Haberi gördükten sonra Gizemin kocası: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuatUstaaaa -- 9 Temmuz 2022; 20:28:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (6206. sayfa)
Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 25.5.2024)
-
-
Hayırlı bayramlar hocam biz de talat polat, nazır şahin erdi baskanlarla birlikte kestik. Allah kabul etsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
blokla şikayet et geç ergen fark etmedin mi Gerçi bana da terbiyesizin biri denk geldi de kimse destek vermedi ben dayanamam veririm
İşin rezilliği adam bana durduk yere dh nin yalakası ilan ediyorum dedi buradaan biri çıkıp da hopp ayıptır demedi tebrik ediyorum bu yüzden hepinizi Neyse ben terbiyesiz hadsiz adam ol dedim diye ceza vermiş nasıl bir adminse çözemedim bana yalaka diyene ceza yok hemen yazdım desteğe Allahtan adaletli adminlerde varda hemen iptal etti cezayı sağ olsun
-
Geçmiş olsun hocam, olaydan haberimiz olmadı.
Hull Citi kümeye..
Acun daha da all star yapamaz kimse gelmez.
Yusf,Ismail gibi zayıf sampiyonlar bile daha gelmez.
Eyvallah sağ olasın
Bu arada nisayı gömmelere devam ediyor millet
Delfin ✌️twitter“Yazan kişinin ellerine sağlık 👏”https://twitter.com/DelfinDeDelfin/status/1545744351149572096?s=20&t=1_0LZf586PxnCyCboLuLmQ -
şuan murata ben de ayar oldum
Geçmiş olsun hocam bende farketmedim. İşin garibi mesajımı da silmişler ne gördüler acaba merak ettim.
Walla hocam zaten tek sorun ademle finale kalması eminim ki anılla ogedayla falan kalsa çok daha büyük tepki çekerdi nisanın şampiyonluğu.
İlginç adminler var dengesizin biri durduk yere hakaret ediyor bizde normal üslupla cevabını verip şikayet ediyoruz cezayı alan biz ama hakaret edene bir şey yok komik bende çözemedim bu işi
-
Hala yazanlar varmış konuya selamlar ayı hikmetciler :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
a.s hocam, Survivor 2023 konusunu açacak bir babayiğit aranıyor cumhuriyetin 100. yılında ergenlere, kolejlilere, site çocuklarına ödeteceğimiz büyük bedeller var..
Ademciler konuyu sadece Adem'den ibaret hale getirmekle yanlış yapıyor. Ona kalırsa o zaman 2017 de neden şampiyonluk hayalleri kuruldu? Madem her şey performans. Ogeday'ın hakkı olduğu açıkça belliyken bir dolu itiraz ettiler. Konu Adem Atakan Ogeday değil. Survivor şu anki formatta neredeyse sıfır ada hayatı ve full performans izletirken, finalde performansı rezil olan birinin şampiyon olabilmesi. Acun'un emek vereni, sakatlananı koruyamaması. sms sistemi çok saçma bir sistem.
-
SMS sistemi saçma değil
annenin babanın telefonunu çalıp 3000 liralık sms gönderenleri survivoru bu
tek gsm hattına 1 sms hakkı versinler halkın kararı tecelli etsin, ergenlerin değil
-
Bence saçma. Ben ada hayatının daha fazla izlettirildiği orjinal formatı seviyorum. Atletizm yarışmasına dönmüş Acun'un zırvasını değil. Yarışlarda bi şeye benzese bari her sene aynı parkurlar.
-
Acun yaşlandı ipin ucunu kaçırdı ilk mesajda yazdıkların doğru
sıfır ada hayatı komple performans izletiyor sonra performansı rezil olan birini şampiyon yapıyor
Mağdur reisçileri ciddiye alma
yalnız sadece Mağdur reisçiler değil genel olarak kitle çok tepki gösterdi Nisa'nın şampiyonluğuna
bence konu kapatılmalı birisi belgeseller bölümünde yeni konuyu açsın bir zahmet
-
Adamm survivor II aldı adım adım her yıl başka birşeye evirdi. Artık survivor diye birşey yok big broather gibi bir şey oldu. Bu sene röpörtaj falan değil. Sadece ada hayatı nı toplasan gösterdikleri 2 saati bulmaz toplamı. 140 bölüm 2.5 saatten 350 saat yayınlanan proğram da gösterdikleri safi ada hayatı 2 saat ya vardır ya yoktur.ne komedi ya.
ademcilerin bu saatten sonra asıl 2017 için itiraz etmeleri lazım. 2017 adem %51-52, ogeday da %57-58 götürüyordu ve ogeday şampiyon oldu. acunun masalarında da ademin performansı geride kalıyordu, 55 altında şampiyon olamaz falan dendi sürekli bu iş performans işi dendi
adem o kadar performans eleştirisinden sonra 2018 all stara hayatsız gibi çalıştı ve survivor tarihinin en iyi atışçılarından biri olarak da damgasını vurdu, hepimiz de çalıştı ve hakkını aldı dedik. buraya kadar sorun yok, performans ekseninde bakarsak zaten olması gereken olmuş
2022’ye geldiğimizde final koltuğuna %40 ve %55 performansa sahip iki kişi oturuyor ve bu sefer de tek olayın performans olmadığını savunuyorlar
tek olay performas değilse ogeday 2017’de nasıl şampiyon oldu yani performans harici yarışmaya ne gibi bir iz bıraktı? eğer olay performans ise %40 performansa sahip biri nasıl şampiyon olur
her halükarda acun ademin bir şampiyonluğunu yemiş oldu yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X