Şimdi Ara

SUV araçların yerden yükseklikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
3
Favori
54.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SayınOzi

Levorg'ta ki motoru inatla getirmiyorlar. Gerçi geçen baktığımda siteden Levorg'u da kaldırmışlardı.
    3-4 gün önce subaru showroom'a gittim kaldırılmış levorg, tutmadığı için.

Subaru komple çekilmeli bence amerikada satılması kafi, Avrupa ortadoğu insanı subaru nun kıymetini bilmez
  • Sandero Stepway

SUV araçların yerden yükseklikleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tubalingo

Yazın köye gidiyoruz, Caddy değmiyor ama Polo ile gidemiyorum. Bu sene eşime Tiguan aldık. Ben çok yüksek zannediyordum, caddy den 4 cm fazlalığı varmış. Sanki 2 kat gibi geliyordu bana. Hatta toplam yükseklikte Caddy, Tiguandan daha yüksek. Ama alt kısımda Tiguan 4 cm yüksek.
    caddy biraz nötr açıkçası, çünkü ticari araç. ticari araçlarda nasıl oluyor sistem bilmiyorum. tiguan'ın arkasının yüksek olması ayrılma açısının caddy'den iyi olduğunu gösteriyor. bu açılar yükseklikle birlikte biraz da tamponun konumu ile belli oluyor. mesela 2009'da ilk çıkan tiguan'ın bir modeli vardı ismini unuttum ama, diğer tiguan'lara göre ön tamponu daha sivriydi ve altı daha yüksekti. sadece 4motion ile geliyorlardı onlar. sebebi bu işte...

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Hybridler tam boşalıp tam dolmadığından batarya ömrü biraz daha uzun olabilir. Ayrıca bir seviyeye kadar güç kaybedip o civarda kalıyor. Yani daha düşük performans ile devam edebilir.
    Batarya kullanım alanı genişlemesi üreticilere gelişime daha fazla yatırım imkânı sağlarken ( ve rekabetçi olabilmek için arge mecburiyeti ) yeni teknoloji bulmak için çalışanlara da daha fazla motivasyon sağlar. Demek istediğim bataryanız bitene kadar mevcut batarya teknolojisi ucuzlayabilir veya daha yüksek kapasiteli bişey bulunabilir. Bu durumda batarya değişimi ucuza gelebilir ya da araç daha performanslı hale gelebilir. Bunlar olmayadabilir. Risk konusu. Ama teknoloji sever biri için şu anda sahip olunması gereken bişey kanımca hybrid. Tâbi geriden gelen firmaların yolu uzun. Şu anda bir numara Toyota.
  • Sandero Stepway SUV mudur?
  • gentleman_ kullanıcısına yanıt
    Hocam SUV değil sanırım ama yüksek araba olarak tercih edildiğinden onuda ekledim. Yalnız bikaç yerde suv olarakta yazmışlar.
    SUV araçların yerden yükseklikleri

Dacia Sandero Stepway Özellikler

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

E bunlar yere cok yakin degil mi?

benim araba yerden 17 cm yuksek kilavuzuna gore, bazi suvcuklari gecmisim valla.

Benim Lastikler 15 jant, onlar gibi 17-18 olsa demek yerden yukseklik 20 cm olacak.

Suvum varmista haberim yok :)
    Yüksek olması bence iyi değil hocam B segmenti Sedan bir araç için. Yol tutuşu zayıflatıyor yükseklik.
    Hayırlı akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin Cann

Yüksek olması bence iyi değil hocam B segmenti Sedan bir araç için. Yol tutuşu zayıflatıyor yükseklik.
    Hayırlı akşamlar

Alıntıları Göster
    Valla arac zaten 1.2 120 yi de gecmem.

Istanbulda 120 ule gidilecek yoldan ziyade envai cesit tepe delik hendek oyuk cukur tumsek artık ebadina gore değişik isimler verecegim yol engelleri var.

Almanya otobani degil ki yollar yere yapisik araba ise yarasin, milletin tirsa tirsa altini vura vura yengec gibi yan yan geçtiği cukur ve tumseklerden ben tam doluyken bile gule oynaya geçiyorum.

Varsin 140 la giderken yol tutusu biraz azalsin.

Hayirli gunler

• automobiledimension.com
    Car dimensions of all makes with size comparison tools
    https://automobiledimension.com

Burada tüm araçların boyutları ve bagaj hacimlerini bulabilirsiniz..Ayrıca SUV ların da yerden mesafeleri yazılıdır
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Ayda yılda bi mesaj yazayım dedim, foruma katkım olsun..baktım üste senin mesajın..yahu hala mı Attrage..satamadın bi türlü ..ne Attrage mış yahu ..bir de yerden yüksekmiş hem de acaip yoş tutuyormuş....Bir konu açsana şuna '' B eksi sınıf sedanımsılar arasında yerden yüksekliği en fazla olan Attrage '' diye

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Ayda yılda bi mesaj yazayım dedim, foruma katkım olsun..baktım üste senin mesajın..yahu hala mı Attrage..satamadın bi türlü ..ne Attrage mış yahu ..bir de yerden yüksekmiş hem de acaip yoş tutuyormuş....Bir konu açsana şuna '' B eksi sınıf sedanımsılar arasında yerden yüksekliği en fazla olan Attrage '' diye
    B eksi sınıf sedanımsı nedir hocam ya kahkaha attım valla Bu arada araç sahibinin yol tutuşu övdüğünü görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin Cann -- 9 Mart 2019; 20:2:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin Cann

B eksi sınıf sedanımsı nedir hocam ya kahkaha attım valla Bu arada araç sahibinin yol tutuşu övdüğünü görmedim.

Alıntıları Göster
    Bu arkadas cift kisiliklidir forumda 2 tane uyeligi var, boyle yazilmamis şeyleri yazilmis gibi muamele edip yalan yanlis uydurmalari meşhurdur. Sizinde dikkat ettiginiz uzere yol tutusu cok iyi filan demedim misal.

Cok kaale almayin derim.

Hayirli gunler

• Engin Cann kullanıcısına yanıt
    B eksi sınıf sedanımsı demek doğrudan Attrage demektir..Bizim Tasselhoff ile dostluğumuz çok eskidir..senin aklın ermez boşver hiç bulaşma
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, baya güzel bir siteymiş. Günlerdir aradığım herşey var.
  • Rica ederim ....Bilgi paylaşıldıkça güzel..bir de sayfanın sağında sürekli güncellerler yeni araç çıkar çıkmaz.
  • Peki tiguanın yüksekliği 189 mm, bu hangi janta göre 17 mi? Aslında takılan jantlara göre yükseklik var mı?
  • SUV araçların yerden yükseklikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfectstrangers -- 9 Mart 2019; 22:34:19 >
  • ne attrage'mış arkadaş burada bile popüler oldu yav şaka bir yana bence güzel araba, her şeyden önce çok ekonomik ve günümüzde ekonomi önem verilmesi gereken bir konu. tabii otomobilde her şey önce tasarım arıyorsanız bilemem çünkü attrage'da o yok mesela colt için de tipitip derler (katılıyorum) ama ekonomiktir, içi geniştir vs telafi eder bu eksi yönlerini (2010 model 3 kapılı bi tanesi elimde mevcut 3 senedir). attrage'da öyle...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.