Şimdi Ara

Suudi Arabistan'da dünyanın en büyük binasının inşasına başlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkler de öyle değil mi hocam? almanya da hollanda da yapamadıklarını Türkiye ye gelince yapıyorlar. Yani aslında olay millet ya da kişilik değil kurallar ve uygulatılması.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    dubai'nin heryerinden uygarlık fışkırıyor be !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turizm ile ülke ekonomisi bence dönmez ve dışa bağımlı olunduğu anlama gelir, ben olsam bu paraları yapay zekaya, ileride değerlenecek teknojilere yatırırdım. Mesela düşünün Almanya'ya tek turist gelmese Almanya ne kaybeder, hemen hemen hiç bir şey kaybetmezler. Çünkü adamlar sürekli bir şey üretiyor.

• savaş ortamında eskiye yönelik planlamaların hepsi uzun süreliğine rafa kaldırılacaktır .Bu nedenle ne dubai ne de arap yarımadası gelecekte gelire dayalı turizim gelirlerini veda edebilirler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 29 Ekim 2024; 16:28:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vezir kullanıcısına yanıt
    bir insan turistlik olarak neden Duabi'ye gider bilmiyom. benim arkadaş teknif etti gidelim diye, reddettim.

tamam şehir görecez falan da, abi şehir görüp napacam. bilmiyom bana çekici gelmiyo. ama çok giden var.

• zero fear kullanıcısına yanıt

İcindeki kara tasa tapanlarin maksimum elestiri zekasi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1BilimAdamı kullanıcısına yanıt

Tesbit genele bakar..

%51 bile genel konusmaya yeter ki turklerin dolandiriciligi sahtekarlisi riyakalarligi dunya capinda unlendi..

• Suudi Krallığı için de son pek uzak değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt
    İster refahla gelen medeniyet deyin ister zorlamayla (katı kurallarla) gelen medeniyet deyin, netice bu. Hassas bir konu olduğu için özellikle bebekten bahsettim.

Daha önce gittiniz mi bilmiyorum ama ben seyahat boyunca temizlik, güvenlik ve düzen konularında beklentimin üzerinde bir tabloyla karşılaştım. Aynı şeyleri komşu emirlik olan ve Türkiye'ye dönüş için havalimanini kullandığımız Sharjah için söyleyemem. Hayatımda gördüğüm en tekin olmayan havalimaniydi 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kabeyi andıran yapı ne alaka ?

O zaman tüm kare şeklinse yapılar kabe’yi mi andırıyor ? Köy evler vs.

Ya kare yapı yapacaklar ya dikdörtgen. Adamlar değişiklik olsun ve geniş olsun diye kare şeklinde yapmışlar.

Keşke Türkiye’de de böyle şık yapılar yapılsa. Köyden farksız bir şehirleşme var. Dünya da bu kadar çirkin gelişi güzel şehirleşme görmedim.

• tamamen abd ye teslim olmuşlar ne denirse yapıyor ellerinde olan tek şey para umarız bir gün petrolleri bittiği haberini alırız içten yanmalı araçlar da telef olur rahat bir nefes alır dünya yemin ederim

• voodoo child kullanıcısına yanıt

bu sadece kendilerini düşündüklerini gösterir bizim dört bir tarafımız ateş altında hiç sesleri çıkmıyor arap dahi ölse umurlarında değil

• sendemail kullanıcısına yanıt

hayır 7 yıl oldu

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

sizin su turkleri ve turkiye'yi ustun digerlerini surekli hain goren zihniyetinizi degistirmeniz lazim. herkes kendi cikarina bakar. o zmaan ben size biraz gerceklerden bahsedeyim de belki biraz gozleriniz aydinlanir ve farkindalik olur:

abd'de cin'in sincar turk bolgesinden ticaret yapmak oradaki firmalarda ticaret yapmak yasaktir. ama turklere en buyuk iskenceyi yapan, muslumanlair yok etmeye calisan cin'e destegi kim veriyor? turkiye. ee ne oldu? abd'lilerden biraz insan gorsun o halde turkiye? kendi soydaslari yok edilirken bu destek neden?

cunku her ulke kendi cikarina bakar.

iyi irk kotu irk, ustun irk dusuk irk yoktur. herkes aynidir.

• sething S kullanıcısına yanıt

Ben dediğinize inanmıyorum. Her milletin genele yayılmış kötü özelliği olabilir, kimi ırkçı kimi tembel kimi antisosyal gibi ama bizim milletin kötü özelliği sahtekarlık değil, olsa olsa saflık olabilir biraz zaten sahtekar olsa bu kadar yerli başarılı şirket/kurum olamazdı. Dediğiniz sahtekar kesim, ülkede son on yıllarda artan bir grup insan müsfettesi.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Hayır yani bu kadar bariz birşeyi de görsellerle mi desteklemeliyim?Suudi Arabistan'da dünyanın en büyük binasının inşasına başlandı 

Suudi Arabistan'da dünyanın en büyük binasının inşasına başlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BilimAdamı -- 1 Kasım 2024; 13:27:6 >

• Etrafında oluşacak trafik keşmekeşini düşünmüşlerdir umarım. 100000 konut, 1.8 milyon metrekare ofis alanı. Çok büyük rakamlar.

İnanc....!!!

Benziyor ama her şeyden komplo teorisi üretmeye gerek yok. Kare şeklinde binlerce yapı var farklı farklı ülkelerde.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Kabeyi andırıyordan öte, birebir kabe ölçü oranlarında. 4 kenarı eşit, bildiğimiz küp biçiminde.

Bu arada kabe, eski yunanca: kybos, latinca: cubus, fransızca cube 'tan araklanarak Arapçaya uydurulmuş sözcüktür.

Bu anlamda Kabe sadece bir geometrik biçimi tanımlar. Tapınak, tapınma, inanış ile bağlantısı yoktur.

Kabe çevresinde heykeller varmış sonradan kaldırılmış.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.