Şimdi Ara

Superonline Teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, TTnet taahhütüm 3 Haziran'da sona eriyor. Yaşadığım şehirde Superonline'ın kampanyası var. 24 ay ayda 55 TL 20 Mbps hız. 1 yıl Ligtv Şampiyonlar paketi ile birlikte. 29 TL'de aktivasyon ücreti var. Ne dersiniz daha uygun bir kampanya varmı yoksa buna geçmelimiyim. Normalde bitmiş bir kampanya ama bir kaç gün daha uzatmışlar. Yani çabuk karar vermem lazım. Selamlar.

• Arkadaşlar konuyla ilgili yorum yapacak kimse yok mu? Bugün karar vermem lazım.
  • 50 gb AKK zoruna gitmiyorsa alabilirsin. Bundan daha uygunu yok bu hıza. Ayrıca bu Şampiyonlar Paketi neymiş? 5 takımın maçları mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

50 gb AKK zoruna gitmiyorsa alabilirsin. Bundan daha uygunu yok bu hıza. Ayrıca bu Şampiyonlar Paketi neymiş? 5 takımın maçları mı?

Doğrudur 5 büyük takımın maçları 1 yıl bedava+6 ay Ligtv2 ve Ligtv3+12 ay başlangıç paketi vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagmus

Arkadaşlar, TTnet taahhütüm 3 Haziran'da sona eriyor. Yaşadığım şehirde Superonline'ın kampanyası var. 24 ay ayda 55 TL 20 Mbps hız. 1 yıl Ligtv Şampiyonlar paketi ile birlikte. 29 TL'de aktivasyon ücreti var. Ne dersiniz daha uygun bir kampanya varmı yoksa buna geçmelimiyim. Normalde bitmiş bir kampanya ama bir kaç gün daha uzatmışlar. Yani çabuk karar vermem lazım. Selamlar.

Teklif cazip. 50gb kotan dolunca 1e düşer hızın, bunun bilincinde olarak 2 yıl taahhüt vereceksen al, yanındaki şampiyonlar paketine ben de üyeyim.
    Zaten 4büyükler+Bursa'nn maçları bana yetiyordu. MM kampanyasında dahi 400TL senelik bedeliydi ben alırken. Digi fiyatları aylık 49TL gibi birşeydi yalnış hatırlamıyorsam. Bence gayet iyi bir teklif verilmiş, kaçırma

• quote:

Orijinalden alıntı: chickenchaser

quote:

Arkadaşlar, TTnet taahhütüm 3 Haziran'da sona eriyor. Yaşadığım şehirde Superonline'ın kampanyası var. 24 ay ayda 55 TL 20 Mbps hız. 1 yıl Ligtv Şampiyonlar paketi ile birlikte. 29 TL'de aktivasyon ücreti var. Ne dersiniz daha uygun bir kampanya varmı yoksa buna geçmelimiyim. Normalde bitmiş bir kampanya ama bir kaç gün daha uzatmışlar. Yani çabuk karar vermem lazım. Selamlar.

Teklif cazip. 50gb kotan dolunca 1e düşer hızın, bunun bilincinde olarak 2 yıl taahhüt vereceksen al, yanındaki şampiyonlar paketine ben de üyeyim.
    Zaten 4büyükler+Bursa'nn maçları bana yetiyordu. MM kampanyasında dahi 400TL senelik bedeliydi ben alırken. Digi fiyatları aylık 49TL gibi birşeydi yalnış hatırlamıyorsam. Bence gayet iyi bir teklif verilmiş, kaçırma

Yalnız kota miktarı 50 değil 25Gb. 50 Gb olursa 59TL'ye geliyor. Yinede iyi bir teklif gibi geliyor bana.

• Aylık 60 TL'ye 24 ay taahhütlü (aktivasyon dahil) 20 Mbps 50 Gb kotalı pakete üye oldum 1 yıl şampiyonlar paketi ve digiturk kanalları hediye. Umarım pişman olmam. Yorumlarıyla yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
  • Bende fiber internet almayi dusunuyorum evimde digiturk var

Ama herhangi bir superonli digiturk kampanyasi duymadim simdiye kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle bir kampanya varmis 15 mayista bitmis

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=38&d=digiturk-kampanyasi

• quote:

Aylık 60 TL'ye 24 ay taahhütlü (aktivasyon dahil) 20 Mbps 50 Gb kotalı pakete üye oldum 1 yıl şampiyonlar paketi ve digiturk kanalları hediye. Umarım pişman olmam. Yorumlarıyla yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Cok cok iyi suanda oyle bir kampanya bulsam bir dk kacirmam

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Aylık 60 TL'ye 24 ay taahhütlü (aktivasyon dahil) 20 Mbps 50 Gb kotalı pakete üye oldum 1 yıl şampiyonlar paketi ve digiturk kanalları hediye. Umarım pişman olmam. Yorumlarıyla yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Cok cok iyi suanda oyle bir kampanya bulsam bir dk kacirmam

Arkadaşlar banada kampanyanın Nisan sonunda bittiğini ama bir süre daha uzattıklarını söylemişlerdi. Yakınlarınızda bir Superonline bayisi varsa gidip konuşmakta fayda var.
  • Merhaba Arkadaşlarım
    2010'un 11.ayından beri Superonline Fiber internet kullanıcısıyım..2011'in 9.ayından beri de Digitürk'e üyeyim.Superonline 2 yıllık taahütüm 2012'nin 11.ayında sona erecek.Digitürk'e 1 yıllık taahüt vermiştim o da 2012'nin 9.ay da sona erecek.24 Aylık digitürk kampanyasına üye olmak istiyorum ama taahütlerimin bitme süresine daha çok var.boşunada superonline+digitürk'e boşuna fazla para ödemek akıl karı değil.nasıl bir yol önerebilirsiniz.
    iyi günler

50.2 TL superonline'a
    58 TL Digitürk e ödüyorum

20 Mbps Limitsiz 100 GB'a geçersem 69 TL ödeyeceğim.
    ama bi sorum daha var sd yayın diyor.ben 4 TL verip hd yanına geçtirirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser_1453 -- 24 Mayıs 2012; 1:08:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Merhaba Arkadaşlarım
    2010'un 11.ayından beri Superonline Fiber internet kullanıcısıyım..2011'in 9.ayından beri de Digitürk'e üyeyim.Superonline 2 yıllık taahütüm 2012'nin 11.ayında sona erecek.Digitürk'e 1 yıllık taahüt vermiştim o da 2012'nin 9.ay da sona erecek.24 Aylık digitürk kampanyasına üye olmak istiyorum ama taahütlerimin bitme süresine daha çok var.boşunada superonline+digitürk'e boşuna fazla para ödemek akıl karı değil.nasıl bir yol önerebilirsiniz.
    iyi günler

50.2 TL superonline'a

hocam bir netice alabildin mi bende aynı durumdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: vanini

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Merhaba Arkadaşlarım
    iyi günler

50.2 TL superonline'a

hocam bir netice alabildin mi bende aynı durumdayım

Superonline a not bırakmıştım aradılar malesef taahüt ü bozamazsanız geçemiyorsunuz dediler.taahüt bozmak için sadece superonline için 160 tl mi neydi tam hatırlamıyorum ama büyük bir mebla ödeme yapıp taahüt ü bozup başvurabilirmuşuz.digitürk taahüt ü bu fiyata dahil değil.11 aydan sonra inşallah gzl bir kampanya yaparlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.