Şimdi Ara

Sunmax 5+1 nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce babamla gittik aldık içimden hiç geçmiyodu bunu almak hiçte içime sinmedi açıkçası..yorumlarınızı esirgemeyin benden..

SUNMAX 5+1

• modelini falanda yazarsan daha iyi olur kardeş, bu şekilde bişey söyleyemeyiz çünkü google da bile sunmax 5.1 ile ilgili bişey yok.
  • modeli felan yazmıyo işte sorun orda..dandik bişey gibime geldi
  • Peki resmini bi çekip yollayabilirmisin bide sub un arkasına falan iyi bak model yazıyodur mutlaka son olarak çıkış güçlerinide söyle yorum yapabilelim. ama çekebiliyosan resmini mutlaka çek yada int den bul yolla.
  • bende sunmax sh-700-4.1 ses sistemi var 7-8 yıldır kullanıyorum maşallah daha arıza çıkarmadı bir ara sinirlenmiştim masanın üstündeki eşyaları kırmıştım uydu hoparlörlerini parçalamıştım yerlerine kendim bir kabinle 2 adet hoparlör alıp kullanıyorum ses kalitesi bilgisayarın kaynağın kalitesine bağlı olarak değişiyor ben bukadar kaliteli olacağını zannetmiyordum tiz bas sesleri düzgün
  • Bütçen ne kadar bilmiyorum ama logitech creative varken böyle cins markalara yönelme.
  • Bu fason bir mal olmalı muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

Bu fason bir mal olmalı muhtemelen.

Halog arkadaşın imzasındaki x540 ı araştır. Bulunur mu artık bilmem ama x530 daha eski olmasına rağmen her yerde var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.