Şimdi Ara

SYSTEM OF A DOWN'un 'Mezmerize' albümünü dinledinizmi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Zed2005

e bunlar tam barbunya beyin ve hala dinliyorlar bunları ne kadar iyi müzik yapıyorlarsa yapsınlar (bence berbat ötesi yapıyorlar) bu türk düşmanlıkları yüzünden dinlenmez köpekler..

adam gibi konuş ne o barbunya beyin falan falan dinliyosam dinliyorum sanane seni ırgalmaz ne dinlediğim.... türk düşmanıysa banane ben müziğe bakarım kaliteli müzik yapıyolarmı yapıyolar bende dinliyorum...sende laflarına dikkat et adam gibi konuş
  • Yaw o albüm çıktımı ala ala 17 mayıs diyolardı tamam vidyosunu çokttan yayınladılar B.Y.O.B nin ama albümü 17 mayısta çıkacak ya....

Bu arada türkiye hakkında bazen çok ağır konuşuyolar onları saymassak linkin park ve metallica dan sonra en çok sevdiğiim rock grubu soad...

Yeni albümümünü de netten indirdim ama bazı şarkıları eksik.....
  • biri bana son albumun mp3
    lerini nerden bulabilecegimi pm den soleyebilir mı
  • admlar heryerde Türklere karşı propaganda yapıp Türk düşmanlığını yayıyorlar o dalaksızları asla dinlemem sevsem bile dinlemem kendimden utanırım.

bu arada nu metal de metaldir ama bence dandikdir. solo olmayan şarkıya şarkı demem
  • arkadaş bu ermenilerede acıyorum onlarda gerçek sandığı yalanlarla gerek kendi gerek başka ülkeler tarafından kandırılıyorlar ve bizden nefret ettiriyorlar.Bu pencereden bakacak olursak System zavallı,kandırılmış insan topluluğundan başka birşey değil.Onların zavallılığını düşününce dinlediğim zaman rahatsızda olmuyorum türk düşmanlıklarından.Zaten parada kazandırmıyoruz.Ama adamlar güzel müzik yapıyorlar.Bırakın arkadaşlar o saftirikler kendilerini kandırsınlar siz müziklerini onlara hiçbirşey kazandırmadan dinlemeye bakın.Zaten onlarda buna deli oluyorlardırBuyönüyle bakıp dinlediğimde çok daha zevk alıyorum onlarlı dinlerken.Sizde öyle yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren kurt -- 15 Mayıs 2005, 19:45:46 >

• simdi yok mu mp3 sitesi buunun
  • genel olarak eski albümdeki parçaları daha cok begendigimi farkettim ama bu son albümleride yabana atılacak bi albüm degil çok iyi calmıslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: athena7

simdi yok mu mp3 sitesi buunun

kardeş ben yukarıda şarkı isimlerini yazdım ordan indir yada google'dan arattır.ben tek tek indirdim.Sana kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.