Şimdi Ara

Subaylik hakkında düşünceleriniz neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milli Savunma Üniversitesi'ne başvurmuştum.
    Kabul ettiler, mülakat işleri falan yapılacak sonra harbiyeli olarak eğitime başlanacak.
    Tercihim kara harp Okulu.
    Sizce ne gibi zorlukları olur, avantajlari nelerdir, tanıdıklarınızdan da örnek vererek açıklayabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• sadri özel harbiyeli kitabını oku.kütüphanelerde bulunuyor genelde.
    kan uykusu belgeselini.işte nefes dağ vb filmleri izle.General Pattonı da izle
    kendini iyi tanıdığını düşünüyorsan insanları yönetebiliyorsan vs git
    ben olsam gitmezdim
    sen gitmezsen oraya senin yerine gidecek birisi kesin vardır
  • proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    Askerlik benim çocukluk hayalim. Fakat ya hayal ettiğim gibi değilse diye düşünüyorum.

• Neden Kara Harp Okulu? Havacılık seçemiyormusun? Zira emekliliğinde garantilenmiş olur. Girer bir havayolu şirketinde çalışırsın?
  • Atatürk'ten sonra harp okulu mu kaldı çocuk yuvasına döndü oralar.

• Ne zorluğu olur, telefon serbest, eski disiplin yok, sana eziyet edecek üst devrelerin haline bak

Burası yeni Hava Harp Okulu

Şubat ayında ara sınıflardan alınan öğrenciler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 13 Haziran 2017; 15:21:10 >
  • gaziisteyengencc G kullanıcısına yanıt
    hayal ettiğim gibi değilse diye düşünüyorsan sana diyim hiç girme bulaşma bu işe çünkü sen iyice araştırıp hala tereddüt ediyorsan askerliğe(subaylığa) pek uygun değilsin demektir.çünkü askerlikte bırak hayal ettiğin gibi olmasını, planlandığı gibi hiçbir şey olmaz.ama yine de zorunlu askerliğini yaparken iyice görür kalmak istersen yine üni mezunu subay alımı olur tezkere bırakır kalırsın.sen okuluna devam et müh vs bir şeyler oku.
  • Dilbilen kullanıcısına yanıt
    Endüstri Meslek Lisesi okuyorum kabul etmiyorlar hava harp okuluna

• proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    Babamda seçme diyor. Belki hayırlısı böyle olur. Vazgeçtim gibi. Ygs yuksek lys kotu gelir bu sene, mezuna kalıp diş hekimi olmaya çalışırım. Sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7

Ne zorluğu olur, telefon serbest, eski disiplin yok, sana eziyet edecek üst devrelerin haline bak

Burası yeni Hava Harp Okulu

Şubat ayında ara sınıflardan alınan öğrenciler

Hocam ekşi de falan bi kaç fotoları falan da vardı ergen ergen gözlerime inanamıyorum o eski öğrencilere 1 saat izni çok görenler Tsk yı ne hale getirmişler söylenecek çok şey varda neyse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.