Bu online için hep beraber nasıl ve ne şekilde yarışabiliriz? Yoksa satışta oyunum çünkü. Eğer online sararsa satmayacağım bu yüzden sordum. Online ı da pek kurcalamadım açıkçası lobby de beraber aynı odada olabiliyor muyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: vcx
Bu online için hep beraber nasıl ve ne şekilde yarışabiliriz? Yoksa satışta oyunum çünkü. Eğer online sararsa satmayacağım bu yüzden sordum. Online ı da pek kurcalamadım açıkçası lobby de beraber aynı odada olabiliyor muyuz?
bugün 2 saat 3 arkadaşla oynadık, oda dışa açık veya kapalı olabiliyor, birde çok ilginç birşey keşfettik arkadaşın biri beta versiyondan oyuna katıldı yani beta ile tamsürüm aynı yarışda olabiliyor, beta halen devam ediyor ve önceden indirmiş olan varsa betadaki 2 pist ve 3 arabayla oynayabilir
quote:
Orijinalden alıntı: arda_tirmas
quote:
bugün 2 saat 3 arkadaşla oynadık, oda dışa açık veya kapalı olabiliyor, birde çok ilginç birşey keşfettik arkadaşın biri beta versiyondan oyuna katıldı yani beta ile tamsürüm aynı yarışda olabiliyor, beta halen devam ediyor ve önceden indirmiş olan varsa betadaki 2 pist ve 3 arabayla oynayabilir
Galiba Bende Sizinle Bu gün oynama şansına kavuştum Ama Rezil oldum ahahaha ilk defa online oynadım bu oyunu ve çok zor araba yolda durmuyor alışmak lazım ama güzel oyun Gamepad ile oynamak feci zor
Tabiki oynanır. Zaten Lobby'nin amacı da bu. Online kısmına göz atarsan opsiyonları göreceksin. Online yarış kurduktan sonra listendeki arkadaşlara davet atabiliyorsun.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hard_drive
Tabiki oynanır. Zaten Lobby'nin amacı da bu. Online kısmına göz atarsan opsiyonları göreceksin. Online yarış kurduktan sonra listendeki arkadaşlara davet atabiliyorsun.
quote:
Dün 1-2 yarış online takıldım ama önümdekiler startta öyle bir koptu ki aynı araçlar hekes de var olmasına rağmen herhalde modify yaptılar araçlarını yetişmem mümkün olmadı en iyi sonuç 3. lük elde etmek oldu.
ben daha o kadar palazlanmadim, tutorial modu bitirdim pist ve arabalari tanimak icin. Biraz tecrube edineyim ondan sonra yardiracam
Apex-TR yaz benide
benim yarış setini de aktarayım buraya..
Ya DFGT aldık ama sehpa/ayak uyduramadık daha... bir de ben bulabilsem playseat'in çok güzel setleri var ama Dubai'de yok anasını satayım
348 challenge aracıma biraz süsleme yaptım...
buda esinlendigim gercek 348 challenge..
Güzel bir replica olmuş
yavv kaputtaki yeşil beyaz kırmızı ters olmus, onuda hallettim şimdi...:))resimleri daha sonra eklerim...sırada 355 challenge aracını acıp ona bir replica yapmaya geldi..
bu akşam işim çıkmazsa yarışalım, 3-4 kişi toplanıp mugello, spa, nürburgring, infineon, monza yapalım
supercar cılar...bu aksam bir kac yarış cevirelim isterseniz...
ben akşamları yokum sabah ve öğlen saatlerinde giren olursa yaparız, şu single modu ne kadar saçma yapmışlar 4. bölümü açmak için 2. zorluk seviyesinde yarışmak gerekiyor hadi onu yaptık 5. yani son bölümün açılması için 3. zorluk seviyesinde tüm yarışları kazanmak gerekiyor, yani bütün yarışları baştan yapmak gerekiyor çünkü oyunun başında ne yapman gerektiğini bilmiyorsun bilgilendirme yok, böyle saçmalık görmedim 3. seviyede kolay değil zor zor kanada yarışlarını geçtim daha fransa italya amerika var, bilsem en baştan 3. seviyede başlardım
Benim oyun 1 ay sonunda tr ye giriş yaptı saolsun. Ama oynayacak adam kalmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Mtkp
Benim oyun 1 ay sonunda tr ye giriş yaptı saolsun. Ama oynayacak adam kalmadı
merak etme beklediğine değecek
yav bende sizden heveslenip sipariş ettim zavviden 27 nisanda dispatch oldu ama hala bekliyorum gelecek diye.