Şimdi Ara

Sürpriz Swatch Fırsatını Yakalayın (49TL'ye 249TL'lik Modeller İlk Mesajda)) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
22.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kutu alan arkadaslar soyle bir siniflandirma yapsa alacak arkadaslara belki bir yardimi dokunur...
    Kare kutu hafif cikan model ugjjp111 degeri 213tl gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertnizami

daybuyday de bugun swatchlar indirime girmiş alacak olanlar bence oradan alsın 130-140 liraya metal saatler alabilirsiniz ama çeşit az acele edin derim.

siyah olan güzelmiş aslında...nette en ucuz 290 civarı gözüküyo, nerdeyse 100 lira daha ucuz...
  • Arkadaşlar pil konusunda sorusu olanlar var sanırım, bana çıkan YGS455 kodlu saatin pili bitikmiş aldığımda sonradan farkettim, Akmerkez swatch'da ücretsiz değişim yaptılar pili, aklınızda olsun. Bu arada lütfen wayfarer'a göz dikmeyin ya hu gözünüzü sevem satmicam onu kullanıyorum sonra nazar edeceksiniz :D ama YGS'yi isteyen olursa takas yapabilirim :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyboun -- 18 Kasım 2011; 12:01:24 >
  • Arkadaşlar ürün başına 2 adet ürün veriyorlar. Cevahirde de durum aynı.Benim aldığım mağazadan telefonla açtılar sordular . O şekilde uyguluyorlarmış.
  • Peki kayış alsak faydalanabiliyor muyuz acaba bu kampanyadan? Bu akşam Taksim Swatch'a uğramayı düşünüyorum da...

Ekleme: Biraz önce mağazayı aradım, kayış değiştirmede de yararlanabiliyormuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazy -- 18 Kasım 2011; 16:38:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazy

Peki kayış alsak faydalanabiliyor muyuz acaba bu kampanyadan? Bu akşam Taksim Swatch'a uğramayı düşünüyorum da...

Ekleme: Biraz önce mağazayı aradım, kayış değiştirmede de yararlanabiliyormuşuz.

KAYIŞ Ne kadar ki acaba.?
    1 tane kayış alıp 2 kutu alabilirmiyiz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: Hazy

Peki kayış alsak faydalanabiliyor muyuz acaba bu kampanyadan? Bu akşam Taksim Swatch'a uğramayı düşünüyorum da...

Kayışlarda çok ucuz değil, plastikler 50 civarı sanırım derilerde 80 sanırım. Ama alma amaçlı sormadım aklımda kalan swatchdaki kızla konuşurken o demişti şu plastik kayışı 50ye satıyoruz falan diye 49 tlye saat alıyosunuz falan demişti. 70 liraya çocuk saatleri var eşe dosta hediye olacaksa düşünülebilir. 100 liraya güzel bayan saatleri var zarif 130a da bu senenin renkli saatleri var sade düz olanlar. Ürün başına 2 tane. Swatchsaat onların başı sanırım ama onları bile açtım sordum ürün başına 1 tane dedi. Çok kurcalamamak lazım her an 1e düşebilir nolursa olsun zarar etmiyorsunuz ben 230a 630 tllik saat aldım. Fena da değil gencim biraz renkli saatler ama dikkat çekmek lazım sanırım biraz

• Elimde bir şey kalmadı galibaSiyah ve turuncu iki arkadaş tarafından kapıldı(2 kutu parası çıkmayacak ikisinden de)

Aldığım kişiden mesaj geldi bir tane metal ayırmış galiba, ona 50 tl gidecek.

Geriye tek sarı kaldı onu da 110 tl ye veriyorum galiba birisine ama müşteri kesin değil.

Hesap yaparsam toplam 200 vericem 150 tl gelecek 50 tl ye metal bir saatim olacak tabi metal kalırsa ^^

Teşekkürler sıcak fırsattı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 18 Kasım 2011; 18:12:52 >
  • arkadaşlar bugün mail gelmiş hepsiburadadan. Linkini verdiğim sitede swatch saatler indirime girmiş. Bu konuda metal kasa swatch arayan arkadaşlar vardı. Fiyat bana sıcak gibi geldi. Bi inceleyin derim

Swatch Ygs465G 122 TL

http://www.daybuyday.com/kampanyalar/swatch_14721/

Erkek saatlerihttp://www.daybuyday.com/kampanyalar/swatch_14721/erkek
    Edit : Fiyat ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarozkan -- 18 Kasım 2011; 18:05:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarozkan

arkadaşlar bugün mail gelmiş hepsiburadadan. Linkini verdiğim sitede swatch saatler indirime girmiş. Bu konuda metal kasa swatch arayan arkadaşlar vardı. Fiyat bana sıcak gibi geldi. Bi inceleyin derim

Swatch Ygs465G 122 TL

http://www.daybuyday.com/kampanyalar/swatch_14721/

Erkek saatlerihttp://www.daybuyday.com/kampanyalar/swatch_14721/erkek
    Edit : Fiyat ekleme

Havale secenegi olsa alacaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Arkadaşlar ne yazık ki direk kutu alınamıyor.Biraz zorlukla bugün gittim 1 kutu aldım sonra dayanamayıp 2 kutu daha aldım.

