Şimdi Ara

Sünnet Anılarınız..!Buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1 saat tualetten cıkmamısdım sonra cıkdım ısde hadi filan dayım video ya çekmiş
    Şimdi İzledikce tekrar ağlıyorum
  • Walla sünnet benim hayatımda bir dönüm noktasıydı..

Önce gidildi beyaz prens kıyafetleri ve asa alındı.. Onlar giyilip bir güzel gezildi ve Sultanahmet Camii nde dular edildi..

Bendeki akayı bir görün.. Sünnet olucam, çekilin üleeen, ben buraların kralıyım diye salınıyorum ortalarda.. Elimde de asam..

Velhasılkelam ertesi gün sünnetçi eve geldi.. Elime bir pinokyo kitabı tutuşturuldu.. Salonun ortasında bir masaya alınıverdim..

Salonu bir görseniz düğün yerine dönmüş.. Halam yengem hepsi zil takıp oyanama modunda bekliyorlar..

Noluyor yahu olan bana olacak bu anlamsız sevinç niye??

Sonunda masanın üzerine alındım ve elimdeki kitaba olabildiğince konsantre oldum..

Şunu çok iyi hatırlıyorum pinokyonun doğmamış çocuğundan girdim kitabı yazanın ecdadından çıktım.. Sanki sünneti onlar yapıyor..

Dikişler atılırken bir de baktım bütün aile zil takmış oynuyor.. Yahu benim sonumun ne olacağı belli değil, belki ucundan azıcık derken gitti yarısı.. Yok milletin umrunda değil..

Sünnetçi bitti dediğinde hatırladığım tek şey günlerce kafama taktığım o prens şapkasının şimdi örtü değmesin diye üzerimde olduğuydu..

İşin en kötü yanıysa tüm bu anların fotoğraflanmış olması ve eve gelen her arkadaşıma "Bak Savaş böyle sünnet oldu" şeklinde beni camdan atlama noktasına getiren sendromların yaşanması..

Ama değmişti.. Yıllarca isteğim o 4*4 uzaktan kumandalı araba artık benimdi..

• olduk mu acaba?

Beni de kollarımdan sıkıca tutmuşlardı kurbanlık gibi. Hadi olsun diye yukarı bakarken bir baktım yatağa yatırılıyorum, olmuş Uyuşturmadı da direk kesti nasıl bir iştir anlamadım hiç acımadı. İlgilenenler için Fenni Sünnetçi Tahsin, hala çok geç değil
  • Öldüm gülmekten alemsiniz arkadaşlar.

Benim olayı kısaca özetleyeyim.

figür 1

figür 2

figür 3

figür 4

figür 5

figür 6

Ve son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 5 Şubat 2008; 0:57:51 >

• çekmeyin siz halden anlamaz mısınız dedikce dayım ta dibine kadar çekdi
    tüm çarpıcılığıyla
  • ben tam hatırlamamakla birlikte... Gizli Saklı Yapıldığını Söylüyorlardı Bizimkiler. (Bulgarsitan da 89 senesi bilenler iyi bilir. )
  • Video Kasetleri cd'ye dönüştürmüştüm. Hadi herkes kesim anını youtube'a yüklesin
  • ben kemal özkanda olmustum.sünnet şenliği gibi bişey vardı.artık nasıl sapık bi şenlik siz düşünün.o kadar havasız bi yerdiki az kaldı bayılıyodum.ama güzel bi duygu.imkanım olsa bi daha olurum
  • Bende anlatayım.

Babam kardeşimle birlikte hastaneye götürdü.( Ama direk hastaneye gidiyoruz diye değil seni başka bi okula kayıt ettircem diye yola çıktık.)
    Sonra neden hastaneye falan geldik derken önce kardeşimi aldılar. Kardeşim nasıl çığlık atıyor. Bütün hastane ayağa kalktı. Her neyse bana sıra geldi
    doktor iğneyi yaptı. (Baya bi açımıştı. Hatta o acıyı asla unutamam. ) Sonra elime bi kağıt verdi. Bunu oku dedi . İngilizce bişiler yazıyodu bende tercüme etmeye çalışıyodum. İki adam bacağımdan tutmuştu. Doktorda o sırada işini halletti. Zaten başımda iki tane kadın vardı. Tanıdık . Kirve oluyor herhalde. Her neyse ben hiç bağırmadan gördük işi.

Hastaneden sonra kandırılmanın verdiği acı ile eve geldik. Bi sürü kişi ziyarete geldi. Pipime bakıyolardı. Sanki bişi var. Alt tarafı sünnet oldum.
    Her neyse düğün baya bi güzel olmuştu. Çalgıcılar falan gelmişti. Havuz başında falan yatak kurulmuştu. Ben giderken bizim bi doktor vardı. Dedi ki :
    "-Aç lan bakıcam pipine!!" Tabi bende kaldırdım. Baktı. . Sonra hazırlıklar tamamlandı. Akrabalar tanıdıklar. Site sakinleri falan fıstık. Benle kardeşimi yataktan kaldırıp zorla oynatmışlardı. Ya nasıl oynadım ben onu anlamadım.

