Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • microcar karavanın başka resmi biraz uzun oldu arkadaşlar kusura bakmayın yorumları bekliyorum fiatçılar zaten çoktan beri uğrayamadık buraya canlanalım arkadaşlar FİAT İTALYAN ATEŞİ

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

• Arkadaşlar FİAT İDEA arabam için PORTBAG arıyorum bnu nerde bulabilirim bilenler bana bildisin.HII arabanın üzeinde skydome sun roof var ona göre bildiin lütfen...
  • ya bu MİCROCAR aynı İDEA ya benziyor ama biraz suba kalıp çekmiş hali
  • haklı değilmiyim ama benzemiyorlarmı

• quote:

haklı değilmiyim ama benzemiyorlarmı

evet özlem 37 benziyor biraz çekmiş hali dediğim gibi!!ama bu daha sevecen olmuş bence!!!
  • Vayy bura iyice hareketlenmiş...

arkadaşlar birde sizin fikirlerinizi alıyım. yaza doğru benim albeayı satmayı düşünüyorum. bildiğiniz gibi geçen bayramda kafadan darbe aldı ve birinci sınıf toplatmama karşın yindede tadı yok yanlız satınca yerine iki araç almada kararsız kaldım siz ne dersiniz?

ya fiat coupe 96 model 2.0 140 küsür hplik yada marea hlx 2000 model 2.0 154 hp. benim gönlüm mareadan yana ama bide sizin fikirlerinizi alıyım. ikisininde fiyatları birbirine yakın yani fark etmiyor.
  • bence marea al harika bi araba kaza da geçmiş olsun ALLAH korumuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doblom_oguz

bence marea al harika bi araba kaza da geçmiş olsun ALLAH korumuş.

sağolasın allah korumuş zaten ben olsaydım vurduğumuz arabadakilerde bende meftaydık....
  • Merhabalar,
    Üyelerden şahin ve doğan sahipleri olduğunu gördüm bilgi ve fikirlerinize ihtiyacım var.
    91 model şahin im var 80-90 km hızla giderken büyük bir uğultu oluyor, şafttan geliyor bu ses ustalarda öyle diyor ama çözüme bişey demiyorlar. Daha önce eski 84 model şahin imizde de akrabamın doğan ın da a aynı uğultu var.
    Sizlerde de bu uğultu var mı, çözümü nedir, ne kadar a mal olur. Şimdiden teşekkürler.
  • kardeş karavan resmi çok güzelmiş ducato karavanın başka resimleri varsa yollarmısın bu arada kaydederseniz sevinirim
    üye adı:neon88
    araç:Doblo Premio 2007 Granit Gri 1.3
  • neon kardeş karavanların resmini bukadar bulabildim hatta biri cıtroen jumper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yesilduman

Merhabalar,
    Üyelerden şahin ve doğan sahipleri olduğunu gördüm bilgi ve fikirlerinize ihtiyacım var.
    91 model şahin im var 80-90 km hızla giderken büyük bir uğultu oluyor, şafttan geliyor bu ses ustalarda öyle diyor ama çözüme bişey demiyorlar. Daha önce eski 84 model şahin imizde de akrabamın doğan ın da a aynı uğultu var.
    Sizlerde de bu uğultu var mı, çözümü nedir, ne kadar a mal olur. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım uğultu diyince bir çok sebebi olur. şanzıman yağsız kalmıştır uğuldar priz direk bilyası bozulur uğuldar poryalar bozulur uğuldar diferansiyel yağsız kalır uğuldar...vs...vs... sesi daha detaylı anlatabilirmisin? tam nerden geliyo ve tam olarak nasıl bir ses?

bu arada neon aramıza hoşgeldin ismini listemize ekledim..

• quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

doblo 4*4

fiat doblonun 4*4 ü 2 senedir prototip halinde tofaş bursa fabrikada durup duruyor....bakalım üretim emri çıkacak mı?
  • doblo advanture 4*4 brazilyada var Türkiye yede de olsa çok iyi olacak
  • arkadaşlar selamlar(özellikle fiatcı selamlar-azbaşını agrıtmadım zamanında)uzun zamandır foruma giremiodum derslerden dolayı ama artık burdayım inşallah...ses sistemleri topicine de koymuştum aama fiat severlere de gstermek istedim arabamı ve ses sistemini..arabam 2004 punto 1.3mj 56 bin km de.2006 mayısta aldıgımda 37bindeydi
    müzik sistemini 2ay falan oluyor taktıralı amfi:sony xm-sd46x woofer:sony xplod 25 cm ..arkada 2 tane kenwood 240w oval hoparlr var..teyp+komponent de aldımı tam olacak..ses sistemnden gerçekten çok memnunum..yorumlarınızı beklerim arkadaşlar...herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamsheytani -- 22 Mart 2007; 16:03:41 >

• @shamsheytani
    hocam askerden geldin sanırım???
    baya bi uzun zamandır gözükmüyordun forumda....
  • quote:

@shamsheytani

yok hocam askerde değildim ben daha öğrenciyim...askerde ki arkadaş miraz.miraz dı
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

@shamsheytani

yok hocam askerde değildim ben daha öğrenciyim...askerde ki arkadaş miraz.miraz dı

doğru dimi yaw
    kusura bakma o zaman
    ama sen de uğramaıyordun bayadır dh'ye....?

• linea'yı bekliyorum
    çıksa da test etme imkanına kavuşsak artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

arkadaşlar selamlar(özellikle fiatcı selamlar-azbaşını agrıtmadım zamanında)uzun zamandır foruma giremiodum derslerden dolayı ama artık burdayım inşallah...ses sistemleri topicine de koymuştum aama fiat severlere de gstermek istedim arabamı ve ses sistemini..arabam 2004 punto 1.3mj 56 bin km de.2006 mayısta aldıgımda 37bindeydi
    müzik sistemini 2ay falan oluyor taktıralı amfi:sony xm-sd46x woofer:sony xplod 25 cm ..arkada 2 tane kenwood 240w oval hoparlr var..teyp+komponent de aldımı tam olacak..ses sistemnden gerçekten çok memnunum..yorumlarınızı beklerim arkadaşlar...herkese iyi forumlar

öyle şeymi olru ya ayıp ettin şimdi

gelelim arabaya bence deli olmuş seside güzeldir de anfi bağlantılarını kim yaptı?

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.