Şimdi Ara

Süper bir çalışma yapıyorum ama desteğinize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepimize faydalı olacağını düşündüğüm bir çalışma yapıyorum, çalışma bittiğinde eminimki hepiniz in çok işine yarayacak ama bana bunun için bir kaç konuda yardım etmeniz lazım.
    Yapacağım iş stat hesaplaması ve kesin sonuç veren bir hesaplama
    stat hesaplaması ile ilgili ama bunun için farklı lvl lerdeki farklı çarların giysi, weapon ve takılar olmadan yani çıplak şekildeyken aşağıda belirttiğim değerlerlere ihtiyacım var. Benim 1 adet blade çarım var blade erkek çar ile ilgili değerler bende mevcut bana lazım olan rod ve axe ci ihtiyar ve bayan çarların
    kimsenin aklına bir hinlik yaptığım düşüncesi gelmesin. bittiğinde gerçekten süper iş yapacak
    10,20 lvl arası gibi diğer aralıklardan bana birkaç bilgi gelirse eğer planladığınız statlara göre nasıl bir çar sahibi olacağımnızı daha önceden görebileceksiniz. Özellikle çarınızın üzerinde herhangi giysi takı ve silah bulunmaması gerekiyor. Böylece bu konudan uyuz olan arkadaşlarında içi rahat olsun
    yapacağım çalışma Excel formatlı olacak ve hangi lvl de kaç puanınız olacağını ve bunları dağıttığınızda çarınızın ne özelliği olacağını göreceksiniz.

lazım olan bilgiler

Lvl :
    STR
    DEX
    INT
    damage
    skill damage
    DEFANS
    SKILL DEFANS
    HIT RATE
    DODGE RATE

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Ben elimden geldiğince faydalı olmaya çalışıyorum buna rağmen olumsuz düşünen ve yazanlarda olacaktır. onlarada teşekkürler.

• Eğer katılım sağlanırsa gayet başarılı bir oyun rehberi olacağına eminim. Lakin genç arkadaşlarımıza okumak zor geldiği ve sürekli armut piş ağzıma düş mantığıyla hareket ettiklerinden dolayı böyle bir çalışma ne denli hedefine ulaşacaktır onu zaman gösterir.
    Bir excel tablosu buldum, LVL 78 oluncaya kadar lvl başına kaç stat point geliyor diye gayet güzel açıklamış. "Eh Mert nabayım ben kaç puan geliyorsa, sen bana str/int buildinini söylesene" diyenleri duyar gibiyim. Tüm buildler için lvl başına kaçar stat puanı dağılımı için bilgiler de veriyor. Hem de 3 farklı sayfada STR-DEX-INT ayrı ayrı ağırlıklarla açıklanmış. İlla ki işe yaracaktır.

İndirmek için tıklayın

• gzl bi çalışma olacağa benziyo
    63 lvl rod male çarım war

str = 122
    dex =51
    int =283
    wind=0
    water=0
    fire=0

damage 153 _153
    skill dmg 618
    def 66
    skill def 703
    hit rate 142
    dodge rate 25

umarım işine yarar
  • ben oyuna hafta içi giremiyorum dersler var ama girince deneyebilirim unutmazsan yaıcam mutlaka

güzel bir çalışma olacağına inannıyorum
  • güzel bi çalışma ama yanlış görmediysem bişiyi unutmuşsun benim charım 20lvlken hiç itemsiz 90+defansı vardı hunter passive skil kitabı sayesinde ondan söliyenler passive skill kitabının verdiklerini çıkartıp sölesin
  • skıl kitapları nasıl çıkartılıyor söyleyebilirmisiniz??
  • Matematik ile :) Skill kitabının üstüne geldiğinde +90 def veriyor diyelim. Üzerinde hiç item yokken de 250def'in varsa skill kitabı çıkmış hali 160 def yapar ;)
  • 10 numara bir çalışma lütfen herkes desteklesin bu herocular icin güzel bir çalışma
    ŞİMDİDE ELLERINE SAGLIK
  • bencede süper olur.Benimde 69 lvl charım var ve sadece bu salakça statlar yüzünden 3 tane aff.pill harcadım.Zararımız büyük anlayacağınız.Şimdiden teşekkürler.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: pgasusking

skıl kitapları nasıl çıkartılıyor söyleyebilirmisiniz??

bu soruya cevap yokmuuuuuu??????

• quote:

Orjinalden alıntı: ~Mert~

Matematik ile :) Skill kitabının üstüne geldiğinde +90 def veriyor diyelim. Üzerinde hiç item yokken de 250def'in varsa skill kitabı çıkmış hali 160 def yapar ;)

Tutup da kitabı silmeyeceksin. Hesaptan düşeceksin ya, yukardaki yazımın nesi anlaşılır değil ki?
  • Hemen söliyim bende bi yararımız olsun

Lvl :79

str = 122
    dex =50
    int =443
    wind=0
    water=0
    fire=0

damage 161 _161
    skill dmg 916
    def 69
    skill def 975
    hit rate 100
    dodge rate 25
  • Lvl : 91
    STR : 80
    DEX : 100
    INT : 592
    damage : 943-1115
    skill damage : 5442
    DEFANS : 956
    SKILL DEFANS : 1949
    HIT RATE : 222
    DODGE RATE : 335
  • yamtar baba sen tüm itemleri çıkartmadanmı söledin yoksa banamı öle gelio
  • evet itemleri çıkarmamış =)
  • Evet itemleri çıkarmamıştım. Şuan da party bonus ve kullandığım strengthening wine var daha sonra tekrar düzenleyip yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y2m5tr -- 29 Şubat 2008; 16:44:54 >
  • belki bu işine yarar, 1.5 sene once yapılmış bir sistem , şimdi de geçerlidir sanırım , pcmin derinliklerinde buldum :)

forumda da olmasi lazım koymuştum sanırım geçen sene.

http://http://www.streamupload.com/download.aspx?fileID=200822911155

dosya indirmede sorun oluyosa başka yere koyarım , indiremezsen.

bence boşuna uğraşma, kesin yapılmıştır onceden ,

oyun açıldığının daha ilk ayında bu excel listesi yapıldı ve 1 ay sonrada lvl 75 e kadar quest guide yapıldı. düşün sadece 2. ayda

bence internette arama yap , zamanını harcama.

heroforumda arama yapmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllMyXoMalll -- 29 Şubat 2008; 19:08:25 >

• kardeş çalışma ne durumda nası gidio ===???
  • 1-2 gün içinde size bitmiş halini sunacağım arkadaşlar.

normal hayatıma devam etmek zorunda olduğum için ilgilenemedim fazla ama bu hafta sonu bitiricem inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyshadow -- 1 Mart 2008; 15:23:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.