Ya hatırlıyorumda baya güzel günlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 5 Şubat 2008; 1:11:49 >

• Benimki hastane de olmuştu. Onun için detayları hatırlamıyorum.
  • hastane inlemiştir sesimden bi bağırdım o bağırış dotor sus lütfen filan demişti ama bide fotoraflarını filan çekmişler video bile var gıcık oldum o şeyleri görünce bide herkese gösteriyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

hiç sorma kardeşim yaa
    benim bi fotorafım var adam parçayı kesmiş ağızıma doğru tutuyor babamda fotomu çekmiş millet bende dalga geçiyor onu gördün mü

banada yapmıştı aynısını.gösterdi böyle kanlı kanlıo sırada kesilirken izleyen amcada getir getir ekmegi getir diyordu.babamda habire foto çekiyordu.sonra fotolara bi baktım offf yılanı her yerden çekmişler.yok çekmeleri sorun değil bide annem millete gösteriyor bak bak burdada sünnet olurken.sonra bütün fotoları yırttım

• Çıkardım vurdum sünnetçinin masaya,dedim eti senin kemiği benim
  • 7 yaşında oldum sünneti, baya da büyütmüştüm tabi büyütülmeyecek gibi değil. Uslu uslu ilk iğneyi oldum, sonra kaçmaya yeltendim :D.
    Ağaca falan çıkmadım tabi, bayılma numarası yaptım yemediler
    Baktılar olacak gibi değil, 4 kişi her biri kolum ya da bacağımı tutmak üzere aldılar beni özel bir odaya, 2. iğneyi vurdular ardından sünneti yaptılar boşa çırpındım o kadar Sonrası çok belaydı ama ya iltihaba yapışan don falan neyse hiç girmeyelim oralara Kısacası Mission Failed

• Beni sünnet eden adamın benim yaşımda bir kızı vardı (Yaş 7'di) Adam beni odaya aldı baktım kızda içeri girdi. Tabi ozamanlar utangaçım birşey söylemedim soyunmaya başladım kız hayet eder şekilde beni incelemeye başladı ben yine birşey demedim ilk iğneden sonra bağırmamla beraber kızı ürküttüm ve odadan kaçırttım sonra paşa paşa kesim işlemi devam etti
  • "o eski halimden eser yok şimdiii"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 5 Şubat 2008; 11:30:00 >
  • O kadar acı hissmetmedim ben bi iğne sırasında baya sızlattı, sonra herkezin gözleri önünde gittim sünnet masasının üstüne yattım otopsi olmak için bekleyen bir insan gibi etrafıma bakınıyorum sol tarafımda pencere vardı onun arkadasındada balkon bütün cocuklar toplanmış ordan beni izliyor sinir oldum tabi tam kafayı kaldırdım tam ne zaman başlıcak dicektim sünnettçi olaya çoktan girmiş makaslarla birşey yapmış orda ben manzarayı gördüm bu sefer tavanı izlemeye başladım ondan sonra iş çok şükür olaysız bitti işeme sırasında zorlandım birde birazcık şeyim ağrımıştı o kadar.

Anlatılmaz yaşanır
  • ben sünet olacağm günden bi önceki gün kına yaktılar bana ben gülüom oynuom bi yandan video çekiyorlar işte geçen izledim babam tam böyle diyor ' sen bu gün oyna ben seni yarın görecem' neyse sünet günü geldi bi odaya aldılar beni bütün kızları çıkarttım tam adam kesecek tuvalete girdim 45 dakka çıkmadım snra kestiler ama adam eksik kesmiş vallahi 2 kere sünnet oldum 2.si ameliyatla oldu
  • Yahu ben hiç anım yok bu konuda...10 yaşımda oldum,hastaneye götürdüler girdik odaya doktor ayakta iğne yaptı sonra sedye gibi şeye yattım bütün kesimi izledim hiç de kormadım ağlamadım...Sonra arabada eve giderken bir sızı aldı ama iş işten geçmişti,ilacı geç aldık biraz...
  • Sünnet günüm acayipti ya benim. Hiç bir acıma hissetmedim desem yeridir. Doktor da ne yemişti beni ama varya. Doktor bana ne alakaysa taa o zamanlar Şili'deki oyuncuları say dedi, ben de maşallah hem sayıyorum hem de üzerine yorum yapıyorum: "Aslında iyi biri ama niye milli takımda oynuyor" diye. Sonra adam kaldırdı beni ayağa, "Bittiii" yaptı ben de gittim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.