Superonline 25 Mbps fiber internet kullanıyorum, az önce speedtest yapınca ne oluyoruz dedim. |
Superonline hızları arttırmış
-
-
Superonline bazen böyle sürprizler yapıyor eski hızına dönene kadar tadını çıkarın
-
Ya sistemsel hata vardır, ya da size hızlıyı gösterip geri çekip ağzınızı sulandırıyorlardır
-
Hızınızı speeedtest ile ölçmeyin. Nperf veya fast.com ile ölçün. Bu görünen gerçek kullandığınız hız değil.
-
Hocam test sunucusunu değiştirip test yapabilir misiniz
-
Speedtest ile test yaparken multi test yapmayın aksi halde yanlış sonuç verebiliyor.
-
Hocam nperf ile denedim sonuçlar böyle, arkada zoom meeting falan açık.
-
Hocam peki atıyorum steamden bir şey indirirken hızlar nasıl çıkıyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GupoBS -- 10 Aralık 2020; 12:48:13 > -
EBA'da 100mbps olduğu için olabilir mi? Buga girmiş olabilir. -
Hocam şimdi denedim, değerler bu şekilde.
-
Olabilir aslında hocam, benim de aklıma o geldi.
-
Evet hocam hızınız artmış ama diğer kullanıcılarda hız artmadığına göre size özel olmuş veya bir hata sonucu olmuş olabilir.
-
Sanırım öyle oldu hocam.
-
Sömürebildiğiniz kadar sömürün :)
-
ACS yani "automatic configuration server - otomatik düzenleme sunucusu" bazen kafayı yiyor ve aslında almamız gereken hızları kısa süreliğine de olsa bizlere veriyor.
-
Hocam o zaman kullanabildiğiniz kadar kullanın indirmeniz gereken şeyler falan varsa.
vay be önceden böyle durumlarda 1000/1000 tanımlıyorlardı onu bile düşürmüşler
-
Bilgi için teşekkürler hocam. Keşke hep kafayı yese
-
nedense bi bana yok spotify açınca oda 5mbps oluyor...
Benzer içerikler
- hg8245x6-10 şifre
- superonline vpn
- pppoe kullanıcı adı ve şifresi öğrenme
- superonline altyapısını kullanan firmalar
- son bağlantı kurmanızdan bu yana bazı bilgiler değişti
- mobil veri çekmiyor
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- turkcell abone sayısı
- zyxel modem kurulumu
- internetim çok yavaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X