Şimdi Ara

SUPERCAR CHALLENGE ONLINE /Turkiye Team (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam 348 challege aracıyla veya c6r vette, aston dbr9 ile baslamanı öneririm..aracların race versiyonu handling için daha rahat, road versiyonlar bazen sinir edebiliyor insanı...

internette aratırsan bir sifre vardı, üç arac acıyor, onuda kullanmanı öneririm, 599xx, mercedes slr ve birde enzo acılıyordu galiba..
  • Ferrari challenge den tecrübemiz var bakalım.

Ayrıca oyunun kitapçığında PS Store de Moss Mclaren SLS olduğunu söylüyor. Doğru mudur ?

Buldum

# Ferrari 599XX and Mclaren SLR Stirling Moss

At the main menu, press Down, Up, Left, Right(2), Left, Down, Up to unlock the Ferrari 599XX and Mclaren SLR Stirling Moss.
    # Trophies

Successfully complete one of the following tasks to get a trophy:

9 Lives (Bronze): Cause severe damage to a Supercar in an offline race without retiring.
    Bound for Glory (Gold): Complete Stage 4 of Career mode with over 18,000 Race Points.
    Career Cruiser (Gold): Finish the Career with over 32,000 Race Points.
    Challenge Accepted (Bronze): Complete Stage 1 of Career mode with over 2,000 Race Points.
    Challenger (Bronze): Finish the Career with over 24,000 Race Points.
    Circuit Challenge (Bronze): Win a race at Nurburgring without hitting any obstacles or barriers. On or offline.
    Clean Credits (Bronze): Achieve the Clean Race Credit Bonus in an offline race.
    Continental Racer (Bronze): Race online against a driver from another country.
    Crash test dummy (Bronze): Completely demolish a Supercar in an offline race.
    Credit Where Credit is Due (Bronze): Achieve a perfect Credit score in an offline race.
    Finished in First! (Bronze): Win a race crossing the line in first gear, on or offline.
    Glued to the track (Bronze): Complete a race without going off the track. On or offline.
    HUD Zen (Bronze): Win a race without the HUD. On or Offline.
    Lap Master (Bronze): Maintain first place for an entire lap. On or offline.
    Looking Left (Bronze): Complete a California Oval race without turning right. On or Offline.
    Millionaire (Silver): Achieve a Credit balance of 1,000,000.
    New Style (Bronze): Create your first new Livery.
    No Fear! (Bronze): Go full throttle and hold off the brakes for 15 seconds in a on or offline race.
    Not counted out (Silver): Start a race in 16th and finish in 1st. On or offline.
    Passport Stamped (Bronze): Complete Stage 2 of Career mode with over 6,000 Race Points.
    Race Off (Bronze): Create your first online race.
    Rebellious Victory (Bronze): Win a 3 lap race at Homestead Oval without braking once. On or Offline.
    Shopaholic (Silver): Spend 100,000 Credits.
    Show Off (Silver): Achieve a fastest lap during an online race.
    Solid Gold (Gold): Complete a Tournament event with maximum points overall (90).
    Stage 1 Check (Bronze): Complete all Objectives in Stage 1 of Career mode.
    Stage 2 Check (Bronze): Complete all Objectives in Stage 2 of Career mode.
    Stage 3 Check (Bronze): Complete all Objectives in Stage 3 of Career mode.
    Stage 4 Check (Silver): Complete all Objectives in Stage 4 of Career mode.
    Stage 5 Check (Gold): Complete all Objectives in Stage 5 of Career mode.
    Story of a Champion (Silver): Finish the Career with over 28,000 Race Points.
    Styling 'n' Profiling (Silver): Take a Supercar with a personalized livery online and win.
    Superstar (Platinum): Unlock all Supercar Challenge Trophies.
    Up and Coming (Silver): Complete Stage 3 of Career mode with over 10,000 Race Points.
    Wet Paint (Silver): Win a race in the wet, without receiving any damage, on or offline.
    Who is the Fairest? (Bronze): Win a race with no side mirrors. On or Offline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 21 Mayıs 2010; 18:33:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mtkp

Şükür karvuşturana

evet bugün kavuştum oyuna. arcade competion kısmından başladım, beginner kısmı bitirdim ama oyun bayağa zor geldi bana. yapay zekanın araçları bayağa iyi gidiyor, ama arada yol dışına falan da çıkıyorlar güzel ayarlanmış. tempoları değişebiliyor gibi geldi bana. "grid" faciasından sonra gt5p a yakın bir yarış oyunu buldum, bu bizi bir süre idare edicektir. yalnız şu dikkatimi çekti tüm araçların vites değiştirme anında çıkardıkları ses aynı .

@hard_drive benide ekle lütfen listeye psn: profurio

• dün single yarışları bitirdim, bazı yarışlarda 4. seviyede rahat kazanırken bazılarında 3. seviyede bile ilk 3 e girmek çok zor, ikisi hariç trophy kazanmak kolay
  • Yazmadan edemeyeceğim, bu oyunu geçen hafta büyük bir beklentiyle aldım ve oyuna ilk girdiğimde resmen şoke oldum, bu kadar kötü grafiklerle karşılacağımı hiç tahmin etmememiştim. Avucumun içi gibi bildiğim Nurburgring pistini seçtim ilk olarak bir kez daha şoka girdim pist dümdüzdü, pist normalde inişli çıkışlı yer yer 5-6 metreyi bulan farklar vardır yokuşlarda, ama pist dümdüzdü. Heleki arabaların üstünde tek renk kaplama vardı, grafikler gerçekten şaka gibiydi. Sürüş keyfine odaklanamadan 15 dakika oynayıp hemen geri götürüp başka bir oyun aldım. GT5'in çıkmasına sayılı gün kala Supercar almak ne haddimize.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.