Eğer kafalayabilirsem İstanbul içi arkadaşlara buradan mutlaka haber veririm, hayrını görürsünüz, özelden ek bilgi isteminize gerek yok şuan için.

İşte ne demiştim 3 tane saat çıktı o saatleri şuan satıyorum, dükkanımdan görebilirsiniz buraya reklam içerikli olmasın diye direk linkini vermiyorum ama

çıkan saatlerin fotoğraflarını koyayım.Yalnız eğer ayarlayabilirsem ve bir adetten fazla saat alan arkadaş olursa ve beğenebileceğim bir metal kordonlu

saat çıkarsa sattığım 3 saatten biriyle takaslamasını isterimTabi önce ayarlamam lazım.Saatlerin toplam fiyatları 800 tl civarı.

Çıkan saatlerim Swatch suib401,Swatch suim400,Swatch sukw100...

Sürpriz Swatch Fırsatını Yakalayın (49TL'ye 249TL'lik Modeller İlk Mesajda))

bu saatlere 10 lira vermem kardeşim bile takmaz bunlar ne la ??

görün kazık yemeyin akmerkezdeki adamda dedi alayı plastik aynı bu modelden çıkıyor dedi genellike.

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

bu saatlere 10 lira vermem kardeşim bile takmaz bunlar ne la ??

görün kazık yemeyin akmerkezdeki adamda dedi alayı plastik aynı bu modelden çıkıyor dedi genellike.

valla zevk meselesi swatchın bu sene en fazla satan modeline bakarsanız plastik renkli modeller olduğunu görürsünüz ki 2 si arkadaş tarafından alındı 1 i kaldı

bir de hepsi plastik değil çok güzel metaller var ama şans işi tanıdık varsa alın yoksa artık bunlardan da daha düşük çıkacak büyük ihtimal.
  • Arkadaşlar alacağımız bir ürün için alt limit var mı? Yani 99 TL'lik bir ürün alırken sepete 49 TL'lik süpriz kutuyu ekleyebilirim değil mi?
  • Bana çıkan saatler aşağıdaki gibi isteyene 75er TL'dan verebilirim.

http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=11887&urun=Swatch+SFK342
    http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=10312&urun=Swatch+SFK322

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 18 Kasım 2011; 21:22:54 >
  • ben saat kayış alıcam 70 tl fiyatı var. süpriz saat alma hakkım olacakmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz2020 -- 18 Kasım 2011; 22:57:34 >
  • ben de metrocity swatch mağazasından 1 saat aldım yanında 2 adet kutu satın aldım
    kutulardan 1.sayfada gösterilen resimlerde çıkan kronolu modeller çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance
    quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Kayışlarda çok ucuz değil, plastikler 50 civarı sanırım derilerde 80 sanırım. Ama alma amaçlı sormadım aklımda kalan swatchdaki kızla konuşurken o demişti şu plastik kayışı 50ye satıyoruz falan diye 49 tlye saat alıyosunuz falan demişti. 70 liraya çocuk saatleri var eşe dosta hediye olacaksa düşünülebilir. 100 liraya güzel bayan saatleri var zarif 130a da bu senenin renkli saatleri var sade düz olanlar. Ürün başına 2 tane. Swatchsaat onların başı sanırım ama onları bile açtım sordum ürün başına 1 tane dedi. Çok kurcalamamak lazım her an 1e düşebilir nolursa olsun zarar etmiyorsunuz ben 230a 630 tllik saat aldım. Fena da değil gencim biraz renkli saatler ama dikkat çekmek lazım sanırım biraz

Plastik kayış 25 TL, metal kayış 40 veya 50 TL.

quote:

Orijinalden alıntı: yavuz2020
    ben saat kayış alıcam 70 tl fiyatı var. süpriz saat alma hakkım olacakmı.

Evet olacak.

• Bana çıkan saat:http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=10959&urun=Swatch+SUBK138G
    Erkek saatleriyle takas etmek isteyen olursa modellerinizi görelim.
  • Ürün Almadan Almanın Bir Yöntemi Varmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Ürün Almadan Almanın Bir Yöntemi Varmı :)

Yeterince çingenelik yaparsan alabilirsin. Ürün alıp sürpriz saat kutusu almayanların yerine sen alabilirsin. Yani dükkan stoğunda yeterince sürpriz saat kutusu vardır bu durumda.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.