Şimdi Ara

Sünnet Anılarınız..!Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde olmuştum.2 Tane İğne yaptı.Biraz kansızımdırda bayılıp gitmeyeyim diye.Herneyse kesti fln hiç acımadı.Ben sünnete başlamadan önce sünnetçiye söylemiştim,acıtırsan amca abi dinlemem 7 ceddine küfür ederim diye(Yaş8).Adamda tamam acıtırsam et demişti.Ne güzel kesti dedim ohh be senin gibi sünnetçiyi iyiki bulmuşuz dedim.Dikiş yaparken iğnenin etkisi bitmeye başladı.Bi ağırmaya başladı offf

Senin ananı avradını,karını kızını,sülaleni 7 ceddini,giydiğin ayakkabıyı,kullandığın arabayı,dikiş yaptagın iğneyi ........
  • bana da krem sürcez düşçek demişlerdi bide çekiliş yapıcaz playstation ve 52 vites bisiklet vericez demişlerdi çocuk aklıyla yemiştik 52 vites diye abarttılar bide sonra elime tetris vermişlerdi bakmaya çalışınca yatırıyolardı geri sinir olmuştum bisiklet istiyorum demiştim ertesi gün playstationla değiştirebilirmiyiz diye arayınca o şaka demişlerdi... ana avrat bırakmamıştım sonra orda sünnet olan arkadaşlarıma da sakın inanmayın diyerek sünnetçinin işini zorlaştırmıştım nıhahaha
  • bana sakız verdiler sonra sana boncuklu dabanca alcam dediler sonra sünnet olduk sünnetci gitti bide video çektiler evde kızlarda var dayımgillere gittik halamgillere gittik orda izledeik herkes kız var nerdeyse sonra utandım ama sünnetcinin kızı vardı 20 yaslarında yardım ediyodu kesmeye sonra o bi tuttu Allah Allah kendime Geldim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

Kurdele takacaz demişlerdi

Bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Hayır anlamadığım kurdele takacağız deyince senin tepkin ne oldu? Yani, aa iyi bari kurdele takacaklar diye rahatlama mı oldu? Bir de kim kurdele takacaklar diye izin verir ki.

Yahu ne bileyim. Çocuktuk işte. Korkutmamak için saçma sapan bir yalan işte.

Benimki çok kolay olmuştu. Ama kardeşim terör estirmişti resmen.
    Sünnetçinin suratına işemişti.
    Hiç unutmuyorum. Kesintisiz 6 saat ağlamıştı.
    O ağlarken ben de televizyonda ataride Bomberman, Mario, Street Fighter falan oynuyordum. (Bir de tank oyunu vardı. 1967 miydi, 1960 mıydı neydi?)
    Ağlaması bitmediği için seviniyordum. Çünkü ağlaması bitince etrafında olan biteni farkedecek ve benim atari oynadığımı görecek ve küçük olduğu için hemen atari joystiğini ele geçirecekti.

• Ben de 2 aylıkken olmuşum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordKinq

bana sakız verdiler sonra sana boncuklu dabanca alcam dediler sonra sünnet olduk sünnetci gitti bide video çektiler evde kızlarda var dayımgillere gittik halamgillere gittik orda izledeik herkes kız var nerdeyse sonra utandım ama sünnetcinin kızı vardı 20 yaslarında yardım ediyodu kesmeye sonra o bi tuttu Allah Allah kendime Geldim

20 yaşlarda kız yardımmı ediodu
  • Bende evde oldum hatırlamamak elde degıl cunku srrfsizn biri kameraya cekmıs benı evde hala cdsi var ara bi izlıom gülesim geliyor
  • hiç sorma kardeşim yaa
    benim bi fotorafım var adam parçayı kesmiş ağızıma doğru tutuyor babamda fotomu çekmiş millet bende dalga geçiyor onu gördün mü
  • bütün yazılar çok komik ya gülmekten öldüm

benim sünnetimde poliklinikte olmuştu.zorla götürmüşlerdi beni.bi salonda kurbanlık koyun gibi 6-7 çocuk aileleriyle bekliyodu.biz de beklemeye başladık derken malum odadan bi çığlık bi ağlama sesi geldi.karşımda oturan çocukla bi bakıştık(ilk kez görüyodum çocuğu) sonra aynı anda kapıya doğru bi koştuk ama sonra yakalandık tabiiGerisi malumunuz

• ulen benimki lzerle oldu evde olmuştum duman cıktığinı görmüştüm yaw tısrmıştım dumanı görünce ama bi hareketede bulunamamıştım

eline koluna sağlık sünnetci amca ii yapıyormuş işini

bi sorun cıkmadı allahtan tek sorun küvetteki ılık suya otururken yaşanıyordu garip bi histi o his of yaw ne düğündü vay bea yeniden anımsadım o günü nese benden bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Öner

Benimki bu

ben buna kıyamam

• Msj'ımı silene Tşk ediyorum . Burdakilerin ahlak değerlerini etkiliyomuş msj'ım .. Sıkı yönetime dewam . Sinirleri bozmaya yine dewam . .
  • 10 yaşımda hastahanede oldum
    sedyeye yatırdılar,ameliyathaneye götürülürken idama giden mahkum gibi hissettim kendimi.
    ameliyathanede sedye üzerinde çırılçıplak beklemeye başladım
    kapı arasınadan hemşirenin teki arasıra bakıyordu.
    işi bitirecek doktor geldi kadınmış içimden bi oha
    sonra kontrol için vites gibi oynamaya kurcalamaya başladı
    tabi benim aklım gitti orada abaza mode on kadın "SAKİN OLLL" deyiverdi.
    iğneyi çıkarttı az sonra bitirecem dedi.
    iğne olmaz felan çıldırttım kadını
    siyah bir maske verdi.
    bir iki nefes çek dedi.çektim.
    gözüm karardı.
    gözlerimi açtığımda felaket bir acıyla hastahane odasındaydım

• şeyime bieşy sürdüler zorla gülmüştüm korkudan bağırmıştım acımadı
    birde yara olmuştu işeyemiyodum sonra uyurken uyandım uyku sersemi işedim acıyı sonra hissettim

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 10 Nisan 2021; 16:45:43 >
  • işerken ne biçim yanıyodu ya o acıyı unutamam
  • Hazırlandık şimdi adam iğne yaptı ben feryat figan bağırıyorum bitti mi bitti mi diye döndüm anneme annem demez mi daha kesmedi ki diye... Başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü yemin ederim.. Ama atlattık şükür
  • bende de adam batırdı iğneyi başladım bağırmaya bide özel klinikteyiz kadın hemşire geldi kadın şeyimi görmesin diye gözünü elimle kapattım o sırada kesen doktor tarafından yüzüme şaplağı yedim abimde bana acımış meyve suyu almaya gitmiş dışardan normalde 3.kattayız klinikte abim bağırma ağlama ve küfür seslerini dışarıdan duymuş valla
  • ben sünnetimi 6 yaşında oldum önce kirvemden kaçtım bizim oralar ormanlıktı sonra teslim oldum.
    kirvem bana çok az acıtıcak dedi bende inandım ben erkeğim dedim ve kendimi sünnet eden hekime bıraktım
    abi o ne biçim acıydı ya direk ilaçsız makasla kesti öyle acıdıki

• Doktorun eline isemisim doktorda kufur edemiyoya oda bu sekilde kufur edio demis
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.