Şimdi Ara

SYSTEM OF A DOWN'un 'Mezmerize' albümünü dinledinizmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: thedevourer

albüm süper yaklaşık 3 gündrü durmadan dinliyorum.. musakka albüm linkini pm olarak atıyorum...

Arkadaş benden önce davranıp yazmış.O daha hayırlı nys şarkı isimleri onlar ihtiyacı olan olanolursa buyrun(yukarıda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren kurt -- 12 Mayıs 2005, 19:45:53 >

• dinlemedim...
  • baya kısa bir cevap olmuşİl gileniyorsan dinlemen tavsiye edilir
  • Onlar kesinlikle o. çocukları konser girişlerine türkler ve itler giremez yazıp türk bayrağı yakıyolarmış.O yüzden o. çocukları.Ama şarkılarını dinlememem için bir neden değil bu.Yeter ki albumünü almayın.Para kazanmasın şerefsizler..
  • albümünü alan kim, zaten daha albüm çıkmadan torrentte düşmüş mp3 leri...ama müziklerine diyecek yok...
  • Türk düşmanı oldukları için kıl kapıyorum onlara ama müzikleri güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squ@dron -- 13 Mayıs 2005, 13:53:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: squ@dron

Türk düşmanı oldukları için kıl kapıyorum onlara ama müzikleri güzel

cogunluk zaten o yuzden kıl kapiyor ama muziklerine tabiki birsey demiyor.
  • herkes burada müzik konuşuyor 3-5 kendini bilmez gene gelmiş ermeni konusuna.Onlar ermeni felan değil.DÜnyadaki kendilerine göre tüm haksızlıklara karşı çıkıyor biride bu ermeni olayı sana göre haksızlar kendilerine göre haklılar ama yaptıkları müzikle bunu bağdaştıramazsınız..
  • Benim söylemek istediğim...Sadece aklınızda bulunsun..Onlar Türk düşmanı....
  • bence bu adamlar türkiye ye gelsin konser versin eskiden bir arada yaşadıkları akrabalarını tanısınlar.bir acı kahvemizi bir ekşi ayranımızı içsinler aslan sütünden kebap ve mantıdan tatsınlar bakın eski düşüncelerinden eser kalıyor mu

ama o konsere FB-GS maçından daha çok polis gerekir o ayrı
  • system metal grubumuymuş

hangi zeka özürlü bunu iddia ediyor

nu metal denilen zımbırtıyla gerçek metal i karıştırmayın

• Arkadaşım sistem of e davn nu metal yapmıyor...hardcore yapıyor..söyliyim dedim..

Bu arad mezmerize'yi hiç beğenmedim ben açıkçasıo...sadece 3 şarkı güzel..lost in hollywood, byob ve cigaro..gerisi çok çok çok kötü çalışmlara bence..
  • ulan yine metaldir metal degildir ayagina donmus
    neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunders

abi yapma etme. ermeniler diye dinlemeyecek miyiz? adamlar gerçekten güzel müzik yapıyorlar. son mesmerize albümünü yaklaşık 1 ay önce falan indirdim. fakat albümdeki 4 parça eski albümlerden. bunların dışındaki parça sayısı da çok az. biri parça adlarını sırasıyla yazabilir mi acaba? ayrıca byob'u dinledim. gerçekten de çok güzel bir şarkı...

Dostum ErmeniLer diye dinLemeyeceksin diye bir sey yok tabikide. Ama Türk Bayragını yakmaLarına konserLerinde KöpekLer ve TürkLer giremez diye ibare koyuyorLarsa o srfszLere para kazandırmam acıkcası.
  • dinleyin bakalım türk düşmanlarını.. ermenilere para kazandırın..
  • adamlar en son hollanda konserinde yapmadıklarını bırakmamışlar.'hollandada çok türk varmış.o pislikleri niye ülkenizde barındırıyosunuz' fln demişler.ağza alınmicak küfürler etmişler.
  • e bunlar tam barbunya beyin ve hala dinliyorlar bunları ne kadar iyi müzik yapıyorlarsa yapsınlar (bence berbat ötesi yapıyorlar) bu türk düşmanlıkları yüzünden dinlenmez köpekler..
  • La
    quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus

system metal grubumuymuş

lan bilmişlik yapacağım,kendimi göstereceğim ayağına yatmışsın rezil etmişsin kendini.Bir bildiğin varsa adam gibi anlatırsın tartışırız ama yok biyerden duymuşsun gelmiş konuşuyorsun.Neyse ney konu o değil zaten.gelmiş boy gösteriyorsun burada.senin gibileri çok gördük biz.Hadi yolun açık olsun bu sana ilk ve son mesajımdır...

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus

system metal grubumuymuş

kaybol ya sıfatlara bakın tutturmuşlar numetal metal degildir diye.kendin söylüyorsun numetal diye... ayar oluyorum bu tiplere ya muzik muziktir abi ogrenemediniz sunu ya.futbol fanatikligi gibi özenti metal grubu fanatikligine basladınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 14 Mayıs 2005, 22:25:02 >

• Numetal, kabaca heavy metal'in bir alt türü.Numetal'in ele aldığı konular genelde gençlik bunalımları,sorunları,kadın-erkek ilişkileri,toplumsal mesajlar ve sorunlar..Alt dalları;Rap Metal,Rapcore..Nu-metal tüm bunların hepsini kapsar.Hip hop karışımlı vokaller, sample'lar, tercihen bir DJ'in elinden geçen rap alt yapısı, sert gitarlar ve bolca öfkeyi bir araya koyup müzik formuna sokarsanız elinizde kalan şey numetal oluyor.

Yani bu tanımlamalara göre System of a down'u numetal yapabiliyorsanız buyrun yapın.Zaten hiç kimse kalkıpta şu grup şu tarz yapıyor dememeli.System bir albüm çıkarıyor ama bu albümde tek bir tazdan oluşan parçalar yok bir sürü değişik parçaları var bunların icinde numetal olanlarda vardır ama bu System'in numetal yaptığı anlamına gelmez.

numetal'e örnek larak gösterilen gruplar:Deftones,Korn, Fishbone, Body Count, Urban Dance Squad, Rage Against The Machine, Deftones,Faith.

birde numetal olup olmadığı tartışmalı fakat numetal'e yakın müzik yapan gruplar var: Sevendust, Finger Eleven, Godsmack, Soulfly, Ill Nino, Killswich Engine, Fear Factory, Spineshank, Tool, Incubus gibi…

Hem System numetal yapsa ne olurki konu bumuydu.Böyle bilmişlik yapanlar geliyor forumu saptırıyor kafayı yiyorum yaw.Neyse benden bukadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren kurt -- 15 Mayıs 2005, 19:37:57 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.