Şimdi Ara

Sürpriz Swatch Fırsatını Yakalayın (49TL'ye 249TL'lik Modeller İlk Mesajda)) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
22.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: conbay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: portakal

Ben de satıyorum 3 tane aldığım fiyata.Hiçbiri istediğim gibi çıkmadı Belki arasından sizin beğendiğiniz vardır. Ahanda link;

http://forum.donanimhaber.com/m_54839191/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54839191

Gerçekten İğrenç Modeller Çok Şansızsınız Herhalde

Çok kötüymüş ya size çıkan modeller. Böyle kampanya mı olur? İşin ilginç yanı acaba bunları etiket fiyatına alanlar var mı gerçekten. Hepsinden de ötesi koskaca Swatch denilen markanın ne çirkin ne kadar biçimsiz modelleri, tasarımları var !

Renkler ve Zevkler Tartışılmaz Derler Ama Bırakın Süprizi Üstüne Saat Kadar Para Verseler Takmıycağım Modeller Ama Kişiden Kişiye Değişir Tabikide.

daha önce de söylemiştim;
    bu modeller zaten satılmış olsa böyle bir kampanya ile 49,00 tl ye satılmaz!:.

swatch.akoca bir

• quote:

Orijinalden alıntı: conbay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: portakal

Ben de satıyorum 3 tane aldığım fiyata.Hiçbiri istediğim gibi çıkmadı Belki arasından sizin beğendiğiniz vardır. Ahanda link;

http://forum.donanimhaber.com/m_54839191/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54839191

Gerçekten İğrenç Modeller Çok Şansızsınız Herhalde

Çok kötüymüş ya size çıkan modeller. Böyle kampanya mı olur? İşin ilginç yanı acaba bunları etiket fiyatına alanlar var mı gerçekten. Hepsinden de ötesi koskaca Swatch denilen markanın ne çirkin ne kadar biçimsiz modelleri, tasarımları var !

Ya geneli böyle çıkıyormuş zaten.Bilemedik tabi piyango gibi habire almak da hoşumuza gitti.
    Ama fotoğraftakinden daha güzel duruyorlar.Kordonları falan fena değil gibi ama hiçbiri bana uygun değil yaş itibariyle

• Sizin gene iyi bana SUİJ400 çıktı ben napiyim? Var mı takasa girmek isteyen? Bende koyu renkler istemiştim iki saatte sarı çıktı şansıma. Bunu biraz daha koyu renkli bir modelle değiştirmek istiyorum varsa arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drturbulance -- 23 Kasım 2011; 12:09:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

Sizin gene iyi bana SUİJ400 çıktı ben napiyim? Var mı takasa girmek isteyen? Bende koyu renkler istemiştim iki saatte sarı çıktı şansıma. Bunu biraz daha koyu renkli bir modelle değiştirmek istiyorum varsa arkadaş.

Merak ettim nasıl bir model diye görsellerden açtım sonra bastım kahkahayıgarip bir şeymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Sizin gene iyi bana SUİJ400 çıktı ben napiyim? Var mı takasa girmek isteyen? Bende koyu renkler istemiştim iki saatte sarı çıktı şansıma. Bunu biraz daha koyu renkli bir modelle değiştirmek istiyorum varsa arkadaş.

Merak ettim nasıl bir model diye görsellerden açtım sonra bastım kahkahayıgarip bir şeymiş.

Yani farklı olmak isteyenler için değişik bir model. Ben pek farklı olmak istemiyorum açıkçası

• bende beğenerek ve seçerek suim400ü almıştım. buraki saatleri görünce şükür ettim.
    kordonu 47 lira olan saatleri 49a aldınız bari böyle düşünün :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

bende beğenerek ve seçerek suim400ü almıştım. buraki saatleri görünce şükür ettim.

hocam diğeri de o çıktı benim kordonunu siyah yaptım artık iki tane cırtlak saat olmaz diye düşünürseniz ücretsiz değiştirdiler benimkini aklınızda bulunsun. Kordonu siyah olunca günlük kullanıma daha uygun oluyor.
  • quote:

quote:

bende beğenerek ve seçerek suim400ü almıştım. buraki saatleri görünce şükür ettim.

hocam diğeri de o çıktı benim kordonunu siyah yaptım artık iki tane cırtlak saat olmaz diye düşünürseniz ücretsiz değiştirdiler benimkini aklınızda bulunsun. Kordonu siyah olunca günlük kullanıma daha uygun oluyor.

hangi mağazada ? benden 47 lira istediler. turuncularıda geri veriyorlar mı ? bide ben direk 49 aldım süpriz kutudan çıkmadı ?

• quote:

quote:

quote:

hangi mağazada ? benden 47 lira istediler. turuncularıda geri veriyorlar mı ? bide ben direk 49 aldım süpriz kutudan çıkmadı ?

Yok turuncuyu aldılar ben rica ettim değiştirebilir miyiz diye değiştirdiler siyah kordonla. İçerenköy Carrefourdan almıştım. Asıl aldığım saatin de kordonunu değiştirdiler ücretsiz, rengini değiştirttim onunda.

• Swatch suib401'den iki tane de bende var. Satıyorum. İlgilenen varsa 2'li fiyat 150 lira. Tek fiyat 80.
  • 100TL lik markafoni çekiyle elindeki saati değiştirmek isteyen olursa PM atabilir Bu arada çekin son kullanım tarihi 9 aralık.
  • Ben Swatch saat alacağım ama süpriz kutu almayı düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok turuncuyu aldılar ben rica ettim değiştirebilir miyiz diye değiştirdiler siyah kordonla. İçerenköy Carrefourdan almıştım. Asıl aldığım saatin de kordonunu değiştirdiler ücretsiz, rengini değiştirttim onunda.

vay güzelmiş. benim öyle şansım olmadı vallahi. ama 47 lira biriktirip siyahta alabilirim kıyafetlere göre değişik değişik kullanırız.ben çok beğendim turuncuyu zaten beğenerek aldım.çevremde diyorumda 49 liraya aldım diye yok artık diyorlar.

• banada sarı suij400 çıktı.aslında kötü saat değil ama renk biraz sıkıntı.koyu renk bir saatle takas,ya da almak isteyen varsa pm atabilir.

ya da mantıklı bir takasa da hayır demem.
  • snowkiss satmak isteyen ?

SUKW100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 25 Kasım 2011; 17:56:52 >
  • swatch chrono serisinden saat satan varmı sarı da olurrrr
  • Şu anda kampanya var fiyat 79 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: SonGazi

Şu anda kampanya var fiyat 79 tl

link?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonGazi kullanıcısına yanıt
    2011 konusuna yazana kadar düzgün başlık açsaydınız.
  • Trollendik
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.