Şimdi Ara

SX1 Video Oynatma Kalitesi .avi fln ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SX1 in video kalitesi mpx200 kadar kalitelimidir acaba ? mpx200 de kullandım ve video oynatma kalitesi falan çok iyi avi'leri ii oynatıodu betaplayer.. acaba sx1 de .avi oynatabilior mu ? ve video oynatma kalitesi nasıl ??? ( wav'lar zil sesi oluo mu ? )

• oynatıo ve gayet iyi
    Bnm aklımda başka bir konu var, bu telefonların misal sx1 in ekran radyasyon yama olayı nasıldır, 2 saat film izlesek gözü bozarmı acep, yani monitöre göre zararlı mıdır? Refresh rate nedir bunlarda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

oynatıo ve gayet iyi
    Bnm aklımda başka bir konu var, bu telefonların misal sx1 in ekran radyasyon yama olayı nasıldır, 2 saat film izlesek gözü bozarmı acep, yani monitöre göre zararlı mıdır? Refresh rate nedir bunlarda?

ben de bi soru ekleyeyim bu alet 2 saat video izlemeye dayanır mı yani gerek işlemci gerekse batarya buna izin verecek donanımsal yetkinlikte midir??
  • Arkadaşlar 2 saat video seyredekler pocket video alsınlar hem batarya uzun dayanır. Hem de ekran daha büyük. Sony nin v8 kasetli bir combo sunu kullandım gayet güzel onu tavsiye ederim. Tv de var. Radyasyon meselesine gelince radyasyon yaymayan bir elektronik cihaz bilen var mı?
    Bunlar hurafe. İnsan hastalandığında (kimsenin başına gelmesin)
    çekilen röntgenin etkisi 5-6 yıl aralıksız televizyon seyretmekten çok onun için boşverin. zaten telefonda en iyi seyredilecek şeyler benim kanaatim klipler ,komikler film seyretmek te neoluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dellino

Arkadaşlar 2 saat video seyredekler pocket video alsınlar hem batarya uzun dayanır. Hem de ekran daha büyük. Sony nin v8 kasetli bir combo sunu kullandım gayet güzel onu tavsiye ederim. Tv de var. Radyasyon meselesine gelince radyasyon yaymayan bir elektronik cihaz bilen var mı?
    Bunlar hurafe. İnsan hastalandığında (kimsenin başına gelmesin)
    çekilen röntgenin etkisi 5-6 yıl aralıksız televizyon seyretmekten çok onun için boşverin. zaten telefonda en iyi seyredilecek şeyler benim kanaatim klipler ,komikler film seyretmek te neoluyor?

ben de toshiba pocket pc var uzun sure kullanımdan sonra 3dk lık klipte bile bazen takılmalar olabiliyor
  • ekran küçük olduğundan gözler çabuk yoruluyor ve sıkmaya başlıyor

ayrıca sx1 in 2 saat boyunca film izletebileceyini sanmıyorum bataryasının o kadar dayanması zor
  • bataryayi boşwer zaten takilma yapiyo.
    YA Sx1 le adam gibi divx film izleyen war miiiiiii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.