Şimdi Ara

ŞU ZAMANDA NOTE II ALINIR MI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence sabret :) 4 eylulde yeni note 3 tanitilacak ekim kasim gibi tr ye gelir.. en dip fiyatini aralikta gorur noele dogru.. birde magaza acilisi ya da donum yili kutlamasi gibi indireme denk gelirse en son satilacagi fiyat 999 tl olur tr resmi garantili.. note 1 in bu fiyata satildigina sahit oldum cunku.. ozel birseye denk gelmezsende 1100 e alirsin en son 2-3 ay icinde.. aciliyetin varsa gecen tr garantili 1.299tl di sanirim mediamarktta.. 300tl icin 2.ele ve yurtdisi mallara bulasma derim.. hem sahibinden alsan bile pesin 1000 liranin cikisi hem adama kor hemde ne oldugu belli olmayan cihazi almak akil kari degil.. pesin fiyatina taksitle 0 acilmamis kutulu al derim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 30 Ağustos 2013; 15:30:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

bence sabret :) 4 eylulde yeni note 3 tanitilacak ekim kasim gibi tr ye gelir.. en dip fiyatini aralikta gorur noele dogru.. birde magaza acilisi ya da donum yili kutlamasi gibi indireme denk gelirse en son satilacagi fiyat 999 tl olur tr resmi garantili.. note 1 in bu fiyata satildigina sahit oldum cunku.. ozel birseye denk gelmezsende 1100 e alirsin en son 2-3 ay icinde.. aciliyetin varsa gecen tr garantili 1.299tl di sanirim mediamarktta.. 300tl icin 2.ele ve yurtdisi mallara bulasma derim.. hem sahibinden alsan bile pesin 1000 liranin cikisi hem adama kor hemde ne oldugu belli olmayan cihazi almak akil kari degil.. pesin fiyatina taksitle 0 acilmamis kutulu al derim ;)

Görüşleriniz çok mantıklı açıkcası, teşekkür ederim.
    Galiba biraz daha beklemek en mantıklı seçim olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: HayaletPasa

quote:

bence sabret :) 4 eylulde yeni note 3 tanitilacak ekim kasim gibi tr ye gelir.. en dip fiyatini aralikta gorur noele dogru.. birde magaza acilisi ya da donum yili kutlamasi gibi indireme denk gelirse en son satilacagi fiyat 999 tl olur tr resmi garantili.. note 1 in bu fiyata satildigina sahit oldum cunku.. ozel birseye denk gelmezsende 1100 e alirsin en son 2-3 ay icinde.. aciliyetin varsa gecen tr garantili 1.299tl di sanirim mediamarktta.. 300tl icin 2.ele ve yurtdisi mallara bulasma derim.. hem sahibinden alsan bile pesin 1000 liranin cikisi hem adama kor hemde ne oldugu belli olmayan cihazi almak akil kari degil.. pesin fiyatina taksitle 0 acilmamis kutulu al derim ;)

tesekkur ederim :) imzanizdan anladigim kadariyla s3 mininiz var.. o da yeni sayilir.. olmadi en azindan 2-3 ay daha kullanmaya deger.. bende de wonder var 2 yil oldu alali.. 2 yilda parmaklrim buyumus olacak ki artik klavyesi kucuk geliyor :) bu yuzden galaxy megayi gozume kestirdim :) tabi note 2 icinde iyi fiyat bulursam kacirmam (samsung tr garantili :) )

• quote:

quote:

quote:

tesekkur ederim :) imzanizdan anladigim kadariyla s3 mininiz var.. o da yeni sayilir.. olmadi en azindan 2-3 ay daha kullanmaya deger.. bende de wonder var 2 yil oldu alali.. 2 yilda parmaklrim buyumus olacak ki artik klavyesi kucuk geliyor :) bu yuzden galaxy megayi gozume kestirdim :) tabi note 2 icinde iyi fiyat bulursam kacirmam (samsung tr garantili :) )

Evet S3 Mini kullanıyorum.
    Galaxy Mega iyi bir cihaz ancak bir Note II kadar iyi olduğunu sanmam.
    Arada fiyat farkı var mı onu bilmiyorum eğer çok fark yoksa Note II daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

Bari bir mesajda ben yazayim :) sahsen en az 2 yil daha kullanmayi dusunuyorum note2mi :) eskiden olsa 6 ayda bir degisirdim ama samsung galaxy serisi ile bu degisti belki note2den sonra s5 veya s6 yada note4 veya note5 alabilirim.
    Ha bu arada 1 yila yakindirda note2 kullaniyorum hic elimden dusmuyor pcye bile gecmiyorum :)

Yorum için çok teşekkür ederim.
    Note II alayım bende rahat 2 sene kullanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

Bari bir mesajda ben yazayim :) sahsen en az 2 yil daha kullanmayi dusunuyorum note2mi :) eskiden olsa 6 ayda bir degisirdim ama samsung galaxy serisi ile bu degisti belki note2den sonra s5 veya s6 yada note4 veya note5 alabilirim.
    Ha bu arada 1 yila yakindirda note2 kullaniyorum hic elimden dusmuyor pcye bile gecmiyorum :)

Yorum için çok teşekkür ederim.
    Note II alayım bende rahat 2 sene kullanırım

Aklını çelmek gibi olmasın ama şunun şurasında 4 eylüle ne kaldı ki:-)bir de samsung un note 3 de bir de daha uygun fiyatlı bir modeli cikarcagi konuşuluyor.ekranı amoled yerine tft kamerayı da 8 mp yapacaklarmış.tam özellikleri yazmiyordu ama bekle bence.

• En az 2 sene güncel kalır sanırım , neden alınmasın
  • Alınmaz . s3 neyse , note 2 ' de o . Yavaş çalışıyor ve büyük .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

En az 2 sene güncel kalır sanırım , neden alınmasın

Sanırım öyle olacak çünkü Note çıkalı çok oldu ama hala üretimi devam ediyor ve teknolojik marketlerde bulunmakta.
    Android güncellemelere gelecek olursak cihaz güçlü baya güncelleme alır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Alınmaz . s3 neyse , note 2 ' de o . Yavaş çalışıyor ve büyük .

Yorumunuz için teşekkür ederim ancak bir çok Note II kurcaladım hiçbirinde ne donma ne kasma var.
    Ancak S3 de ara sıra kasma olabiliyor.
  • HayaletPasa kullanıcısına yanıt
    Touchwiz aynı touchwiz kardeş . s4'te bile bunlar olurken , Note 2 ' de olmamasını bekleyemezsin .

Ayrıca plastik telefon almak yerine biraz bekle derim .

Huawei bile plastik malzeme kullanmıyor plastik kullanmadan ince ve hafif telefon yapıyor ve 999 Tl'ye satıyor o telefonu . Komik olan tarafı ise , telefon stabil çalışıyor ve donanım olarak s3 ' ten iyi seviyede .
  • quote:

Touchwiz aynı touchwiz kardeş . s4'te bile bunlar olurken , Note 2 ' de olmamasını bekleyemezsin .

Huawei bile plastik malzeme kullanmıyor plastik kullanmadan ince ve hafif telefon yapıyor ve 999 Tl'ye satıyor o telefonu . Komik olan tarafı ise , telefon stabil çalışıyor ve donanım olarak s3 ' ten iyi seviyede .

Görüşün için tekrar teşekkür ederim.
    Ancak Huawei ile Samsung'u bir tutamazsın
  • quote:

quote:

Samsung ' un elindeki imkanları , marka imajını , kullanıcı portföyünü , teknolojisini Huawei ' ye ver bakalım .

Adamlar 2 tane pirinçle pilav yapmayı başarıyor . Samsung ise 1 ton kıymayla mantı yapamıyor yada yapmıyor diyelim .

• Merhaba, bende küçük bir yorumda bulunayim. Aralık 2012 den beri note 2 kullanıyorum. Eşimin lg 970 telefonu artik iyice kasmaya başladığı için tam 10 gündür ona alacak telefon araştırıyorum. Önce general mobile discovery düşündüm. Kötü bir kasa, usb giriş arızaları ve servis durumuna guvenemedim.Daha sonra bütçeyi biraz daha zorlayarak nexus4 veya p880 arasında kaldım. Nexus4 de home geri vs butonları ekranda oldugu için, hafıza kartı takilamadigi ve kamera yüzünden direk eledim. p880 kullanıcı yorumlarında ekran içine toz alması, batarya süresi, ısınma problemleri ve ram 1gb olması derken onuda eledim.
    2 hafta önce arkadaşım yaklaşık 1100 TL civarında optimus g almıştı, 1 saat kadar inceledim, gerçekten güzel cihaz fakat ısınma problemi ondada var, batarya ömrü ve kamera kalitesi note2 nin çok altında, batarya değişimi serviste yapılıyor, sd kart yuvası yok ! optimus g pro deseniz 1500 bandında.
    f/p olarak eğer büyük olması sorun olmaz ise yine her yol note 2 ye çıkıyor. 10 aydır orj. romu ile kullanıyorum 1 kez dahi donmadı, kilitlenmedi. 8 mega pixel olmasına rağmen BSI sensörü ile sony serileri dahil bir çok cihazdan iyi fotoğraf çekiyor vs.vs.
    sonuç olarak bu gün kliksadan 12 taksitle bir tane daha eşime aldım, 1260 TL ye geldi ve samsung TR garantili.
    etiket fiyatı 1379 - 100 TL maximum karta para puan - 20 TL avantajix.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsis -- 31 Ağustos 2013; 3:57:27 >

• quote:

quote:

quote:

Samsung ' un elindeki imkanları , marka imajını , kullanıcı portföyünü , teknolojisini Huawei ' ye ver bakalım .

Adamlar 2 tane pirinçle pilav yapmayı başarıyor . Samsung ise 1 ton kıymayla mantı yapamıyor yada yapmıyor diyelim .

Kardeşim Samsung direk kazanmadı bu imkanları.
    Eğer huawei bu imkanları kazanamıyorsa ki kazanamıyor vardır bi sıkıntı mutlaka

• quote:

Orijinalden alıntı: epsis

Merhaba, bende küçük bir yorumda bulunayim. Aralık 2012 den beri note 2 kullanıyorum. Eşimin lg 970 telefonu artik iyice kasmaya başladığı için tam 10 gündür ona alacak telefon araştırıyorum. Önce general mobile discovery düşündüm. Kötü bir kasa, usb giriş arızaları ve servis durumuna guvenemedim.Daha sonra bütçeyi biraz daha zorlayarak nexus4 veya p880 arasında kaldım. Nexus4 de home geri vs butonları ekranda oldugu için, hafıza kartı takilamadigi ve kamera yüzünden direk eledim. p880 kullanıcı yorumlarında ekran içine toz alması, batarya süresi, ısınma problemleri ve ram 1gb olması derken onuda eledim.
    2 hafta önce arkadaşım yaklaşık 1100 TL civarında optimus g almıştı, 1 saat kadar inceledim, gerçekten güzel cihaz fakat ısınma problemi ondada var, batarya ömrü ve kamera kalitesi note2 nin çok altında, batarya değişimi serviste yapılıyor, sd kart yuvası yok ! optimus g pro deseniz 1500 bandında.
    f/p olarak eğer büyük olması sorun olmaz ise yine her yol note 2 ye çıkıyor. 10 aydır orj. romu ile kullanıyorum 1 kez dahi donmadı, kilitlenmedi. 8 mega pixel olmasına rağmen BSI sensörü ile sony serileri dahil bir çok cihazdan iyi fotoğraf çekiyor vs.vs.
    sonuç olarak bu gün kliksadan 12 taksitle bir tane daha eşime aldım, 1260 TL ye geldi ve samsung TR garantili.
    etiket fiyatı 1379 - 100 TL maximum karta para puan - 20 TL avantajix.

Yorumun için çok teşekkür ederim yazdığınız şeyler mantıklı ve çok doğru.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim Samsung direk kazanmadı bu imkanları.
    Eğer huawei bu imkanları kazanamıyorsa ki kazanamıyor vardır bi sıkıntı mutlaka

Sıkıntı bu kardeşim . Zamanında birşeyler yaptı , birşekilde kazandı ama artık yatıyor .

Bu sene, LG'nin getirdiği gözle takip olaylarını kendi çıkarmış gibi sunmaktan başka ne yaptı. Koskoca sene yattı . Bir tane yenilik sunmadı . Kendinden 100 kat küçük Htc bile nasıl yeniliklerle geldi .

• Alınmaz
  • şuan vatanda 1.299 tl 2-3 ay bekleyip max 300 lira indirim beklemektense şuan almak daha akıl karı gibi gözüküyor note 3 gelişi ekim ortası gibi gözüküyor çünkü S3 fiyatına bakın 1.179 bence maximum bu düzeye iner note 2 çünkü gerçekten gelişmiş bir cihaz pili ve özellikleriyle.. (bende almayı düşünüyorum şuan)
  • kardesim bir gun gecerli mediamarkttan e mail geldi gecen hafta.. kargo vs ucretsiz s3 1089tl ye veriyoruz demislerdi.. 50 stok vardi sanirim..resmi samsung garantili... artik samsung kendi garantisini kullabiyor telpa,teleservice ile iliskileri kopardilar deniyor.. ne kadar dogru bilmiyorum ama.. kvk li samsung da su ana kadar hic gormedim.. basari ile ne yaptilar bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 31 Ağustos 2013; 17:46:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.