Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.504
Cevap
87
Favori
328.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ilk abone olduğunuzdan itibaren dahili ONT"li aldığınız için sadece aynı gruptaki modemden değişebiliyor. Harici olarak almak mümkün değil sadece yeni abonelik yaptıktan sonra gelen ekibe sorarsanız ellerinde harici ont opsiyonu var ise takabilirler diye biliyorum.

Kopma sorununuza gelecek olur ise eğer evde tadilat vs olmadan önce sorun yok ise olduktan sonra sorunlar başladıysa bir kablolarına bir baktırın eziklik vs var ise.hocam. Fiber konnektör hasar almış alabilir. Işık kaçırdığından dolayı kopmada yapabiliyor.

• imate kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam yanıtınız için. Nasıl yapıcaz bu işi ? İptal edip baştan yeni üyelik mi almak lazım ? Yok mu bu işin basit bir yolu ?

• enosar50 E kullanıcısına yanıt

Eger 5 ghz yeterli diyorsaniz 2.4 ghz yayini yapatin. Bazi eski cihazlar 5 ghz gormuyor. Akilli supurgem boyle mesela. O yuzden ben sadece 5 ghz yayin yapan ayri bir wifi yayini actim. Modemde evin ortasinda oldugu icin 2.4 ghze ihtiyac duymuyorum. Bunlardan birini deneyebilirsiniz 2.4 ghze gecmesin istiyorsaniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt

Hocam iptalden başka çare yok gibime geldi. Ancak mevcut tarifenizden güzel teklif alabilirseniz devam edebilirsiniz sonrasında servis kaydı açıp fiber kablonuzu kontrol ettirebilirsiniz.

• imate kullanıcısına yanıt

Hocam fiyat vermiyorlar düzgün. Sitedeki fiyatları teklif ettiler arayıp..

• Merhabalar. Superonline fiber kullanıyorum ont cihazlı ZTE Wifi5 desekli modem var. Ben internette satılan zte 3600 wifi 6 modem alıp taksam otomatik kurulum olur mu acaba ?

• admLive kullanıcısına yanıt

Otomatik kurulum olması için Superonline sistemlerinde seri numarasının kaydı olması lazım sorunuzun cevabına gelecek olur ise hayır otomatik kurulum olmaz.

• Şuanda wifi6 modem + ont cihaz ile internete bağlanmaktayım. Huawei LG8245X6 wifi 6 modem mevcut.

Ben anlaşamıyorum bu superonline ile. ONT cihazını iptal ettirip nasıl wifi6 modem kullanacağım sadece.

Süperonline da huawei modem var. Ont girişi üzerinde. Onu talep edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt

Hocam bunu söylediğimde kesin olarak bir şey diyemeyiz hangi modem geleceği konusunda diyorlar.

Ont dahili olanlarda sorun olma oranı daha çok. Hiç gerek yok. Gayet iyi zaten şuan verdikleri router. Muhtemelen dediğiniz gibi fiber optik kablonuzda tadilatta sorun yaşanmış olabilir. Ontye kablo girişi olan yerini bir kaç kez çıkarıp takın. Anlık kopma kablosuzda oluyorsa 5ghz kanalını 36-44 arası sabit bir kanalave 2.4 ghz kanalını 1,6 veya 11'e sabitleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilth -- 19 Mart 2024; 12:23:8 >
  • Gilth kullanıcısına yanıt
    Ont ye bağlı kablo cok cabuk kırılıyor belki yenilenmesi gerekiyordur

• Gilth kullanıcısına yanıt

Neden ki hocam herkes modem daha rahat diyor tek başına arada cihaz olmadan

Dahili olanlarda sorun yaşandığını bende duydum. Benimde yeni değişti, gelen servis onu tavsiye etmedi. Zte h3600 taktı

• bu modem de gelen bağlantının kaç mbit olduğunu görebiliyormuyuz ?

• Arkadaşlar yeni abonelik alıcam modem seçebiliyor muyuz, seçebiliyorsak hangi modemi istemeliyim.

• Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Genelde ellerinde ne varsa onu takıyorlar. Huavei nin ont cihazı kendi icinde ayrı bir cihaz yok. Ama zte de ayrıca bir ont cihazı oluyor. Ben genelde zte nin daha iyi oldugunu duydum.Ama dediğim gibi gelen serviste ne varsa onu takıyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:EmR@H:. -- 25 Mart 2024; 14:30:1 >
  • .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt

otg dediğiniz modemden önce fiber kablonun girdiği cihaz mı?

• Geçen sene nokia modem getirdiler wifi6 destekli ama hiç memnun değilim. Ara ara kopmalar yaşıyorum net bağlı ama sayfa vs açmıyor. Kaç kez arasım çözemediler. Öneriniz varmı arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Evet o cihaz

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.