Bildirim
supporttan rp istemek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
o kadar vermezler. -
en fazla 10 rp civarı falan veriyorlar diye biliyorum -
erdemfb12 -
vay be.. böyle cimri bilmezdim supportu. neyse teşekkürler yine de deneyeceğim istemeyi. -
Cimri? Rp fiyatlarına bakarsan hepsi ayarlanmış. Bir şey almaya 100 rp fln uzaklıkta durulmuş ki daha büyük paket al sen :D Pazarlama bu hayır kurumu değil. -
Burda çizim yapan bir kaç arkadaşın SSlerini alıp supporta gönder,belki verirler. çizenlerden izin iste ama,izin vermezlerse zaten o rp hiç senin olmamıştır -
taric verir. -
gecen hafta cizip 23rp istedim verdiler ama sınır nedir bilmiyorum -
bu rp isteme olayı nedir ? ben bilmyorum anlatır mısınız? -
Forumdaki yetkililere-destek ekibine mesaj atıyorsun sanırım. RP dileniyorsun. En fazla 25 veriyorlar bu arada; 10 değil. Mesela çizim yeteneğin varsa, olan karakterlere skin tasarlayabilirsin ya da olan tasarımları izin alarak kullanabilirsin. Eğer beğenirlerse sana 25RP hediye veriyorlar ya da biraz daha fazla tam emin değilim o konuda. Ayrıca bir ya da iki kez isteme hakkın var. Ama istediğin kadar çizim gönderip RP alabilirsin, tabii beğenirlerse.
Bildiklerim bunlar. Denedim mi? Hayır. -
Bende 924 var 975'e tamamlamalarını istedim, hala cevap bekliyorum bakalım nolucak. Eğer vermezlerse Direct Debit ile RP çekenlere ceza vermiyorsunuz biz namusumuzla almadık bir eksiğimizi kapamıyorsunuz diye duygu sömürüsü yapmayı düşünüyorum. -
limit 25 diye biliyorum ama daha da yüksek olabilir ayrıca asla 90 rp vermezler -
geçen resim yolladım 250 rp verdiler.İsteyene aynı resmi atarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: StoneHearTt
quote:
Orijinalden alıntı: HypNoTizZe
geçen resim yolladım 250 rp verdiler.İsteyene aynı resmi atarım.
oha yolla
hemen inanma birader -
quote:
banada yolla nasıl bir resim o yahu -
quote:
Orijinalden alıntı: dabelebedyu
quote:
banada yolla nasıl bir resim o yahu
-
quote:
Orijinalden alıntı: hdloader11
quote:
Orijinalden alıntı: dabelebedyu
quote:
banada yolla nasıl bir resim o yahu
fizz için yeni skin mi? güzel tasarım
-
banada 55 rp lazım vermezler ama dimi :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X