Şimdi Ara

Şu Riven'e bi çözüm yok mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    6 levela kadar zorlar panth. 6 da ulti acip kesersin. Ama panth 3-0 falansa gg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 levele kadar zorluyor evet. sonrasında çok rahatlıyoruz bir anda. snowball kapasitesi var heronun zaten.

ki 3-0 falansa riven gg aynı mantık hocam
  • Too Greedy kullanıcısına yanıt
    Ya tamam tek high eloda oynayan sizsiniz :D o kadar yazılandan bi orayı anlayın anca.

• Darius al rivena da teq atıyor Saka maka darius rivenın ctsi al adam yanına yaklasamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Ya tamam tek high eloda oynayan sizsiniz :D o kadar yazılandan bi orayı anlayın anca.

Ligini söyler misin ne kadar high eloda oynadığını merak ettim.Yasuo ile Riven'ı high eloda öyle 5 kişinin arasına sokmazlar akıllıca oynamak gerekir.Low eloda diğerleri kolay ölüyor diye ilk tanka dalma olayı olduğu için en yeteneksiz Rivenler,Yasuolar bile taşır

• quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

quote:

Ligini söyler misin ne kadar high eloda oynadığını merak ettim.Yasuo ile Riven'ı high eloda öyle 5 kişinin arasına sokmazlar akıllıca oynamak gerekir.Low eloda diğerleri kolay ölüyor diye ilk tanka dalma olayı olduğu için en yeteneksiz Rivenler,Yasuolar bile taşır

Şu yazdıklarımdan şöyle şeyleri nerenle okudunda çıkarttın merak konusu. Block.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

quote:

Şu yazdıklarımdan şöyle şeyleri nerenle okudunda çıkarttın merak konusu. Block.

Traşı kes ligi söyle bana low

• Garen al sustur gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomato Soup -- 3 Şubat 2015; 12:12:07 >
  • heimerdinger hayattan soğutuyor riveni söyleyim...
  • bustu yüksek herolara karşı exhaust ile oynamayı denedin mi hiç ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.