Şimdi Ara

Sünnet Anılarınız..!Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkez paylaşsın hepimiz erkeğiz sonucdaBen sünnet olurken hatırlamıyorum sadece hemşirenin o iğneyi sokduğunu bide bana bi şarkı söylettiğini hatirliorumtabii bide annem dışarı cıkmama izin vermiyodu bende çıplak kaçmışdım ( tabii cocuk akliyla )

• Kendi sünnetimi hatırlamıyorum da

Kardeşimin sünnetinde 6 yaşındaki kardeşim sünnetçiye 1 saat ana avrat küfür etmişti.Adam hayatında duymadığı küfüleri duydu kardeşimden
  • Benimki bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Benimki bu

Bana ölçüsünü alıcaz şimdi 1 saat sonra kesicez demişlerdi bende oh. 1 saatim var diye sevinmiştim ama meğer kesiyorlarmış adi herif.

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Kendi sünnetimi hatırlamıyorum da

Kardeşimin sünnetinde 6 yaşındaki kardeşim sünnetçiye 1 saat ana avrat küfür etmişti.Adam hayatında duymadığı küfüleri duydu kardeşimden
    zerre acı duymamıştım ama deli gibi bağırmıştım küfürler de cabası işin kötüsü ne kadar akraba tanıdık varsa evdeydi ya rezillik dizboyu pfff acaba beni gördüklerinde akıllarına geliyor mudur o an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korefakiri

Bana ölçüsünü alıcaz şimdi 1 saat sonra kesicez demişlerdi bende oh. 1 saatim var diye sevinmiştim ama meğer kesiyorlarmış adi herif.

Alıntıları Göster
    Gece şapka yapışmış.Sabah 5 de kalktım bi tırstım ağlıyacaktım nerdeyse offf.Nası çıkardım hatırlamıyom..Çiş yapmakta bi eziyetti ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

Gece şapka yapışmış.Sabah 5 de kalktım bi tırstım ağlıyacaktım nerdeyse offf.Nası çıkardım hatırlamıyom..Çiş yapmakta bi eziyetti ama...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Worldplayer

Evet ya ölüp ölüp diriliyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: Korefakiri

Alıntıları Göster
    Köyde olmuştum ne eziyet etmiştim insanlara takmışım 50 kişiyi peşime kaçıyorum kapıyı kilitledim kaldılar dışarda.SOnra nasıl olduda ikna oldu hatırlamıyorum ha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

Alıntıları Göster
    acımadı ama ne yapıcan işte çocukken tırsıyor insan

bide pilava katıcaz dedile kestikden sonra miğdem bulanda az kalsın keseken kusucaktım

o günden bu güne pilav yerken bir kere daha düşünürüm yesemmi yemesemmi diye

• quote:

Orijinalden alıntı: m for messi

bide pilava katıcaz dedile kestikden sonra miğdem bulanda az kalsın keseken kusucaktım

Alıntıları Göster
    bana doktor acıtırsam istediğin küfür edebilirsin demişti bende ortalıkta ana avrat bırakmamıştım..

• quote:

Alıntıları Göster
    kesmede yanında yat

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende köyde sünnet oldum beni sünnet eden sünnetçi

babamı amcamlar yeğenimi amcamın oğullarını herkesi sünnet etmiş 80 yaşında dede sünnet etmişti beni bağırdım sövdüm adama tabi heytt be ne günlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

arkadaşlar bende köyde sünnet oldum beni sünnet eden sünnetçi

babamı amcamlar yeğenimi amcamın oğullarını herkesi sünnet etmiş 80 yaşında dede sünnet etmişti beni bağırdım sövdüm adama tabi heytt be ne günlerdi

Alıntıları Göster
    ben hatırlamıyom 6 aylıktım,çişimi edemiyomuşum doktor sünnet edin bunun derisi çok kalın demiş :P etmişler ama hakkaten çiş edemiyomuşum...

• benim sünnetimde içeri hemşire girmişti "Destur erkek var!" diye bağırmıştım :D Bu laf hastanede dh'deki yan yatır benzeri bir espriye dönüşmüş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mad_men

ben hatırlamıyom 6 aylıktım,çişimi edemiyomuşum doktor sünnet edin bunun derisi çok kalın demiş :P etmişler ama hakkaten çiş edemiyomuşum...

Alıntıları Göster
    ben hatırlamıyorum ama sölediklerine göre yan yatırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

Alıntıları Göster
    Hatırlamak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

desene bu rivayet senin o olaya kadar dayanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Köyde olmuştum ne eziyet etmiştim insanlara takmışım 50 kişiyi peşime kaçıyorum kapıyı kilitledim kaldılar dışarda.SOnra nasıl olduda ikna oldu hatırlamıyorum ha.

Alıntıları Göster
    ben 6 yaşımda iken annemler biyere getirdiler beni ben hiç tepinmedim zaten o zamanlar aşırı uysalmışım.
    bi aile dostunun sünnet düğününde benimkini de kesceklerdi
    bana birşey yapmadılar.odaya aldılar adam kesti ben bayağa acı hissetmiştim(doğal olarak)
    sorna ordaki bi 15 çocuk yok resimler yok giysiler felan ben de yoktu,istemezdim de.
    sadece bi kere resim çekilmişim o da şans eseri
    sonra uzun bi tişörtüm vardı,dizlerime kadar gelen onu giyiyodum.
    sonra işte belirli bir süre boyunca çok rahattım ama her istediğim yapılıyodu ama eziyeti çekilmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ´ Raéγ

ben 6 yaşımda iken annemler biyere getirdiler beni ben hiç tepinmedim zaten o zamanlar aşırı uysalmışım.
    bana birşey yapmadılar.odaya aldılar adam kesti ben bayağa acı hissetmiştim(doğal olarak)
    sorna ordaki bi 15 çocuk yok resimler yok giysiler felan ben de yoktu,istemezdim de.
    sonra işte belirli bir süre boyunca çok rahattım ama her istediğim yapılıyodu ama eziyeti çekilmezdi

Alıntıları Göster
    valla tutarsız davranışlar sergiledim.ama 9 yaşındaydım ozman.ben şimdiye kadar kimseye okadar sövdüğümü hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ´ Raéγ

Alıntıları Göster
    ben 1-1.5 yaşında olmuştum abimle beraber de.anneanneme diyomuşum ki:

-Anneanne sünnetçiyi döv

bide hani biri sünnet olunca para veriyolar ya..

ben abime 250 bin şuanki para ile 25 Ykr getirmişim..çocukluk işte

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.