Valla olabilir , emin olamayız ama Mit başkanımızın şoförlüğünü yapması acaba bizim adamımız mı diye şüphelendirmedi değil . |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(Suriye'de PKK-YPG'ye karşı halk ayaklandı..)-[ANA KONU] (365. sayfa)
-
-
Ben zannetmiyorum. Jest yapmış sadece.
-
- Terör örgütü PKK-YPG Halep-Rakka arasında bulunan Dayr Hafir kasabasından meskene kasabasına çekildi. Dayr Hafir muhalif güçlerine eline geçti.
-
Şu Suriye konusunda hem vicdanen hemde stratejik olarak gücümuz yettiğince en güzel politikayı guttuk bence gerçekten helal olsun. Yeri geldi rusyaya yeri geldi amerikaya gideri koyduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozoz15 -- 12 Aralık 2024; 22:33:58 > -
- Türkiye, Suriye'ye diplpmatik süreçleri yönetmek için Moritanya Büyükelçisi Burhan Köroğlu'nu Şam Büyükelçiliği Geçici Maslahatgüzarı olarak atadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 12 Aralık 2024; 22:36:23 > -
- Terör örgütü YPG'nin elebaşısı Mazlum Abdi:
“Biz Türk milli güvenliğine tehdit değiliz.”
"Türkiye Kobani'ye saldırırsa... tarihi Kobani direnişi tekrarlanır."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 12 Aralık 2024; 22:43:21 > -
sacmalamışsın. tsk nın harita üzerindeki başarılarını rusya ve abd ile yaptığımız görüşmelerle hep baltaladık. bizi ortak konvoy yapalım size 30 km tampon bölge verelim diye hep durdurdular malum hükümet ile hep masa başında kaybettik. bu iş tsk nın elinde olsaydı süpürüp gidecektik öso birlikleri ile.kayıplarımız olucaktı belki ama şuan suriye tertemizdi. esad da dahil.
umarım özgür suriye ordusu +tsk +öso ile pkk yı temizliycez.
dışişleri bakanının gelmesinden sonra hiç ümidim yok ama. yine masa başında durdurulcaz.
-
Avanak abdi baya baya köşeye sıkışmış...
Yahu siz özerk devlet kurmayacakmıydınız? kimle neyin birleşmesi?
Devlet kurmayı yıllarca hayal edip, sözde bayrak yapıp elden ele sallayıp sonradan "Biz bu bayraktan vazgeçtik" diyip üstüne "ordumuzu Suriye ile birleştirmeye razıyız" demekde yani kaypaklığın ve korkaklığın daniskası bir durum..
-
PYD’nin fişi çekildi !
SMO’yu Münbiç’e sokan ve YPG saflarında yer alan Cund el-Harameyn Tugayı komutanı İbrahim el-Benevi, savaşçıları ile birlikte Suriye Milli Ordusu’na katıldığını duyurdu.
-
Neden olmasın mit yetiştirip oraya koymuş.
-
Kaç saatte kaçacaklar bakalım.
-
- SMO güçleri Ayn İsa hattında bulunan Sakiro köyünde PKK-YPG’li teröristlere operasyon başlattı.
-
Yarın akşama Ayn El Arap tamam desenize. -
Bu arada PKK-YPG Meskene kasabasındanda geri çekiliyor...soldaki sarı çıkıntılı bölge muhtemelen yarın yeşil olacak..
-
Saçmalayan sen ve senin gibiler,
Düne kadar esadciydiniz. Bizi muhatap alıyorlardı önceden şimdi mecbur alıyorlar.
Muhalefet edilebilir olunabilir anlarımda olan seyleride olmamış gibi görmek göstermek saçmalamanın daniskasıdır.
Söz sahibi politikamız var, vicdan olarak zaten dünyaya ders verdik bombadan kaçanlara kapıyı kapamadik.
Avrupa medyası bile politikalarimizi görüyor sizin gibiler görmüyor, göremez çünkü.
