Bu paket için henüz yok bir daha ararnır isem haber veririm. |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (663. sayfa)
-
-
Youtube hediyesi süreli diye biliyorum. Kampanyaya göre 1-2-3 aylık hediye veriyorlardı. Kontrol ettiğimde bu kampanya için 3 ay süreyle hediye diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 22 Kasım 2024; 15:41:6 > -
O zaman hak ettiği bir para değil. bekleyelim görelim.
-
Merhabalar, süperonline altyapısıyla hizmet veren iss ler hangisidir? Düzgün teklif gelmezse değiştirmeyi düşünüyorum fakat bu sefer de TTNET altyapısı olan ıssler için kurulum aktivasyon ücreti falan çıkıyor. Direkt geçiş yapabileceğimiz firmalar hangisidir?
-
galiba uygulamadaki teklifler standart çıkıyor herkese
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Millenicom, VodafoneNet, D-Smart firmaları Superonline üzerinden de hizmet verebilmekte. Paketlerini incelerken, SoL altyapısından sunulduğuna emin olun.
Türk Telekom üzerinden kurum ve aktivasyon ücretsiz bir seçenek arıyorsanız, Migros İnternet’e bakın.
vodafone net kendi alt yapısı varmıki
normal 100 mbps kadar Türk telekomu, 100 mbps üstü fiber vs. olanlarda ise Süperonline kullanıyor diye biliyorum!
-
teşekkürler bugün aradı superonlıne 2 ay ücretsiz 10 ay 650 tl 200 mgbt dediler daha önce 550 dediniz dedim bakıp bi dönelim dediler napmaya çalışıyor bunlar anlamadım vodafone net alınmaz zaten
Artık teklif vermiyorlar. Sadece arayıp tek bir teklif sunuyorlar o kadar. Şimdi benim taahhüt bitti dün bugün iptal ettireceğim. Yeni abone olsam daha ucuza alabiliyorum bu da ayrı saçmalık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu nereden görüyorsunuz? Turkcelli mi olmak gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öyle tekrar aranması için not aldılar bakalım nolacak benim için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 23 Kasım 2024; 23:2:38 >
arkadaslar taahhutu yeniledim ben fiyatlar nasil sizce, iyi mi?
24mbps fiber kullaniyorum onceden aylik 220 oduyordum simdi ortalama 420 oducem (ilk 6 ay 340, diger 6 ay 500)
-
1000 megabit altına tarife seçmeyin arkadaşlar , binanızda altyapı yoksa çareniz yok gerçi
Mevcut Turkcell Superonline müşterilerinin yeni nesil WiFi 6 modem talep etmesi durumunda, tüm vergiler dahil 520 TL modem yeniden kurulum ücreti tek seferde faturaya yansıtılır.
wifi 6 modem için ekstra 520 TL para istiyorlar
Nasıl ücretsiz alabiliriz , isteyebiliriz? Bilen var mı?
wifi 5 ile en fazla 300 megabit veriyor kablolu bağlansam modem taaaa uzaklarda , baya eziyet verici
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 23 Kasım 2024; 20:45:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X