Merhaba arkadaşlar daha önce de konu açmıştım. Yeni cihaz almayı planlıyorum ancak kararsızım. Sizce Note II mi almalıyım yoksa Note III ü mü beklemeliyim. Açıkcası Note III yanlısı pek değilim niçin derseniz; Aşırı büyük ekrandan dolayı . Sizce 5.68 inch ekranla 5.55 inch ekran arasında çok büyük bir boyut farkı olur mu ? Aynı zamanda özellikleri de cezbedici gözüküyor Note III ün. Bu arada Note III bütçemide zorlayabilir bütçede de sıkıntı oluyor . Yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Elimden geldiğince konuyu güncel tutmaya çalışacağım. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...
ben note 2 kullanıyorum ve haftaya satıcam pek tavsiye etmem açıkçası büyüklüğü ilk başlarda sorun olmuyor güzel geliyor fakat zaman zaman pratikliğini kaybediyor zaman zaman üstten perdeyi indirmek için parmağımı en yukarı götürmeye üşeniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: MasterPro
ben note 2 kullanıyorum ve haftaya satıcam pek tavsiye etmem açıkçası büyüklüğü ilk başlarda sorun olmuyor güzel geliyor fakat zaman zaman pratikliğini kaybediyor zaman zaman üstten perdeyi indirmek için parmağımı en yukarı götürmeye üşeniyorum
Hocam. Sanki 5 metrelik telefondan bahsediyoruz.
Lg optimus g pro öneririm dostum :)
Lg optimus g oneririm daha buyuk istiyosan g pro
AristocraticaL*
kullanıcısına yanıt
ilk aldığınızda onu anlamıyosunuz fakat günlük kullanımda acil bişey yazarken falan çok zor oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: MasterPro
ilk aldığınızda onu anlamıyosunuz fakat günlük kullanımda acil bişey yazarken falan çok zor oluyor
Çok teşekkürler arkadaşlar. Bu akşam fırsatım oldu işten sonra gidip baktım Note II ye şimdi ordan geldim hemen cevap vermek istedim. Note II büyüklük açısından pek sorun olmayacak sanırım. Kararım Note II den yana şuanlık arkadaşlar. Yinede her türlü görüş ve düşünceye açığım.
quote:
Orijinalden alıntı: gorkem2626
LG optimus g pro ya internetten baktım şimdi güzel cihaza benziyor. Ancak android güncellemeleri devamlı olarak zamanında gelir mi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: HayaletPasa
quote:
Orijinalden alıntı: gorkem2626
LG optimus g pro ya internetten baktım şimdi güzel cihaza benziyor. Ancak android güncellemeleri devamlı olarak zamanında gelir mi acaba
Forumda arkadaşlar bilgi almış Lg müşteri hizmetlerinden 2 yil boyunca gelecek tüm güncellemeleri alacak denilmiş.
Suan s3mini kullanuyorum ancak s4 mini veya s4u tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: HALO
Suan s3mini kullanuyorum ancak s4 mini veya s4u tavsiye ederim
dostum diğer arkadaşlarda yazmış ama bende yazayım yinede. lg optimus g al bence. eğer ekran küçük gelirse lg optimus g pro al. snapdragon 1,5(g) ve 1,7(g pro) işlemcileri var. yani şuan var olan en iyi işlemciye sahipler. g pro 5,5 inç. g 4,7inç ikisinde de 2GB ram var. 2yıl boyunca çıkacak tüm güncellemeleri anında alacaklar.
Arkadaşlar tüm yorumları okudum teşekkür ederim. Ancak cikacak cihazlari bekleyemeyecegim sanirim .s Konu güncell.
quote:
Orijinalden alıntı: HayaletPasa
Arkadaşlar tüm yorumları okudum teşekkür ederim. Ancak cikacak cihazlari bekleyemeyecegim sanirim .s Konu güncell.
Arkadaşlar bu arada beklentilerinmi de söyliyim. Oyun oynarım müzik dinlerim internette gezerim seyahat ederim resim cçekerim ve not alırım. Donma kasma istemem şarj 1 2 gün gitse yeter. Büyük cihazları severim oldum olası . Daha tam karar veremedim. Note 2 kullanıcıları ozellikle yardımcı olursa memnun olurum.
Note 2 candir. Sarjdan cekeli 12 saat oldu elimden dusurmuyorum 3g hep aktif hala % 35 sarjim duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Pritt31
Note 2 candir. Sarjdan cekeli 12 saat oldu elimden dusurmuyorum 3g hep aktif hala % 35 sarjim duruyor.
note 2 teknoloji marketlerde 1400 lira civarı note 3 çıkıncada hemen gelmez 1-2 ay sonradan ülkemizde gelir fiyatı da note 2 nin ilk zamanlar gibi 2bin liranın üstünde olur alınırsa şimdi alınır note 2
quote:
Orijinalden alıntı: iboocum
note 2 teknoloji marketlerde 1400 lira civarı note 3 çıkıncada hemen gelmez 1-2 ay sonradan ülkemizde gelir fiyatı da note 2 nin ilk zamanlar gibi 2bin liranın üstünde olur alınırsa şimdi alınır note 2
Alıntıları Göster
Tüm yorumlar için herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Yine de gelecek her türlü yoruma açığım. Ne kadar yorum o kadar iyi. Güncel.
Satılık faturalı beyaz Note 2 sarj kısmında hafif soyulma var fiyat 1000 tl
quote:
Orijinalden alıntı: iboocum
Yanlış bilgi olduğu için yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın. Öncelikle note 2 tanıtımdan 1 ay sonra ülkemizde bulunur konuma geldi.( tanıtım ağustos son günleri idi ben cihazı 7 ekimde aldım) Ülkemize artık samsung amiral gemileri dünya ile aynı zamanda geliyor. Eskiden geç gelirdi ancak s4 ü tüm dünya ile aynı anda kullandık. Note 2 ve s3 de 1 hafta kadar geç geldiler. Esas yanlış ise fiyat konusunda. Note 2 1899 tl den satışa sunulmuştur.
quote:
Orijinalden alıntı: dogan974
Satılık faturalı beyaz Note 2 sarj kısmında hafif soyulma var fiyat 1000 tl
Alınır neden alınmasın.Samsungun en sorunsuz telefonu fakat Optimus G Proyu da elinize alıp inceleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: wolf_555
Alınır neden alınmasın.Samsungun en sorunsuz telefonu fakat Optimus G Proyu da elinize alıp inceleyin.
Alıntıları Göster
Teşekkür ederim yorumlar için arkadaşlar biraz daha aydınlandım konu hakkında. LG optimus g pro ya gelince cihaza netten baktım hoş duruyor tabii yerinde incelemek ayrı olur ve bakacağım. Ancak Note II nin beni cezbeden yanlarından biri ise S Pen. S Pen çok hoş duruyor ve mükemmel özellikleri var. Ama hala tam bir karar veremedim yorumlara açığım düşüncesi bilgisi olan arkadaşlar yazarsa mutlu olurum.