bu arada büütün arkadaşlar tşk ederim.sakın bu hataya düşmeyin.
arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım tel kilitlenmesine çözüm için. garantiyi fax atacam. garanti belgesini istediler. bence bu iş burdan çözülür gibime geliyo. eğer başınıza gelirse sakın garantiiyi yakmayın.
yaw benimde oldu fw yükledikten sonra müs hiz aray1p sorunu çözdüm senden fax la telefonun ime kodunu , 18 yas üstü birisini kimlik fotokopisini , müsteri numaran1 ve bütün sorumluluk bana aittir diye bi yaz1 yaz1p onlara faxlaman1 istiyorlar sonra bizi aray1n diyolar sana uuuuuuuuuuuuuuup uzun bi sifre veriyolar onu giriyosun aç1l1yo ayr1ca siemensinkini telefoncular açam1yo nokia gibi deil nokia da 5 ytl verip çözdürdü bizim arkadas.....
Arkadaşım eger bu soruyu SX1ciler topicinde sorarsan sana kesin cevap yazarlar...
quote:
Orjinalden alıntı: ***@rmour***
yaw benimde oldu fw yükledikten sonra müs hiz aray1p sorunu çözdüm senden fax la telefonun ime kodunu , 18 yas üstü birisini kimlik fotokopisini , müsteri numaran1 ve bütün sorumluluk bana aittir diye bi yaz1 yaz1p onlara faxlaman1 istiyorlar sonra bizi aray1n diyolar sana uuuuuuuuuuuuuuup uzun bi sifre veriyolar onu giriyosun aç1l1yo ayr1ca siemensinkini telefoncular açam1yo nokia gibi deil nokia da 5 ytl verip çözdürdü bizim arkadas.....
bak ben bunlar1 yapt1m oldu ya servise ben fw yükletmek için gittigimde sifre için gelenleri geri gönderiyorlar müs hiz telefon aç1n diyolar yani bunun baska bir çözüm yolu yok....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme