Şimdi Ara

ŞU ZAMANDA NOTE II ALINIR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolf_555

Alınır neden alınmasın.Samsungun en sorunsuz telefonu fakat Optimus G Proyu da elinize alıp inceleyin.

Evet aynen öyle Noye II elde çok rahat değil sanki yani kaliteli gelmedi g pro daha iyi bir his veriyor bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz Note ile Note arasında kaldığınıza göre büyüklük konusunu aşmışsınız. O zaman "Note 2 alınır mı" sorusuna verilecek 2 soru (cevap değil) kalıyor;

1) Kaça buldunuz?

2) Android'le haşır neşir misiniz?

Ben Note 2 sahibiyim ama görseniz tanımazsınız .. Kenarlarındaki alimünyum bölgelerin rengini tamamen beyaz yaptım cihaz bembeyaz oldu, Moto X'e benzer bir telefon çıktı ortaya. Düne kadar da kaynak kodlarının eksikliğinden ve yazılım geliştiricilerin çok zorlandığından bahsediyordum ama bağımsız yazılım üretenler en sonunda allem ettiler kallem ettiler RC (Release Candidate=Nihai sürümden bir önceki en stabil hal) çıkardılar 4.2.2 olarak. Şu anda da neredeyse her konuda kusursuz bir 4.3 sürümü mevcut. Piyasada daha yeni işlemciler ve daha güçlü ekran kartları var ancak güçlü pili, harika ses kartı ve belirli konularda -özellikle de ekran 720p olduğu için- hala yeni çıkan rakipleriyle yarışabilen ekran kartı, büyük ekranı ve hafıza kartı desteği ile hatırı sayılır bir süre daha kullanmayı düşünüyorum. Özellikle bembeyaz olduktan sonra elden çıkarma kararımı tamamen askıya aldım.. Bu yüzden bir Note 2 sahibinin şu an için çok özel bir gereklilik veya bir özel durum ihtiyacı olmadıkça yeni bir cihaza kesinlikle ihtiyacı olmaz, yeni Note 2 alacak birisinin bu kararı da bulacağı fiyata bağlıdır. Mesela şu an alacak olsam 1400 lira gibi paraları kesinlikle ödemem; direk yurtdışı veya 2. el bakarım. Optimus G Pro, Note 3 ve daha bir kaç cihaz tabi ki daha fazla gelecek vaadedebilir ancak Note 2 de uygun paralara bugünü ve yakın (yakının tanımını siz yapın, hala sorunsuzca Galaxy S kullanan ve 4.3 yükleyenler var) geleceği fazlasıyla kurtarabilir..

• note 3 çok büyük olucak kullanılmaz bence note2 idealdir fiyatıda uygunlaştı
  • Note2 kullanıyorum memnunum. Fiyatı da düştü sanırım. Ama note3 bekleyip bir görün derim.
  • Tekrar tekrar teşekkür ederim arkadaşlar sanırım note 2 ye yaklaşıyorum verdigim kararlarla.
    Bu arada eylül ayında çıkacak çok model var bu modeller çıktıktan sonra fiyatlar geriler mi ?
    Ona göre bekliyim yeni cihazları.
  • HayaletPasa kullanıcısına yanıt
    zaten yazın bayağı geriledi düşerse çok az düşer beklemeye değmez fiyat için
  • forum1 arkadaşım söylediğin şey gayet mantıklı aslında.
    Ancak yinede içimden bir ses note 3 ü bir gör diyor.
    Galiba biraz bekleyeceğim hem bu süreçte bolca araştırma yaparım.
    Teşekkür ederim.
  • S4 alinabilinir

• quote:

Orijinalden alıntı: erehyan

alma hiç birini boşver, bekle sony honami i1 ' i çıkarsın ve türkiye de satışa geçsin. Keşke bunu alsaydım dersin... Note 2 kullanıyorum bu arada.

honamiye verilen paraya yazık o nasıl çerçeve iğrenç bi telefon diğer sonyler gibi çöp olur hepsi xperia arc xperia z vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

quote:

Orijinalden alıntı: erehyan

alma hiç birini boşver, bekle sony honami i1 ' i çıkarsın ve türkiye de satışa geçsin. Keşke bunu alsaydım dersin... Note 2 kullanıyorum bu arada.

honamiye verilen paraya yazık o nasıl çerçeve iğrenç bi telefon diğer sonyler gibi çöp olur hepsi xperia arc xperia z vs vs

Zaten Sony'e para vereceğimi düşünmüyorum.
    Ama hiç belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan974

Satılık faturalı beyaz Note 2 sarj kısmında hafif soyulma var fiyat 1000 tl

300 daha verip sıfır note 2 almak daha akıllıca olur vatan computerden yada 1 ay sonra 1.200 ... 1 .100 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

quote:

Orijinalden alıntı: dogan974

Satılık faturalı beyaz Note 2 sarj kısmında hafif soyulma var fiyat 1000 tl

300 daha verip sıfır note 2 almak daha akıllıca olur vatan computerden yada 1 ay sonra 1.200 ... 1 .100 e

arkadaşım öncelikle teşekkür ederim ne zamandır bütün siteleri takip etmekteyim.
    daha dün akşam vatana baktım 1.500 liraydı şimdi ise 200 lira düşmüş.
    beklemek gerçekten mantıklı heralde
  • Simdi note 2 alma madem bekleyebiliyosun ama note2 gercekten iyi cihaz keske zamaninda onu alsaydim bekleyip note3 alabiliyosan kesinlikle bekle derim

