Şimdi Ara

Suya toza darbelere dayanıklı telefon, tavsiye lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar suya, toza, çamura, darbeye dayanıklı bir cep telefonuna ihtiyacım var. Anlıycağınız üzere inşaat işinde çalışan biri için lazım. Bahsettiğim özelliklere sahip olmayan en iyi telefon bile 2 ayda çöp oluyor. Antensiz ve kapaksız olması tercihimdir, fiyat sorun değil, nekadar çok özelliği olursa okadar iyi, Nokia 5210 modeli ve daha eskileri hariç tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• w810i
  • 6233 önerebilirim çelik kasa
  • 5500
  • sx1 al o zaman sen
  • 5500 hem fiyatı iyi hemde sağlam telefn
  • 5500 sport
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnequaL18

6233 önerebilirim çelik kasa

6233'ü begendim ama suya dayanıklı değilmiş.

w810i suya dayanıklımı onda bir yanlışlık olmasın, net bir bilgisi olan varmı acaba?
  • 5500'ın da tuş takımı hakkında kötü şeyler söylüyorlar, yapıştırmaymış, ve zamanla klavye yanlardan çıkıyormuş, üretim hatası varmış vs.
    Arkadaşlar 5140i ile 5100 var, 5140 daha iyi ama çok basit telefonlar gibi, alternatif model yokmudur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AburCubur -- 15 Aralık 2007; 19:00:09 >
  • 5500 dayımda var tuş takımı yırtıldı kvk komple ön kapağı değiştirmiş
  • sonim XP1.
    ingilterede 210 paund.
    http://www.expansys.com/p.aspx?i=151181
  • quote:

Orjinalden alıntı: irontea

sonim XP1.
    ingilterede 210 paund.
    http://www.expansys.com/p.aspx?i=151181

irontea dostum bahsettiğin telefon türkiyeye hiç uğramamış, buradan temin edilmesi olanaksız.
  • 5500
  • Günümüzde, 5500'dan başka böyle özellikte telefon yok.
  • Önceden bu tip suya, toza, darbelere karşı dayanıklı telefonlar daha çok üretiliyordu ama artık günümüzde fazla yok, 5500 olabilir bu kriterlere göre.
  • 5500'ın ciddi manada tuş takımı arızası varmış, bile bile lades olmak istemem, sanırım 5140i ve 5100 dan başka seçenek kalmıyor. Peki çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

sx1 al o zaman sen

arkadaşım yanlış anlama ama her telefon tavsiyesinde mutlaka şu sx1 i tavsiye ediyorsun. belki ciddi anlamda öneriyor olabilirsin ama istenilen özelliklerle yakından uzaktan alakası olmayan bir modelde bu kadar ısrarcı olunca yaptığın öneriler gayr-i ciddi geliyor bana.
  • bencede 5500 veya bulabilirseniz 5140i yi tavsiye edrim
  • arkadaşım ben senin anlattığın özelliklere göre 5140i yi tavsiye ederim

http://img127.imageshack.us/img127/5534/nokia5140i001il5.jpg
  • 5140 tas gibi ben bulsam sifirini hemen alicam elimde su an var bundan once nisan ayinda kaybetmisitm dusurmustum otobuste

Mukemmel telefon termometre var el feneri var mukemmel hem de cok dayanikli istedigin gibi at vur ama kapagi cok para 30 Lira falan orjinali

Yeni model de 5500D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.