Şimdi Ara

Sürpriz Swatch Fırsatını Yakalayın (49TL'ye 249TL'lik Modeller İlk Mesajda)) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
22.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce telefonla aradılar bu gece 2.00 de Netten vermiş olduğum siparişimi iptal ettiler. Bugün havale yapacaktım o şekilde ödeme yapacaktım.
    Ödemesi gerçekleşenlerinki iptal edilirmi bilemem. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@HMeRDaN -- 16 Kasım 2011; 10:07:09 >
  • internetten almışsınız ama ana sayfada şöyle bir banner var, göndermeyebilirler...

Sürpriz Swatch Fırsatını Yakalayın (49TL'ye 249TL'lik Modeller İlk Mesajda))
  • mail geldi şimdi arkadaşlar

quote:

Merhabalar ,

Sitemizden yapmış olduğunuz Sürpriz Swatch saat alışverişi Sürpriz Swatch ın ürün resminde ve ürün özelliklerinde de belirtildiği üzere tek başına alınma imkanı olmadığından dolayı iptal edilmiştir.
    İyi günler dilerim.

İptal etmişler.
    Hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

mail geldi şimdi arkadaşlar

quote:

Merhabalar ,

Sitemizden yapmış olduğunuz Sürpriz Swatch saat alışverişi Sürpriz Swatch ın ürün resminde ve ürün özelliklerinde de belirtildiği üzere tek başına alınma imkanı olmadığından dolayı iptal edilmiştir.
    İyi günler dilerim.

İptal etmişler.
    Hayırlı olsun...

olacağı buydu, hepimiz biliyoduk
  • Yalan oldu yanii :(
  • Orijinalden alıntı: secret_spy

ss güzel olmuş ama sanırım son mesajımı dikkatlice okumadınız..

size denk gelen modellerden sonra aklıma gelen tek şey her mağazada aynı modellerin olmayabileceği olabilir...

Ama asıl siz benim dediklerimi dikkatlice okumadınız sanırım, kutuları gördüğünüzde daha iyi anlayacaksınız ki, o da şu: kutuların hepsi standart biri uzun kutulu diğerleri klasik kare kutu. altında standart barkodlar var ve hiçbir şekilde içini görmek mümkün değil. Benim aldığım sırada mağaza müdürü vardı, çıldırıyordu acaba ne çıkıcak merak ettim, bak önce bu çıktı öğlen bundan çıktı diye sürekli bahsediyordu. Dediklerinden biri sizin gösterdiğiniz 249'luk saatlere benziyordu diğeri yine alakasız ama standart plastik modellerin de çıktığını söylemişti. Nasıl oluyor ki, bir insan kutuları açmadan içindekini bilebiliyor. Ha şöyle bir şey de söyleyebilirim ki bir şekilde bilebilsin. Sizin mağaza müdürüne kıyak geçilmiş olsun ve fabrikadan belli modeller gönderilsin vs. Sonuçta burda da gördüğünüz gibi insanlara sizin gösterdiğiniz ve "bakın bunlar çıkıyor başka saat çıkmaz" muhabbeti yaptığınız saatler genelde çıkmıyorsa, benim değil, sizin durumunuz istisnadır ve insanları yanlış yönlendiriyorsunuzdur, bahsettiğim buydu sürekli. yoksa sizin saat seçmeniz benim için iyi ya da kötü bir şey değil, bir insan beğendiği bir şeyi alsa neden üzüleyim ki?

• ben de sürpriz saatlerden aldım fakat sipariş iptal edildi. alınabilecek uygun fiyatlı birşey de yok galiba sitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asafated -- 16 Kasım 2011; 10:50:56 >
  • en ucuz ürün 65 lira o da ne işe yaradıgını bile anlamadım 65+49=114 liraya swatch saat yine güzel ama ne cıkacağını bilmeden almak saçmalık biraz
    saat sırf isme bakılarak alınmaz bence
  • Bu arada swatch'un new gent serileri var 129 liraya hediye ne çıkar bilinmez bunu kabul edebilecek bi arkadaşınız varsa totalde 170 liraya 2 saat alabilirsinz kelle başı 85 liradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun

quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

ss güzel olmuş ama sanırım son mesajımı dikkatlice okumadınız..
    quote:

size denk gelen modellerden sonra aklıma gelen tek şey her mağazada aynı modellerin olmayabileceği olabilir...

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun
    Ama asıl siz benim dediklerimi dikkatlice okumadınız sanırım, kutuları gördüğünüzde daha iyi anlayacaksınız ki, o da şu: kutuların hepsi standart biri uzun kutulu diğerleri klasik kare kutu. altında standart barkodlar var ve hiçbir şekilde içini görmek mümkün değil. Benim aldığım sırada mağaza müdürü vardı, çıldırıyordu acaba ne çıkıcak merak ettim, bak önce bu çıktı öğlen bundan çıktı diye sürekli bahsediyordu. Dediklerinden biri sizin gösterdiğiniz 249'luk saatlere benziyordu diğeri yine alakasız ama standart plastik modellerin de çıktığını söylemişti. Nasıl oluyor ki, bir insan kutuları açmadan içindekini bilebiliyor. Ha şöyle bir şey de söyleyebilirim ki bir şekilde bilebilsin. Sizin mağaza müdürüne kıyak geçilmiş olsun ve fabrikadan belli modeller gönderilsin vs. Sonuçta burda da gördüğünüz gibi insanlara sizin gösterdiğiniz ve "bakın bunlar çıkıyor başka saat çıkmaz" muhabbeti yaptığınız saatler genelde çıkmıyorsa, benim değil, sizin durumunuz istisnadır ve insanları yanlış yönlendiriyorsunuzdur, bahsettiğim buydu sürekli. yoksa sizin saat seçmeniz benim için iyi ya da kötü bir şey değil, bir insan beğendiği bir şeyi alsa neden üzüleyim ki?

anlamadığınız kesin,bakın o muhabbet gerilerde kaldı..
    ben sizin mesajınızdan sonra hayır kesinlikle bu modeller çıkıyor demedim zaten,kaçırdığınız nokta bu.
    üzerine basa basa tekrar yazmakta fayda var sanırım,şubelere dağıtılan modeller farklı olabilir bunu iddaa edemem,iddaa ettiğim şeyde bu mesajdan yaklaşık 90 mesaj öncesinde kaldı zaten ve sonrasında da düzelttim.
    takıldığınız nokta mağaza müdürlerinin bunu bildiğini söylemesi,bunu sadece ben değil bir kaç kişi daha söylediğine göre demek ki bir gerçek..bunu üç mağazada biliyorlardır on mağazada biliyorlardır,nasıl ne şekilde bildikleride benim problemim değil..
    benim görüştüğüm kişi mağaza müdürünün hangi modeli bildiğini söylüyorsa ki o da doğal olarak mağaza müdürü arkadaşına sorduğuna göre boş ve gereksiz mesaj kirliliği yaratmaktan başka bir şey yapmıyoruz..

sonuç olarak benim beğendiğim modeli dün başka birisi aldığı için ben alamayacağım,umarım alışveriş yapan arkadaşlara güzel modeller denk gelir...şimdiden herkes güle güle kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sê7êN SKY -- 16 Kasım 2011; 11:06:22 >

• bu iş koleksiyonunda gökkuşağı renkleri de olan ünlü bir markadan görmeden şansıma bahtıma ne çıkarsa diye pantolon almak gibi birşey... turuncu,kırmızı,mor, sarı gibi pantolon rengi olarak olarak erkeklerin pek tercih etmediği renklerde çıkabilir, herkesin kullandığı klasik renklerde çıkabilir.kişiye hitap etmeyen ürün istediği kadar ünlü kaliteli ve ucuz olsun kullanılmadıktan sonra ne işe yarar ki.
    saat gibi aksesuarlar görülerek denenerek alınmalıdır. sürekli kullanılacakları için büyüklük olarak bileğe iyi uyum sağlamalı ve ağırlık olarakta kişiyi rahatsız etmemelidir.
    siparişleri iptal edilenler fazla üzülmesinler, ne aldıklarını görmdikleri için belkide aldıkları ürün geldiğinde keşke almasaymışım diyeceklerdi.zaten kutulardan çıkan ürünler genel olarak fazla tercih edilmeyen elde kalan modeller, o yüzden böyle bir kampanya yaparak elde kalan ürünleri bitiriyorlar.

• İnternet siparişim patladı İnsan; orada şartlar yazıyor alamazsın diyeceğine alışveriş sistemine ona göre düzenleme yapar. Misal farklı bir ürün almadan sürpriz kutu aktif olmaz kimsede acaba aldım mı diye sevinmez. Bir gecelik hayali de güzeldi ama
  • Yalan oldu galiba, bunlar 5-10 liraya şubeden pil satıyorlar mı
  • pil değişimi ücretsiz diye biliyorum (swatch doktor günleri dışında da ücretsiz sanırım bir arkadaşım arada değiştiriyorum para vermeden dedi)
  • olmaz ama esasında 1 arkadaşa 10 kişi 60 tl havale yapacak, bu kişi en ucuz şeyi alıp yanına 10 tane kutu alacak ve para gönderenlere içine bakmadan
    bu kutulardan yollayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

olmaz ama esasında 1 arkadaşa 10 kişi 60 tl havale yapacak, bu kişi en ucuz şeyi alıp yanına 10 tane kutu alacak ve para gönderenlere içine bakmadan
    bu kutulardan yollayacak

imza-mesaj uyumu

bunlardan birini demeyi çok istiyodum

tuttum fikri. ama alınan ekstra şey kimin olcak

• Para hesabı yapılır mesela 10 kişi 55 tl gönderse 10 tane kutudan sonra 60 tl kalır en ucuz ürün de diyelim 80 tl bunları alacak kişi kendi cebinden
    20 tl verir ve o 80 tllik ürün onun olur

Bu kadar kişinin ümidi kırılmasın
  • bna hediye edin ;) tum dertleri ortadan kaldirir...
  • en iyisi kasanın orda bekleyip abi bana bi kutu al be demek :D:D
  • mağazadan alınabiliyor mu ki ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.