Bu arada uykuluyum biraz karmasik yazdim farkindayim

• quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Simdi note 2 alma madem bekleyebiliyosun ama note2 gercekten iyi cihaz keske zamaninda onu alsaydim bekleyip note3 alabiliyosan kesinlikle bekle derim

Note 3 ü alırmıyım bilemiyorum ama gönlüm bekleyip görmekten yana açıkcası.
    Bu arada Vatan da indirime girmiş ne yapsam bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayaletPasa

quote:

Simdi note 2 alma madem bekleyebiliyosun ama note2 gercekten iyi cihaz keske zamaninda onu alsaydim bekleyip note3 alabiliyosan kesinlikle bekle derim

1 yaşındaki bir cihaz için yine yüksek bir fiyat. 1300'e alırsanız Note 3 çıktığında (üzerine çıkış süresinde biriktirebileceğiniz parayı da hayal edip), çok büyük veya sizi ilgilendiren bir yenilik getirmese de "aslında bekleyip alabilirmişim ya" deme ihtimaliniz var. Ama 2. el veya yurtdışı daha uygun bir fiyata aldığınızda sizi cezbedecek bir Note 3 çıksa bile "olsun, benim verdiğim paraya 10 numara şeyler yapan bir cihaz aldım, 1-1.5 sene sonra da 2. el bir Note 3 alırım olur biter" deme şansınız olacak..

Tabi bu satırları sizin an itibariyle Note 2 isteyebiliyor olmanızdan dolayı yazdım, kimisi 2. ele sıcak bakmaz veya yakın takipçidir hep en yeni çıkanı ister vs..

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

quote:

Orijinalden alıntı: HayaletPasa

quote:

1 yaşındaki bir cihaz için yine yüksek bir fiyat. 1300'e alırsanız Note 3 çıktığında (üzerine çıkış süresinde biriktirebileceğiniz parayı da hayal edip), çok büyük veya sizi ilgilendiren bir yenilik getirmese de "aslında bekleyip alabilirmişim ya" deme ihtimaliniz var. Ama 2. el veya yurtdışı daha uygun bir fiyata aldığınızda sizi cezbedecek bir Note 3 çıksa bile "olsun, benim verdiğim paraya 10 numara şeyler yapan bir cihaz aldım, 1-1.5 sene sonra da 2. el bir Note 3 alırım olur biter" deme şansınız olacak..

Tabi bu satırları sizin an itibariyle Note 2 isteyebiliyor olmanızdan dolayı yazdım, kimisi 2. ele sıcak bakmaz veya yakın takipçidir hep en yeni çıkanı ister vs..

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
    İkinci el cihazlara pek sıcak gözle bakmıyorum ve açıkcası almam ikinci el.
    Ancak yurtdışına gelince daha 1 ay önce Almanya'dan dayım geldi ve dün akşam gitti
    Yeni cihaz alacağım kesin değildi eğer kesin olsaydı dayıma söylerdim getirirdi
    Ne yapsam bilemiyorum açıkcası.
    Herkesin yorumlarını bekliyorum.

• Ben olsam lg g pro alırdım neden mi çünkü note 2 ye göre daha yeni ve iyi işlemcisi,ekranın daha iyi olması ,lg arayuzunun stabil olması , dış görünüşü gibi nedenler.Ama eğer beklerseniz kesinlikle lg optimus g2 derim bi araştırın on numara telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

Ben olsam lg g pro alırdım neden mi çünkü note 2 ye göre daha yeni ve iyi işlemcisi,ekranın daha iyi olması ,lg arayuzunun stabil olması , dış görünüşü gibi nedenler.Ama eğer beklerseniz kesinlikle lg optimus g2 derim bi araştırın on numara telefon

Doğru söylemek gerekirse LG'yi pek sevmem ama g pro yu herkes öneriyor.
    Akşam gidip mağazada inceleyeceğim.
    Bu kadar kişi söylediğine göre iyi bir cihaz olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

note 2 teknoloji marketlerde 1400 lira civarı note 3 çıkıncada hemen gelmez 1-2 ay sonradan ülkemizde gelir fiyatı da note 2 nin ilk zamanlar gibi 2bin liranın üstünde olur alınırsa şimdi alınır note 2

Yanlış bilgi olduğu için yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın. Öncelikle note 2 tanıtımdan 1 ay sonra ülkemizde bulunur konuma geldi.( tanıtım ağustos son günleri idi ben cihazı 7 ekimde aldım) Ülkemize artık samsung amiral gemileri dünya ile aynı zamanda geliyor. Eskiden geç gelirdi ancak s4 ü tüm dünya ile aynı anda kullandık. Note 2 ve s3 de 1 hafta kadar geç geldiler. Esas yanlış ise fiyat konusunda. Note 2 1899 tl den satışa sunulmuştur.

yanlış bilgi için özür dilerim düzelttiğiniz için teşekkürler fakat note 2 700 euro fiyat ile çıkmıştı o zamanki kur ile 1900 lira fiyata geliyor tamam ama şimdi euro 2.70 olmuş durumda bu kur ile bir de vergiler eklenirse fiyat 2bin liranın üzerine mutlaka çıkar

• Bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
    Güzel bir konu oldu hem bilgileniyoruz hem de fikir sahibi oluyoruz.
    Konu günceldir her türlü yoruma açıktır arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.