Şimdi Ara

Sünnet Anılarınız..!Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RAHMETLİYİ GÖREMEDİM BEN YETİŞEMEDİM HATIRLAMIOM
  • bende annam götürmüştü aa bak sünnet oluolar demişti meğersem kandırmış bende olcakmışım
    ......................
    ama olduktan sonra bisiklete bile bindim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dare

bende annam götürmüştü aa bak sünnet oluolar demişti meğersem kandırmış bende olcakmışım
    ......................

hemen mi
  • Kurdele takacaz demişlerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BigDeal

quote:

bende annam götürmüştü aa bak sünnet oluolar demişti meğersem kandırmış bende olcakmışım
    ......................

hemen mi

Evt 5 saat sora :D ama acıyodu salla gitsin kop ya

• ben hic drenmemistim.
    Ama sunnetlik fln da giymek istememistim...

Doktor ameliyathanede "Sex Bomb" sarkisini soyluyordu baslangicta

Guzeldi Be
  • benimki çok rahattı narkozla uyutulmuştum,tıp fakültesinde dekan akraba tarafından yapıldı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BigDeal

quote:

......................

hemen mi

Evt 5 saat sora :D ama acıyodu salla gitsin kop ya

sende büyük bi bisiklet sevdası varmış anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigDeal -- 4 Şubat 2008; 18:57:52 >

• Ben sünnet olurken ağlayacaktım. Yalnız 12 yaşında falanım. Ama babam bi baktı ki değil ağlamak kık bile diyemedim. İşin garibi sünnet olduktan sonra sünnetçiye teşekkür ettim. Çocuk aklı işte.. Lan teşekkür mü edilir hiççç
  • 5-6 yaşındaydım

O yaz annemler , dedemler falan memlekete gitmiştik yazı geçirmek için.Neyse işte bi gün hoparlorden köyümüze sünnetçi gelmiştir vs. vs. bi şeyler söylendi o sırada etrafta aylak aylak dolaşıyodum.Neyse geldim eve evde garip bi hareketlilik sünnetçi lafınıda duymuştum durumu çaktımDedem eve bi adamla geldi falan annem beni yanına çağırdı gelsene falan. Kapıyıda açık gördüm anında topuk , bi depar atmışım Sürreyya Ayhan gibi Kovaladılar falan sonra evden biraz uzakta komşunun evinin orada yakalandım

Sonrası malum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 4 Şubat 2008; 19:04:32 >

• Sünnetçi ßana Hangi Takımlısın diye Sordu ßende GaLatasarayLıyım dedim Sonra Sünnetçi ßana dedi Eğer ßeşiktaşlı olursan en ßüyük ßeşiktaş diye ßağırırsan Hiç Acıtmicam Dedi ve ßende En ßüyük ßeşiktaş die ßağırdım şimdi Düşündükçe GüLesim qeLiyo Ya.
  • Ben sünnet olurken dergi okuyodum.
  • ben 8 yaşında olmuştum sanırım

ve ben küçükken abartısız söylüyorum ayda 1 kez hastenelik olur 5-6 iğne yerdim
    annem röntgen teknisyeni o evde yapardı iğneleri ayrıca annemle beraber hastehanede nöbetlerde kalırdım

o yüzden korkmadım hiç güzelce yattım masaya taki... doktor iğneyi getirene kadar

bi baktım doktor " yeşil uçlu " iğneyle geliyo ( yıllarca ayda 1 posta iğne yediğimden yeşil uçla kahverengi uçların farklı incelikte oldğunu öğrenmiştim
    ve yeşil uçluyla iğne yaptırmazdım ,herhalde daha çok acıtıyodu artık onu hatırlamıyorum)

başlamışım bağırmaya " yeşil uç olmazzzz " "yeşil uç olmazz" " bana iğne yapcaklarr hemde yeşil uççç hemde yeşil uçç"

orda doktorlar felan herkes kopmuş amcam falan anlatıyo
    20 yaşına geldim annemin yanına gidiyorum bazen hastehaneye , aynı doktor hala orda beni görünce bazen yeşil ucu hatırlatır (dalgasını geçer)

• sünnet değilde pansuman kötüydü yaw.adam hiç acımadı cart diye çekti gazlı bezi
    ...
  • banada krem sürücez o kendi kendine düşçek demişlerdi
  • Benide Sünnetçi Seni benim arabamla köyünde gezdirip en büyük Sinan die bağırtçam die kandırmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

Kurdele takacaz demişlerdi

Bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Hayır anlamadığım kurdele takacağız deyince senin tepkin ne oldu? Yani, aa iyi bari kurdele takacaklar diye rahatlama mı oldu? Bir de kim kurdele takacaklar diye izin verir ki.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ben 3 yaşında oldum abimle beraber, köyde olduk içeriden çığlıklar geldiği için bizde korkmaya başlamıştık. adım harun abimde selim, korkudan diyorum ki harun olsun abimde harun olsun diyor şimdi hatırladıkça gülüyorum ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFB_SİNAN

banada krem sürücez o kendi kendine düşçek demişlerdi

• quote:

Orjinalden alıntı: Öner

Benimki bu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.