benimkinde önce ben sonra abim olmuştu çok feci bağırdığımı hatırlıyorum bi de bizim sünnet düğünle aynı geceydi yani düğün 12 de bitti bizim sünnet 1 gibi olmuştu geçeleyin de ben biraz oynamışım mal ile tabi dikişler falan açılmış sünnet eden doktora tekrar götürmüşler saat gece 4 gibi çok kötü olmuştu hatta düğünümüzün olduğu günü dün gibi hatırlarım 19 ağustos 1999 du bi de tabi etek işi de vardı külot falan da giyilmediği için etekle dolaşıyordum
çok feciydi 1 ayda anca kaynamıştı okula (1.sınıfa ) 1 hafta geç başlamıştım
önce sünnetçiyi uyuşturdular sonra da beni alet elektrikliydi böyle u harfi gibi... tam kesim sırasında elektrik kesildiiii
ıyyyyyyyyyyyyy
Nerde sünnet edildiğimi tam hatırlamıyorum ama çevremde bağıra bağıra ağlayan çocukları çok iyi hatırlıyorum.İğrençti ya, onlar ağladıkça bende tırsmaya başlamıştım tabi ister istemez.. Sonra yattık tezgaha tek acı iğneyi batırdığı an vardı. Orda azcık bağırdım ( net hatırlamıyorum tabi annemler anlatıyodu) , sonra kafamı yan tarafa çevirdim orda kocaman mavi bi çöp poşeti vardı. İçinde ne vardı ??
Mezbaha da mı sünnet ettirdiler acaba akşam bir soriyim
Uyumak bir dert tuvalete gitmek apayrı bir dertti.
sunnetten once ben dısarıda oynuyordum o ana kadar sunnetım olacagını bılmıyordum kımse bıse demedı babam benı ıcerı cagırdı kucuk odaya gıttık orada babanla konusuyorduk sonra bırılerı geldı yanıma ama kım hatırlamıyorum abım once oldu ben onu gormıyım dıye kucuk odaya almıslar sonra benı kandırdılar gel bakalım oynamaya gıtcez dıye ama tutup yatırdılar masaya hatırlamıyorum acıdı mı acımadı mı ama babama sen ne bıcım babasın oglunu kesıyorlar burada sen bakıyorsun demıstım kufur etmemıstım o zaman kucuktum kufur etmek aklıma gelmedıeee yas 3 tu benım ama sımdı olsa kesmede yanında yat bu ara cok kotuyum her turlu gıder
Ben nispeten arkadaşlarımdan geç olmuştum ilkokulda hoca soruyodu sünnetsiz var mı diye ben öyle olduğumu bile bile sap gibi kalmamak için elimi kaldırmıyodum gerçi başka arkadaşlar da vardı aynı durumda olan o yüzden kestiriym de bitsin artık bu çile dedim. Sünnet sonrası hayallerim de vardı. Gittik hastaneye sessiz sedasız sadece korkuyodum biraz başıma ne gelceğini bilmediğim için sonra adam topları yokluyodu bi sıkıyordu ulan bağırmak istiyorum erkekliğe dışkı sürdürmemek için susuyorum ondan sonra *biip(sansür)* sünnetçi bir abandı toplara ahh dedim bıraktı ondan sonra pis sadist! İğneyi oldum yattım sedyeye nazlana nazlana oldum sünnetimi çıktım gayet sivil bi şekilde evin yolunu tuttum. Osmancık'a bi baktım ki hali perişan dikişler içinde baya hüzne boğuldum beklediğimden farklıydı sonra bitmiş dondurma kabıyla muhafazaya aldım işte kabukları bizzat soydum zamanla geçti öyle. Sünnet anından çok öncesi ve sonrası aklımda.
ben kesildiğini anlamadım bile yere bişey düştü bi baktım benim fazlalık sevinmiştim acımıyo diye ama iğne yaparken acımıştım gözümden yaş gelmişti ama ağlamamıştım.o zamanki kirvem imdi okulumda müdür yardımcısı.
bu konu tutucak
tanıdığın sünnetine gitmiştim. gel moral ver diye çağırdılar. kesilirken adam osurdu leş gibi. duramadım çıktım..
küçük batsunun yarısını almış olabilir ama diğer yarısını asla alamayacak.
İlkokul 4. Sınıfta Olmuştum. O Zamanlar Korkak Olduğum İçin Genel Anestezi Yapılmasını İstemiştim. Sünneti Yapan Doktor Kadındı Düğün Falanda Yaptırmadım Ama Şimdi Pişmanım
Hatirliyomda ben sünnet olurken beni 3 kisi mi ne zor tutmuskardi
wala sünnet olurken doktorda ne anne ne baba nede ...bıraktım walla sovdumde sovdumm ama cok acımısdıı nepimm
quote:
Orjinalden alıntı: ornapsen
tanıdığın sünnetine gitmiştim. gel moral ver diye çağırdılar. kesilirken adam osurdu leş gibi. duramadım çıktım..
Hoca biraz karışık olmuş sünnet olan kişi adammıydı ki bıraktı ?
Ewde Sünnet Oldum Adam Bi İğne Batırdı Abowww GEbericem. Sonra Beni Malak Gibi Yatırdılar Masaya Kızlar Fln Var Salak Salak İzliolar Şimdiki Aklım Olsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme