Şimdi Ara

Sürpriz Swatch Fırsatını Yakalayın (49TL'ye 249TL'lik Modeller İlk Mesajda)) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
22.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün akşam ankara cepada gezerken swatch a girdik hanımla.kampanyayı sordum bilmiyormuş gibi. anlattıı falan. bendevdedim mutlaka bişi almak gereki,yo dimi dedim. evet dedi. ama bi dakka dedi az önce biri alışveriş yaptı ama 49 luktan istemedi dedi. onun yerine siz alabilirsiniz ama ödemeyi nakit yapmaqnız koşuluyla dedi. iyi tamam dedik . bizim hanım seçti saati bayan saati çıktı ama pek güzel değil plasitk kayış ve kasa. bulabilrsem internetten resmini buraya koyarım. hatta istersem daha kutu alabileceğimi söyledi. bizim hanım istemedi öyle işte 49 liraya swatch alımış olduk ama normalde heralde o saati almaazdık . ama 49 liraya yine de iyi
    bu arada etiketinde 125 tl yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 17 Kasım 2011; 22:28:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bugün akşam ankara cepada gezerken swatch a girdik hanımla.kampanyayı sordum bilmiyormuş gibi. anlattıı falan. bendevdedim mutlaka bişi almak gereki,yo dimi dedim. evet dedi. ama bi dakka dedi az önce biri alışveriş yaptı ama 49 luktan istemedi dedi. onun yerine siz alabilirsiniz ama ödemeyi nakit yapmaqnız koşuluyla dedi. iyi tamam dedik . bizim hanım seçti saati bayan saati çıktı ama pek güzel değil plasitk kayış ve kasa. bulabilrsem internetten resmini buraya koyarım. hatta istersem daha kutu alabileceğimi söyledi. bizim hanım istemedi öyle işte 49 liraya swatch alımış olduk ama normalde heralde o saati almaazdık . ama 49 liraya yine de iyi

Hayırlı olsun hocam açıkçası modelini merak ettim, 49 tl olsun yine de güzel olmuş kutuyu hiç alamamaktan iyidir.

• kutuyu açınca birazayal kırıklığı oldu. ama yine de hiç yoktan iyidir dedik. erkek saati çıksaydı daha kötü çünkü ben saat takmıyorum en azındananıma yaradı değişik bir saati olmuş oldu
  • aha buldum. şu saathttp://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=12537&urun=Swatch+LB169
    2010 fallc winter nmış. adam da yazın takarsınız çok iyi gider diyo bi de. stoklarda olmayan bi saat gözüküyor sitede
     Sürpriz Swatch Fırsatını Yakalayın (49TL'ye 249TL'lik Modeller İlk Mesajda))
    hızlıal da da 125 tl imiş. yurtdışı bi sitede 53 dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 17 Kasım 2011; 22:54:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

Kutunun fotoğrafını koyarmısınız, aslında alışveriş merkezlerindeki bilgisayarlı xraylerde gözükür hangi model olduğu az çok, Birisi güvenliğin arkasında durur izler monitörü, diğeri xrayden geçirir, tabi swatch bayisiyle haşır neşir olmak lazım bunun için

Sizden korkulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendinibil

quote:

Kutunun fotoğrafını koyarmısınız, aslında alışveriş merkezlerindeki bilgisayarlı xraylerde gözükür hangi model olduğu az çok, Birisi güvenliğin arkasında durur izler monitörü, diğeri xrayden geçirir, tabi swatch bayisiyle haşır neşir olmak lazım bunun için

Sizden korkulur

Hocam bizden korkmayı bırakın siz oradaki çalışanlardan korkun benim aldığım kişi 3 te 3 metal kayış çıkarmış 1 tane de orada rezerve duruyor,
    ayrıca yazmayı unutmuşum benim aldıklarım da numarası yazıyordu yani oradaki eleman iyi saatlere modelini yazmıştı çok ufak bir şekilde, benim
    aldıklarım ile işaretliler bitti,şuan büyük ihtimalle düşük modeller bekliyor orada, ayrıca başka mağazadaki eleman geldi saatini gösterdi şahane 400 küsürlük
    bir saatti vardı, rica etti yine yeni gelecek partta güzel bir şey olursa ayır diye

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: kendinibil

quote:

Sizden korkulur

Hocam bizden korkmayı bırakın siz oradaki çalışanlardan korkun benim aldığım kişi 3 te 3 metal kayış çıkarmış 1 tane de orada rezerve duruyor,
    ayrıca yazmayı unutmuşum benim aldıklarım da numarası yazıyordu yani oradaki eleman iyi saatlere modelini yazmıştı çok ufak bir şekilde, benim
    aldıklarım ile işaretliler bitti,şuan büyük ihtimalle düşük modeller bekliyor orada, ayrıca başka mağazadaki eleman geldi saatini gösterdi şahane 400 küsürlük
    bir saatti vardı, rica etti yine yeni gelecek partta güzel bir şey olursa ayır diye

adamlar işi çözmüş,onlar bilmeyeckte biz mi bilicez :)
    en kötü ihtimalle 49TL'ye swatch saat alınamayacağına göre beğenilmese bile alındığı fiyattan elden çıkartmak mümkün..zarar yok yani..

bu arada bir arkadaş nakit olması gerekiyor demiş,bizim arkadaşta nakit olacak taksit falan olmuyor bunlarda dedi..sanırım alışveriş dışında alınca nakit isteniyor ve bunu da 49TL'lik saati almayanların hakkı yerine satıyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: dcup

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: dcup

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Ben sipariş vermedim fakat 25 tane web siparişini göndermeyip üşenmeden tek tek arayıp sipariş iptali yapan bu swatchtan iğne almam
    .................
    Benim swatchın birinin pili bitmiş, pil alımının yanında verirse bir ayrıcalık yapabilirim belki

Swatch'da pil değişimi zaten ücretsiz, herhangi bir mağazaya gidin, hemen pilini değiştirsinler.

ben sürekli ücretsiz diye bilmiyorum.misal geçen yıl kampanya vardı ücretsiz değişim günü ama bittikten sonra paralıydı. saat durmadanda değişmiyorlardı.

Dr.Swatch günleriydi sanırım, evet o günlerde pil değişimi ücretsiz, ayrıca ücretsiz bakım yapıyorlar, silip parlatıyorlar, cam çiziği varsa çizikleri de gideriyorlar.

Ancak diğer günlerde sadece pil için yardımcı olduklarını, para almadıklarını birçek kez duydum. Bi sormak lazım elbette...

Benden 8 TL almışlardı gayet. :)

• Pazar cepaya bir danisayim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

quote:

Orijinalden alıntı: peryahardware

quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

kutudan çıkan modeller

bunlardan başka ürün yok mu yani içlerinde

yok,chrono plastic serisi sadece

keşke daha önce görseydim umarım kalmıştır.

ben de chorono metal serisi kullanıyorum 4 tane var oldukça memnunum bunlardan da almak istiyordum güzel oldu

• quote:

aha buldum. şu saathttp://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=12537&urun=Swatch+LB169
    2010 fallc winter nmış. adam da yazın takarsınız çok iyi gider diyo bi de. stoklarda olmayan bi saat gözüküyor sitede
    hızlıal da da 125 tl imiş. yurtdışı bi sitede 53 dolar.

bayan saati kardeşim bu.

Zaten swatch bayan diyor sitede rakamların dizaynından belli ...

upsss

Muhabbeti görmemişim eşine alacakmışsın hayırlı olsun gayet şık duruyor

• Arkadaşlar

Sadece 50 tllik kutu alabiliyor muyuz yoksa öncesinde başka bir ürün mü almamız lazım ?

Kutular bayan erkek karışık mı

Sorularımı cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

Arkadaşlar

Sadece 50 tllik kutu alabiliyor muyuz yoksa öncesinde başka bir ürün mü almamız lazım ?

Bu konuda çok yazdım ama gidip görmüş almış birisi olarak sorunuzu cevaplayım.

Büyük ihtimal 49 tlye direk kutu verilmiyor, sitesinde ve reklamında ürünün yanında alınabileceği ibaresi var.Ama almayı unutan olursa onun yerine
    alınabilir belki.

Sizde başka modelleri varmış eğer size uyarsa ve sizde ki bana uyarsa sarı olanı takaslayabiliriz, diğer ikisi arkadaşlar için ayrıldı ama vermeyebilirim de onları.
    ...............
    Yukarda bir arkadaş internetten sadece kutu eklenebiliyor diye güncel soru sormuş, onun cevabı internetten sadece kutu alma şansı yok onu siliyorlar hatta
    tel ile arıyorlar.
    ................
    @yedikeresekiz hocam bence şık bir saat bayan için eğer eşinizin gönlü yoksa aldığınız fiyata belki daha üstüne satabilirsiniz tam genç işi bir şey
    epey talibi olacaktır düşük fiyat olunca da.
    ................

Bir arkadaş daha sormuş cevabını da almış ben de söyleyeyim taksit alım yok peşin alım var çünkü bunun fişi yok yani ürün alırsanız ki
    swatchın sıfır ürünleri pahalı sayılabilir bunda taksit olur ama fiş olmadığı için sadece kutu alabilene taksit yok, fiş keserse
    satan kişi suçlu durumuna düşer.

• quote:

bugün akşam ankara cepada gezerken swatch a girdik hanımla.kampanyayı sordum bilmiyormuş gibi. anlattıı falan. bendevdedim mutlaka bişi almak gereki,yo dimi dedim. evet dedi. ama bi dakka dedi az önce biri alışveriş yaptı ama 49 luktan istemedi dedi. onun yerine siz alabilirsiniz ama ödemeyi nakit yapmaqnız koşuluyla dedi. iyi tamam dedik . bizim hanım seçti saati bayan saati çıktı ama pek güzel değil plasitk kayış ve kasa. bulabilrsem internetten resmini buraya koyarım. hatta istersem daha kutu alabileceğimi söyledi. bizim hanım istemedi öyle işte 49 liraya swatch alımış olduk ama normalde heralde o saati almaazdık . ama 49 liraya yine de iyi

ben de hanıma saat arıyordum tam da istediğim gibi bir model ama şansa bu çıkmazsa boşa gider, benim 12 tane saatim var zaten hanımla kavga edip duruyoruz, ona da almam lazım bir tane adam akıllı =))

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

Arkadaşlar

Bu konuda çok yazdım ama gidip görmüş almış birisi olarak sorunuzu cevaplayım.

Büyük ihtimal 49 tlye direk kutu verilmiyor, sitesinde ve reklamında ürünün yanında alınabileceği ibaresi var.Ama almayı unutan olursa onun yerine
    alınabilir belki.

Sizde başka modelleri varmış eğer size uyarsa ve sizde ki bana uyarsa sarı olanı takaslayabiliriz, diğer ikisi arkadaşlar için ayrıldı ama vermeyebilirim de onları.
    ...............
    Yukarda bir arkadaş internetten sadece kutu eklenebiliyor diye güncel soru sormuş, onun cevabı internetten sadece kutu alma şansı yok onu siliyorlar hatta
    tel ile arıyorlar.
    ................
    @yedikeresekiz hocam bence şık bir saat bayan için eğer eşinizin gönlü yoksa aldığınız fiyata belki daha üstüne satabilirsiniz tam genç işi bir şey
    epey talibi olacaktır düşük fiyat olunca da.
    ................

Bir arkadaş daha sormuş cevabını da almış ben de söyleyeyim taksit alım yok peşin alım var çünkü bunun fişi yok yani ürün alırsanız ki
    swatchın sıfır ürünleri pahalı sayılabilir bunda taksit olur ama fiş olmadığı için sadece kutu alabilene taksit yok, fiş keserse
    satan kişi suçlu durumuna düşer.

Yakınımda baya swatch şubesi var o zaman hepsine soruyum belki olan vardır.

Saatlerime birer kayış alırım olmadı umarım sadece tek kutuyu bulurum

• quote:

kutuyu açınca birazayal kırıklığı oldu. ama yine de hiç yoktan iyidir dedik. erkek saati çıksaydı daha kötü çünkü ben saat takmıyorum en azındananıma yaradı değişik bir saati olmuş oldu

Peki hocam kutuyu ilk acan bizmi oluyoruz. Yani bi etiket guvenlik seridi jelatin tarzi bise varmi?

Torium veya civarinda varmiydi bu swatch?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

kutuyu açınca birazayal kırıklığı oldu. ama yine de hiç yoktan iyidir dedik. erkek saati çıksaydı daha kötü çünkü ben saat takmıyorum en azındananıma yaradı değişik bir saati olmuş oldu

Peki hocam kutuyu ilk acan bizmi oluyoruz. Yani bi etiket guvenlik seridi jelatin tarzi bise varmi?

evet ilk biz açıyoruz. ışardan hiçbişi belli omluyor. bi küçük kare şeklinde bi de uzun dikörtgen şeklinde kutular var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

evet toriumda ufak olan swatch standlarından var...ismine ne deniyodu unuttum ama ayakta satış yapılanlardan, dükkan değil yani hatırladıgım kadarıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barerkican -- 18 Kasım 2011; 8:36:31 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben de Kentpark'tan 2 adet kutu aldım ve Swatch suim400, SUIN401 modelleri çıktı. Değerleri 250 lira. Satmayı düşünmüyordum ama çok beğendiğim modeller değil. Bu modelleri beğenenler varsa150 liraya Ankara'da elden satabilirim. Böylece beğendiğim bir model alabilirim
  • daybuyday de bugun swatchlar indirime girmiş alacak olanlar bence oradan alsın 130-140 liraya metal saatler alabilirsiniz ama çeşit az acele edin derim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.