Şimdi Ara

Superonline Fiber internet. Sık sık kesilen internet.Pişman oldum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onur1301

az önce müşteri hizmetleri arayıp durumu anlattım. superonline'da farkındaymış. yurt dışı çıkışlarını düzeltmek için çalışma yapıyorlarmış. modeme uzaktan bağlanıp güncelleme yaptılar. youtube'daki videoları sorunsuz izliyorum şuan. eskisinden iyi

Bu tür yapılan işlemlerin sonrasında ne yaptıkları konusunda da bilgi alırsanız bence daha iyi olur. Aynı sorunu yaşayan kişileri de aydınlatmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Kendi adınıza konuşun bence. Çünkü ben 2 seneyi aşkın süredir Batıkent'de kesintisiz son hızda hizmet alıyorum. Sorun olmadan kullananlar da var

Bir ay oncesine kadar bende sizin gibi konusabilirdim ancak son 1 ayda yasadiklarim sonrasinda superonline a 200 tl daha kazandirip iptal karari aldim.

1. Hız hic stabil değil.
    2. Musteri hizmetleri berbat otesi.
    3. Static ip nizi kafalarına göre değiştirip, eski ip yi veremiyoruz diyerek kestirip atıyorlar.
    4. Günde en az 4-5 kez kesilmeye başladı. (bu yeni başladı.)
    5. Şikayetlerim sonrası Fatura indirimi yapıldı ancak şikayetlerim hala devam ediyor.
    6. 200 TL daha verip kurtulunası bir servis oldu Superonline Fiber internet...

• benim internetim kesilmedi hiç ama ben de geçtiğime bin pişman oldum.şu an 3gden yazıyorum.kaç kere kendi kendilerine telefon numaramı değiştirdiler,gizli numara olarak çıkmasına neden oldular ve bu yüzden kaç kişiye ulaşamadım gizli numara kabul etmediği için. ara sıra gidip geliyordu tabii ki alıştık ona arıyorsunuz modemi açın kapayın güncelleştirme gönderiyorum vsvs muhabbetleri bu arada modemi kapayınca doğal olarak telefon da gidiyor tekrar arıyorsunuz düşmüyor ...
    son numaraları da yaklaşık 2 gün önce oldu eve geldim bir baktım bütün modemler kırmızı yanıp sönüyorlar. ev telefonundan arayım dedim 08502220222'yi doğru ya o da süper(!) online idi. cepten aradım neyse elinize bir kürdan almanızı istiyorum o kürdanı reset butonuna 30 sn bastırın dedi hiçbir şey olmadı bu şekilde 15 dk geçti sonunda optik modeminiz bozulmuş dedi neyse sözde ertesi gün 6dan sonra geleceklerdi. değil altı,saat 10'a kadar bekledim. yarım saatte bir de arıyorum tabii barış iletişim'i her arayışımda da adresimi tekrar tekrar alıp şunu söyledi; ekibimiz zaten oraya çok yakın yarım saate gelirler.

şimdi de sabaha gelecekleri söyleniyor. bakalım göreceğiz...bu arada apartmanımızda 5 abonenin 5'i de aynı anda bağlantı sorunu yaşadılar. bu arada apartmanımızın önünde kazı çalışması var yani sorun modemde olmayabilir bile... 5 kişinin modemi aynı anda mı bozuldu? neyse sorulacak soru çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ber3kerd -- 24 Ocak 2012; 22:36:28 >

