombosu çok daha kolay yapılıyor riveni 5. kere oynayan biri bile alışıyor komboya
  • Al darius bak bakalım yaptığı atarın cezasını nasıl çekiyor

• Bir allah kulu da olaf dememis. Forumun hepsi mi bronze

• Kimsede quin ve braum dememis forum bitmis

• Riven basit combonun hepsini yersen tabi ezilirsin

• garen cho gibi silence olan hard tank herolar veya early gamede daha sağlam olan biri(darius pantheon)icabına bakabilir spell olarak exhaust tp ve ignitedan çok daha yararlı olur
  • quote:

quote:

quote:

Riven zaten çok nerf yedi şuan ayarında.Lane da volibear ve lissandra çok zorluyor.Volibear olduğuna bakmayın w sü ve sağlamlığı ile oyunu gerçekten zehir ediyor :)

Bu arkadasi dinlemeyin gecen gun 4-5 kez karsima geldi sonrada arkadasimin macina gelince dikkatimi cekti izliyeyim dedim adam riven scripti kullaniyor. Oyundaki nicki forumdakiyle ayni bi ara girip bakin derim.

Ahahahahahah süpermişya :) Riven scripti.Ben gold plat değilimki senin ile eşleşeyim be kardeşim yalan söyleme bari :)

Valla bilmiyorum kardeş benimle eşleştin (normal oyunda) rivenla tabiri caizse bizim top lane'i delip geçmiştin sonra arkadaşla eşleşince onun oyununu izlerken seni hatırladım sen %1000 script kullanıyorsun ve video alıp nedenleriyle şikayet ettim çunku izlediğim bi script tanıtım videosu vardı oradaki hareketlerin oynayış tarzının aynısı sendede vardı. Hesabın banlanırsa hakkını helal et kardeş ama haketmiyorsun sen o bulunduğun ligi yani kusura bakma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla bilmiyorum kardeş benimle eşleştin (normal oyunda) rivenla tabiri caizse bizim top lane'i delip geçmiştin sonra arkadaşla eşleşince onun oyununu izlerken seni hatırladım sen %1000 script kullanıyorsun ve video alıp nedenleriyle şikayet ettim çunku izlediğim bi script tanıtım videosu vardı oradaki hareketlerin oynayış tarzının aynısı sendede vardı. Hesabın banlanırsa hakkını helal et kardeş ama haketmiyorsun sen o bulunduğun ligi yani kusura bakma.

Nasıl bir psikolojik vakasın çözemedim profiline girip tüm yorumlarını okudum alayı saçma :) İstediğin yere şikayet et forumda benim ile oynayan arkadaşlarımda var :) Fast combo script oluyorsa iyimiş :) Ayrıca yalanın şurdan belli ben normal oyun oynamam ayda 1 oyun bile nerdeyse normal game atmıyorum dün sadece attım ondada ranklar kapalı olduğu için neyse fazla uzatmıycam yalan söylemeyi bırak yazık acıyorum :)

• Maokai diyorum bende.

• olaf + youtube>wardruna gg wp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereon Rath -- 1 Şubat 2015; 13:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Orijinalden alıntı: ByHsyN34

Ne zaman evet ne zaman rankedda karşıma gelse riven olaf falan almıyorum
    RAMMUS SOLO
    ne zaman riven gelse eziyorum
    Hani gerçekten iyi oynayanlar zorluyor 1-2 gang alıyorum civili cıkıp level de 6 olunca imkansız alamıyor
    Beyler isteyen olursa rammus ile nasıl ezebileceğini anlatırım p.m. ile
    RAMMMUS BABABABABA

yaw he he .gif

oynamayı bilen rammus az iyi bilen rammus gelirse karşına adama hasar veremiyorum bu ne *** diye küfür etme geneli öyle yapıyor böyle diyenlerin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.