Şimdi Ara

SÜPERONLİNE UPLOAD KALICI OLSUN #MayıssonuUploadDevamEtsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Neden çözülmesin 1000 mbit upload kapasitesi var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahibkıran Timurlenk -- 5 Mayıs 2020; 19:22:22 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibkıran Timurlenk kullanıcısına yanıt
    Benim Süperonline Fiber 20 mbit uploadım Senin Türknet (Pişmanlıktır türknet ) hızı ile ne ilgisi var. Senin gibiler yüzünden ilerleyemiyoruz.. Senin Hızın Pandemi den dolayı düştü

Herkesin Kamoanyası ayrı yürüyor.Birilerini az önce yukarda suçlayan sensin sen.
    Kendi Türknetine yükselsin demiyorsunda bizimki Düşsün istiyorsun..Nasıl kafan var Senin

• Keşke kalıcı olsa yükseltilen upload lar.
  • Destek arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline daha altyapısını sattığı şirketler için upload hızlarını yükseltmemişken kendi kullanıcılarının gözünü boyuyor.

1 Haziran'dan sonra her şey normale dönecek. Devam ettirirlerse altyapısını kiraladığı diğer İSS'ler (Vodafone Net, Millenicom) için de upload hızlarını yükseltecektir ama ben buna ihtimal vermiyorum.

Şu an Superonline'ın bencilliği yüzünden biz Vodafone ve Millenicom kullanıcıları düşük upload hızlarında sürünüyoruz. Vodafone Net'te 100 MBPS download hızım var ama o çok kıymetli FTTB/FTTH altyapısını parasıyla diğer İSS'lere kiralayan Superonline bizlerin upload hızlarını artırmayı çok görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrifaessa_TR

Superonline daha altyapısını sattığı şirketler için upload hızlarını yükseltmemişken kendi kullanıcılarının gözünü boyuyor.

1 Haziran'dan sonra her şey normale dönecek. Devam ettirirlerse altyapısını kiraladığı diğer İSS'ler (Vodafone Net, Millenicom) için de upload hızlarını yükseltecektir ama ben buna ihtimal vermiyorum.

Şu an Superonline'ın bencilliği yüzünden biz Vodafone ve Millenicom kullanıcıları düşük upload hızlarında sürünüyoruz. Vodafone Net'te 100 MBPS download hızım var ama o çok kıymetli FTTB/FTTH altyapısını parasıyla diğer İSS'lere kiralayan Superonline bizlerin upload hızlarını artırmayı çok görüyor.
    Yorumunuzda kesinlikle katılmadığım bir nokta var. Zamanında SoL ile aynı altyapı daha ucuza salak mıyım SoL'e bu kadar para verecem diyerek SoL altyapısından hizmet verebilen alternatif sağlayıcılara sevinç naraları atarak geçtiniz. O zaman da birçok yorumunda yazdım, her zaman binanızdaki altyapının sahibi kimse doğrudan ondan hizmet alın, yeri gelir pişman olursunuz diye. Ancak bana ne ben cebimden çıkan paraya bakarım diye yorumlar yazdınız. Bunları doğrudan size yazmıyorum sizin gibi binasında asıl altyapı sahibinden hizmet almak yerine 3-5 kuruş az ödeyeceğim diye macera arayan herkese yazıyorum. Şimdi de ISS'niz sizin upload hızınızı yükseltmedi diye suçlu yine SoL oluyor öyle mi?
    ISS'nizin sözleşmesini yenileyerek ve parasını da yeni sözleşmeye göre vererek müşterilerinin upload hızlarını artırması gerekirken SoL'nın kendi müşterilerine gösterdiği özeni göstermemesi neden SoL'ın suçu oluyor? Tamam sizden daha pahalıya kullanıyorum aynı hizmeti ama kaliteli hizmet alıyorum. Ucuz etin suyu kara olur diye ne güzel söylemiş atalarımız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahibkıran Timurlenk

.
    Siz bence gidin kendi ISS'nizin ağlama duvarına müracaat edin. SoL kendi altyapısı üzerinden ve parasını ödediği yurtdışı çıkışlarını kullanarak hizmet veriyor. TurkNet ile uzaktan yakından bir ilgisi yok. TurkNet tamamen SoL'dan farklı taşıyıcılar kullanıyor. TTNet bunu yapsaydı belki sadece yurtiçi bağlantılarında sıkıntı yaşıyor olabilirdiniz ancak yurtdışında yine sorun olmazdı. Çünkü TTNet de farklı taşıyıcılarla anlaşmış. Sonuç olarak TürkNet ile görüşün. Tabi karşınızda bir muhatap bulabilirseniz. Hem ucuz olsun hem de Mercedes olsun diye bir dünya yok maalesef.
    sen ne zırvalıyorsun yapa dedikleri şey xDSL sen bu kafayla internet verdiklerine şükret... VDSL bile güncellenirken senin iss hala 1. nesil VDSL ile oyalıyorsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahibkıran Timurlenk

Bu mesaj silindi.
    O nasıl uslup La Sen kendinde bul hatayı başkasına bakma , Gelmişsin süperonline sayfasında çemkiriyorsun Git Türknete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 5 Mayıs 2020; 10:38:53 >
  • SÜPERONLİNE UPLOAD KALICI OLSUN  #MayıssonuUploadDevamEtsin

Hızlar 1 ay daha uzatılmış görünüyor.
  • ogfituto kullanıcısına yanıt
    Attığınız kampnaya için olabilir

• En iyisi 1 Haziran'dan sonra deneyip görmek. Ama ilk uploadlar arttırıldığında da oraya koymuşlardı aynı ibareyi.
  • ogfituto kullanıcısına yanıt
    1 ay daha uzamış, kampanya bilgileri de güncellenmiş.

"** 01.07.2020 tarihine kadar Turkcell Fiber müşterilerine indirme hızı 50 Mbps, yükleme hızı 20 Mbps ücretsiz sunulmaktadır. Hız bina konumu, altyapı, coğrafi şartlar şebeke yoğunluğu ve cihaza göre değişebilir.Tam performans için kablolu bağlantı önerilir. Değişiklik yapma hakkı saklıdır."
  • nofearl N kullanıcısına yanıt
    Umarım Kalıcı olur Destek ve öne çıkarma yapalım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.