• Kusuta bakmayın ama söyledikleriniz çok saçma.4 saattir interneti kullanıyorsanız diye superonline alınmaz mı?Ben aldım siz almayın demeniz çok çocukca.Belki paranızın karşılıgını daha iyi bir hizmetle almak isterseniz ama sonuç olarak bazen aksaklıklar olur.Ben,mde superonline var ve aynı şeyler benimde başıma geldi ama çok memnunum.
  • arkadaslar kapımızın onunden fıber gecıyor ama yonetıcının kararı ıle fıbere bız gecemıyoruz neyse onu bır sekılde halledecegız.sıze sorum su

fıberkolık 59TL 100gb
    fıbergezer 49TL 50gb
    fıbeersever 44TL 25gb

download kotasını gecıpte hızında dusme olan oldu mu aranızda bu benım ıcın cok onemlı 50 m ılerde arkadasım kullanıyor hızında bır dusme yok ama sızınde fıkırlerını almk ıstıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokoci35

arkadaslar kapımızın onunden fıber gecıyor ama yonetıcının kararı ıle fıbere bız gecemıyoruz neyse onu bır sekılde halledecegız.sıze sorum su

fıberkolık 59TL 100gb
    fıbergezer 49TL 50gb
    fıbeersever 44TL 25gb

download kotasını gecıpte hızında dusme olan oldu mu aranızda bu benım ıcın cok onemlı 50 m ılerde arkadasım kullanıyor hızında bır dusme yok ama sızınde fıkırlerını almk ıstıyorum

Evet.Önce mesaj geliyor kotanızın yüzde 80'i dolmuştur diye.Sonra kotan kaç ise, onu geçtiginde gene mesaj gönderiyorlar hızınız 1 mb 'e düşürülmüştür diye
  • Sizce ttnet'i iptal edip turkcell superonline'ye gecmelimiyim?kagit uzerinde so fiber kat be kat hizli gorunuyor ancak tereddutte kaldim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spärtän

Sizce ttnet'i iptal edip turkcell superonline'ye gecmelimiyim?kagit uzerinde so fiber kat be kat hizli gorunuyor ancak tereddutte kaldim..

Kagit uzerinde 1 mbit hiza da inersiniz.

Ya da tavla & facebook takilirsiniz o kotalarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Youtube ve benzeri siteler için hangi browser'ı kullanıyorsunuz? Ben HD videoları sorunsuz izleyebiliyorum. Özellikle gametrailers, gamespot gibi sitelerin HD fragmanlarını ve videolarını takip ederim, herhangi bir takılma olmuyor. Video süresi yarıya ulaşmadan toplam yükleme bitmiş oluyor. Firefox kullanıyorum. Bağlantı ethernet ile.

bu bahsettiklerin imkansız bişey, bukadar kişi sorun çekerken senin sorunum yok 720p izliyorum demen çok saçma ..
    http://www.youtube.com/watch?v=yQ5U8suTUw0
    bu videoyu 720p de izleyememen gerekli arada durup yüklemeler yapıcaktır

verdiğiniz video 720p'de 1.20. saniyede doldu bende...(10mb superonline ile batıkentte)

gayette gösteriyor yani...

Ankara Batıkent mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spärtän

Sizce ttnet'i iptal edip turkcell superonline'ye gecmelimiyim?kagit uzerinde so fiber kat be kat hizli gorunuyor ancak tereddutte kaldim..

Akk sorun olmazsa evet.
  • 5 gün önce so fiber internete geçiş yaptım ve pişman oldum.Elemanlar eve geldiler,kurulum yapıldı,10 dk. sonra internet gelecek deyip gittiler.Bekledim.30 dk. geçti ama gelen giden yok.Aradım servisi, yok şöyle hata olmuşmuş şunu yanlış bağlamışız falan da filan da...Bu sefer müşteri hizmetlerini aradım.Gayet sakin 24-48 saat içerisinde gelir dedi.2 gün bekledim,gelen giden yok.Bir daha aradım,inanılmaz ama 72 saat içerisinde gelir dedi ! Dedim çocuk mu kandırıyorsunuz? Yarın da 96 saat diyeceksiniz heralde, dedim. Genel müdürlük falan derken hışımla kapattım telefonu.Zira 72 saatte gelse yine şükür,gelen giden yok.Allahtan TTnetimi iptal etmedim de gül gibi kullanıyorum.Bekliyorum bakalım ne zaman gelecek haşmetleri...
  • iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erimemre -- 5 Şubat 2012; 11:52:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.