Şimdi Ara

SymbianSigned'dan Yeni Servis İmzasız yani Unsigned programlarınızı kolayca İmzalayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Symbiansignet sitesi yeni bi servise başlamış şu anda beta şeklinde ben denedim
    çok güzel oluyor aşşadaki linke giriyorsunuz

https://www.symbiansigned.com/app/page/public/openSignedOnline.do

sonra aşşadaki resim de gösterilenleri yapıp

SymbianSigned'dan Yeni Servis İmzasız yani Unsigned programlarınızı kolayca İmzalayın

send dedikten sonra mail kutunuza onay maili gelio junk mailede gelebilir orayada bakın sora onay mailine tıklayıp onayladıntan sonra 15 dk içinde bir mail daha geliyor orda imzalanmış yani sign edilmiş programızın linki war tıklayıp indiriyorsunuz.........

ÖZELLİKLE UIQ 3 İSLETİM SİSTEMİNDE SMARTMOVIE 'Yİ KULLANMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYRULUR

• amacı anlayamadım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL

amacı anlayamadım ?

oncelikle tahminimce telefonun uiq 3 işletim sistemine sahip deil heralde

uiq 3 işeletim sisteminde imzalanmaış programlar bununmakta bu programları(mart movie,nicecalculator,iphonelock......vb programları) telefonunuzda kullanabilmek için imzzalatmanız lazım bunun içinde bu siteden sertifika almanız gerekiyordu ama herkez kolay kolay alamıyordu ve sertifika alma işlemi oldukca uzun ve karışık bişeydi bu yeni hizmet sayesinde imeinizi yazıyorsunuz direk imzalıyor site sizin yerinize programı ...........
  • imei numarasını vermek doğru bir şey değil bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

imei numarasını vermek doğru bir şey değil bence..

site güwenli bence çünkü yabancı forumlarda bile binlerce kişi sertifika alıo bunun için imeini vermek zorundasın çünkü senin imeini adına yani senn telefonun adına imzalanıyor program........
  • Bu tür uygulamaların herhangi bir zararı yok,sadece sertifika sahibi oluyorsun.
    Mesela bazı programlar sertifika olmadan çalışmalar,o yüzden ihtiyaç duyulur unsigned'a.
  • Arkadaşlar bunu yapacağınıza bir sefer geliştirici sertifikası alın. Bütün programlarınızı internet olmasa bile imzalayabilirsiniz. Ama bu şekilde site hizmeti durdurursa yapacağınız bir şey yok.
  • yok beee kardeş ne dedimse olmadı acep nedendir.yardımcı olurmusun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.