Daha dün Afrika da iki küs ülkeyi baristirdik ülkemizde bunlar heykel dikmeyle olmuyor.
Sözümün ilk başında gücümüz yettiğince dedim zaten anlayan biri olsan ordan anlardın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozoz15 -- 12 Aralık 2024; 23:39:10 > -
tam malum partili. aklı olan bloklar gecer arkadaşlar. sokakdaki ''egonomi iyi yiğenimm'' diyen tip foruma gelmiş.
-
Gerceklere cevap veremeyince hemen malum partili tavrınız çıkmış ortaya hep yaptığınız gibi.
Muhalefeti bile beceremiyorsunuz o kadar göremez olmuş gözleriniz çünkü.
Senin partilerin esadla masaya oturalım derken bizimkiler esadin üstüne çıkarlarımız doğrultusunda sahada yönlendirme yapıyordu.
Rusya bile bizden yardım istedi unsurları için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozoz15 -- 12 Aralık 2024; 23:42:27 > -
Bizim adamımız değil ama uzun bir süredir Türkiye ile beraber hareket ediyor. Çıkarlar ortak.
Halep saldırısı için HTŞ ve SMO ortak operasyon odası kuruldu. Tüm saldırıyı ortak planladılar.
Ayrıca HTŞ'ye dron eğitimi veren ülke Ukrayna diye söylense de bana göre tamamen yalan o eğitimi Türkiye vermiş. Zaten sahada görüyorsun HTŞ ve SMO bire bir aynı şekilde dronları kullandı.
Zaten Ukrayna'nın kendi savaşını bırakıp Suriyede eğitim verecek bir pozisyonu yok.
-
Halk Tv'de İsrail seviciliğinde bugün.
Halk Tvspikeri Ece Ünver.
Laflara bak neredeyse İsrail ordusuna katılıp Golan tepelerine çıkacak .
-
Ya bırak Allah aşkına ; kadın yanlış birşey demiyor .
Ne güzel , İsrail dümdüz ede ede , eze eze ilerliyor kimse de bişey yapmıyor ve söylemiyor . Anlaşılan alan razı veren razı . Dün sadece dışişlerinden cılız bir eleştiri geldi " diyor !
Bu kadın mı israilin sözcülüğünü yapıyor !? Olum siz ne içiyosanız ben de ondan istiyom .
Ayrıca Colaninin mit başganın şoförlüğünü yapmasını ben farklı yorumlayacağım . Farkında mısınız bilmiyorum ama MİT başganı sanki kendi insiyatifi ile oraya gitmiş gibi görünüyor . Çünkü Korumalar Türkiyeden gelip eşlik edenlere benziyor .
Benim düşüncem şu ; MİT başganının gelip Emevi Camii'nde olduğunu öğrenen colani şaşırıp sevinç içinde heyecanlanıp onu karşılamak için Emevi Camii'ne gidiyor . Jolaninin geldiğini haber alan MİT başkanı arabadan çıkmaması gerektiğini korumaları aracılığıyla mesaj yolluyor . Çünkü resmiyette htş hala terör örgütü kabul edildiğinden görüşmenin resmedilmemesi gerekiyor .
Ayrıca şunu belirteyim . Son 20 gündür Suriye'de meydana gelen bu olağanüstü başarının eğer Türkiye'de bir ayağı varsa ; hiçbir şekilde bunda padişah bozuntusunun payının olduğunu düşünmüyorum . Varsa eğer bir pay kesinlikle ve kesinlikle Hakan Fidan ve İbrahim Kalın'nın payı vardır .
Ekstra olarak ; Türkiye'de şu anda sağcısı solcusu ülkücüsü chp'lisi akp'lisi kısacası herkes muhafazakar Kürtler dahil küstah yahudi devleti'ne artık diş göstermemiz gerektiğini bekliyor ve umud ediyor . Bu konuda kesin bir birleşme var bütün ülkede !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 13 Aralık 2024; 0:39:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X