Şimdi Ara

Sürücü kursu başvuru tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 16 Temmuzdaki ehliyet sınavına girmek istiyorum kurs için belgelerimi toplamaya başladım fakat kursa kayıt tarihleri hakkında bi fikrim yok.İnternetten baktım son gün 31 mayıs diyende var 1 haziran diyende var 1-10 haziran arası diyende var.Bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
    Bi de sağlık raporunu sağlık ocağından alabiliyomuyuz yoksa hastaneden mi almamız lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramazan Ç

Selamun Aleyküm
    Ben 16 Temmuzdaki ehliyet sınavına girmek istiyorum kurs için belgelerimi toplamaya başladım fakat kursa kayıt tarihleri hakkında bi fikrim yok.İnternetten baktım son gün 31 mayıs diyende var 1 haziran diyende var 1-10 haziran arası diyende var.Bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
    Bi de sağlık raporunu sağlık ocağından alabiliyomuyuz yoksa hastaneden mi almamız lazım?

Dönemler her ayın 1 ile 10 arasında açılır. senin kayıt olacağın kurs önemli
    senin kayıt olacağın kurs dönemi 1inde açıyorsa 2sinde evrak götürsende 16 temmuzda sınav giremezsin.
    Kısaca kurs dönemi açarken seninde ders programın, kaydın varsa ilk sınava girersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.