Şimdi Ara

SURVIVOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar survivoru izleyenler var mı neydi o mavi takımın hali.Mal mal yarışıyolardı.Şimdide eleman kalmayınca takımları birleştirdiler .Bakalım nası yarışacaklar...

• bilmeyen warsa söliim.. survivor çoktan bitti..

we 1.de belli aramızda dolanıyo... olay banttan yane :)
  • bittiği kesin zaten de yarışmanın formatı öle yanne bi süre sonra birleşiyorlar bn daha önce yabancısını zlemiştim öleydi yanne ..... bn yaşayamam öle bi yerdee yaaa
  • yaşarsın yaşarsınnn mecbur olunca

para için değer mi ? tartışılır.. ancak belki sonra hatırlanacak güzel bi anı güzel bi macera için yaşanabilir

anlatacak bişeyleriniz olsun torunlarınıza yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gisler -- 3 Mayıs 2005, 7:46:23 >
  • ya bana biraz saçma geliyo. orda yarışmacıların dışında koca bi ekip var. sözde ada ıssız falan, ben kimsenin aç kaldığına, ayılıp bayıldığına falan inanmıyorum açıkçası.
  • inan inan..

yarışmacılardan 2 sini tanıyorum daha sonra da 3 kişi daha tanıdım...

gerçekten yemek yok.. giyinme - soyunma kabini yok, wc yok (arazi bol ama) en önemlisi su yok.. böle bi ortamdaymışlar.. walla yalan sölicek tipler diiller ya da 5 i birden.. ben de sizin gibi düşünüyordum ama ayrı ayrı sohbet ettim çıkan sonuç bu..
  • semra teyzesiz bir survivor benje iyi olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Survivor 2016
    9 yıl önce açıldı
    Survivor 2018
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben katılmazdım kesinlikle öyle bir yarışmaya.gerçı macerayı severim ama yınede katılmazdım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

semra teyzesiz bir survivor benje iyi olmadı

hakkaten hee.. düşünsenize... açlık.. susuzluk...soğuk.. bi de semra hnm.. waryaa adamı parça pinçik eder orda.. kaçamazsın da anam anammm

• semra h:yemek bulun ulan bana yemeeeeeekkkk,
    semra h:özgür sen n'apıcaksın biliyo musun daldan dala daldan dala toplayacan hindistan cevizlerini bana hadi.

semra h:Irmak, yazıklar olsun sana;Survivor dediğin dokunulmazlık oyunundan sonra gelir Kaynanasının elini öper, seni oğluma alacam ama olmuyo bööle bak.

semra h:bu ne böyle, ne yemeği bu
    Survivor:hindistan cevizi bayıldı
    semra h:yeter ulaaaaaannn, yeterr.Bunu midem kaldırmıyo
  • ya yarisma guselde mavi takimda 3-4 tan kis dengesiz ilk elemede gonderdiler en saglam adamlardan birini sonra salak sarisi semihi gonderdi yarisma bitti ya zaten arkadaslar kanald.com a girersiniz we yarismacilarin ozel esya olarak neler goturdugune bakarsaniz mavi takimin zeka kapasitenin cak iyi olmadigini gorursunus issiz bi adaya cimbiz goturen bir zihniyetten ortaya ne cikar america wersiyonunda adamin biri buyutec goturmustu adama salak dedi herkes kendi takimi bile disladi il 1-2 saat adam sonra obuyutece ates yakmistida takimindakiler gooooooooo......... gibi kalmisti surekli aklima o geliyo
  • böcek filan yediler ya irenc... ben şeeye cük güldüm .. hani denizin iç tarafında bayrak asmak icin sehpa gibi birşeyin üserine cıkıyolardı ya.. bayragı tam asacak langırttttttttt denize düşüyo.. kuzey takımında kız takıyodu bayragı, poposuna iyi elledmişlerdi yani bayrak mayrak derken
  • quote:

böcek filan yediler ya irenc... ben şeeye cük güldüm .. hani denizin iç tarafında bayrak asmak icin sehpa gibi birşeyin üserine cıkıyolardı ya.. bayragı tam asacak langırttttttttt denize düşüyo.. kuzey takımında kız takıyodu bayragı, poposuna iyi elledmişlerdi yani bayrak mayrak derken

evet ya çok tuhaf bir yarışmaydı
  • ben o yarışmayı hiç izlemedim sadece konusunu biliyorum ben geçici bi sureliğine (yanız geçici olucak) oyle bir ortamda bulunmak isterdim...
    quote:

Orjinalden alıntı: gisler

quote:

semra teyzesiz bir survivor benje iyi olmadı

hakkaten hee.. düşünsenize... açlık.. susuzluk...soğuk.. bi de semra hnm.. waryaa adamı parça pinçik eder orda.. kaçamazsın da anam anammm

• Yaw o diilde o yarışmanın müzikleri gerçekten çok güzel nerde bulunur acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmygdalA

Yaw o diilde o yarışmanın müzikleri gerçekten çok güzel nerde bulunur acaba?

karayiplerde vardır herhalde
  • Valla bence yarışma çok güzel, heyecan macera herşey var, ben de katılmak isterdim şahsen. Özellikle sürekli yiyip de zayıflayamamaktan şikayet eden kızlara ısrarla tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gisler

bilmeyen warsa söliim.. survivor çoktan bitti..

we 1.de belli aramızda dolanıyo... olay banttan yane :)

senmisin yoksa 1. olan :)
  • Bu yarışmayı izlediniz izlediniz bi daha asla yayınlanmaz öyleki bunları yayınlayıpta ratinglerini düşürmek istemezler....
  • güzel bi yarışma (bu ara da avatarlarımız aynı sorun olmaz demi)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.