arkadaşlar sualtı kılıfları ile tecrübesi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa çok sevinirim...evimdeki akvaryumun içindeki balıkları su içinden fotoğraflamak gibi garip bir heves sardı beni... sony dsc-n1 makinam var buna uygun kılıfları araştırdım ama makinamdan pahalı neredeyse... gg de bakınırken şöyle bir ilan gözüme çarptı...inceleyip bilgi verirseniz çok sevinirim...
evdeki akvaryum çok büyük herhalde?. ben makineyi akvaryuma soksam herhalde suyun yarısı taşardı herhalde.. evet ürün fena bir şeye benzemiyor. bence akvaryum olayını kaldırabilir bir muhafaza.. ama herhalde denize 10 m dalındığında kotaracak bir muhafaza değil..
10m olmasa da denizdeki anı ölümsüzleştirmek için gerekli ama pek güvenemiyorum bunlara...Kullanalar varsa
akvaryumum 1metre uzunluğunda ve sürekli yavru veren bir çiftim var onların yumurtalarını bıraktığı yer hep aynı yer.o yuvanın ağzına bırakıyım diyorum makinayı... biraz özel hayatlarına girmiş olacağım ama benimki tamamen bilim adına :))
PlutosDaddy bu konuda danışılabilcek tecrübeli biri. Siparişiniz acilse PM den ulaşabilirsiniz.
teşekkürler seboist
hepsiburada da var galiba su an indirime girmiş..bi bakın isterseniz
hepsiburada da var galiba su an indirime girmiş..bi bakın isterseniz
bu haberi aldığım iyi oldu, ben de bunlardan almak istiyordum, indirimi kaçırmadan alacağım bakalım. yaza ufaklığın fotoğraflarını çekmek istiyorum su kenarında...
su altı kılıfı geldi, deneme için peçete doldurup kovada 20 dakika beklettim, peçeteler kupkuru idi.
makineyi içine sokmak biraz zahmetli, bir de dışına doğru çıkıntı olan kısım flashı biraz etkiliyor,
en kısa zamanda deneme çekimi yapacağım. fotoları koyarım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme