Şimdi Ara

...T Sınıfı Tripath Stereo Ampliler Hakkında Herşey... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.097
Cevap
38
Favori
63.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LP-2020A modeli dikkatimi çekti.
    bende evdeki logitech x540,lg lm640,dvd player,mp3 player için bakıyorum.
    bu cihazlarda kullanbilir miyim?
    adaptörde önemli demişsiniz.Yanında gelmiyorsa kaçlık alacağız?
  • 12v işinizi görür,14.7volta kadar da kullanabilirsiniz ama 14.7voltun üstüne çıkarsanız cihazı kullanılamaz hale getririsiniz.. Adaptor ile birlikte 100-120 tl ye yakın bir paraya getirtirsiniz. x540 içinde kendi amplisini barındıran bir sistem bunu onunla kullanamazsınız ama dvd-mp3 gibi cihazlarınızı bağlayabilirsiniz.
  • Castle2 ve MarantzHD88'leri satıp,tek sisteme dönüş yapıyorum.Şimdilik Class T'ye biraz ara veriyorum ama bakalım zaman ne gösterecek:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneyt1977 -- 24 Haziran 2014; 8:24:14 >
  • MErhaba,
    T2021 in alt frekansı biraz zayıf olduğu için bookshelfleri 2.1 şeklinde sub ekleyerek kullanmak istiyorum. Fotodaki gibi bağlantıları olan bir sub alacağım, sizce amfi sub ı destekler mi? Yorumlarınızı rica ederim.
     ...T Sınıfı Tripath Stereo Ampliler Hakkında Herşey... ...T Sınıfı Tripath Stereo Ampliler Hakkında Herşey...

• Arkadaşlar lütfen yardımcı olunuz. MUSE SA50 68W x2 T-AMP Amplifikatör TDA7489L amfiyi Adapörsüz olarak satın aldım. Bazı ebay, amazon gibi web sayfalarında bu amfi 19V 4.74A adaptörle satılıyor. Bazı ilanlarda ise 24V 6A adaptörle satılıyor. Ben şimdi hangisini almalıyım. Hangi adaptör daha verimli olur. Bilen varsa lütfen cevaplasın. Amfiyi Heco Musik Colors 100 ile kullanacağım. Amfinin giriş değerleri (arkada üzerinde yazdığı şekilde, resimdede görlüyor)12-24V tır. Yoksa ben mi yanlış anladım? Linklere bakarak cevaplarsanız memnun olurum.

Bu linkte 19V 4.74Ahttp://www.ebay.com/itm/MUSE-SA50-68W-x2-T-AMP-Amplifier-TDA7489L-EQ-bass-treble-LED-amplifier-BLK-New-/271516017489?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item3f379da351
    Şu linkte ise 24V 6Ahttp://www.dhgate.com/store/product/muse-sa50-68w-x2-t-amp-amplifier-tda7489l/195288026.html

...T Sınıfı Tripath Stereo Ampliler Hakkında Herşey... ...T Sınıfı Tripath Stereo Ampliler Hakkında Herşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrdgn -- 13 Temmuz 2014; 19:37:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maksimum 24v'luk bir adaptörle kullanabilirsiniz.. Amplinin arkasında da yazdığı üzere..Daha yüksek değerde bir adaptör ile kullanamazsınız ama daha düşük adaptör ile kullanırsınız ama yine de 24v bir adaptör almaya bakın.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrdgn -- 14 Temmuz 2014; 1:45:05 >
  • hilhan kullanıcısına yanıt
    Pardon, konu ile alakasi olacak ama videodaki son parçanın ismini verirseniz sevinirim, güzel enstrümantal bişeymis. Ben chillout, lounge tarzi dinliyorum bu müzik hoşuma gitti.

• Sevgili atalayalper cevap için teşekkür ederim. peki kaç amper olmalıdır? Ürün ile ilgili sayfada 6 Amper yazıyor. Yani 24V 6A mi almalıyım?
    Edit : Araştırdım ama 24V 6A adaptör Türkiyede satışını bulamadım. Bu durumda örneğin 22V 6A , 20V 6A, 24V 4A vb. nasıl bir adaptör alabilirim? Amperin 6V veya 4V olması çok önemli midir?

Webde araştırıken şunu buldum: 20V 6A 120W Adaptörhttp://www.n11.com/fujitsu-siemens-amilo-20v-6a-120w-adaptor-P21040375 Acaba bu adaptör uygun mudur? Bunu satın alabilir miyim?
  • Net konuşabilmek için denemek lazım bilemiyorum. Teknik değerleri uygun gözüküyor. Ucu uyuyor ise problem çıkacağını zannetmiyorum.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım bunu alacağım. Hayırlı günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknymz

MErhaba,
    T2021 in alt frekansı biraz zayıf olduğu için bookshelfleri 2.1 şeklinde sub ekleyerek kullanmak istiyorum. Fotodaki gibi bağlantıları olan bir sub alacağım, sizce amfi sub ı destekler mi? Yorumlarınızı rica ederim.

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Pardon, konu ile alakasi olacak ama videodaki son parçanın ismini verirseniz sevinirim, güzel enstrümantal bişeymis. Ben chillout, lounge tarzi dinliyorum bu müzik hoşuma gitti.

Video sonunda çalan enstrümantal parça: Cahit Berkay - Kahramanların Mucizesi (Final)
  • Hilhan ve Alper Bey sizlere bir sorum olacak. Malumunuz ev sineması ve müzik işini bir arada götürmeye çalışan biri olarak Avr-stereo amfi işini bir araya getirmeye çalışıyorum. Bunun için ilk adımı pre Out çıkışı olan Onkyo 828 Avr ile atmış oldum. Hoparlör olarak Heco Victa 601 kule kullanıyorum.

Ht baypass özellikli stereo amfilerin fiyatları çok yüksek olduğu için daha ucuz modellere yöneleceğim. Aklımda Heco ile uyumlu olduğunu düşündüğüm için Onkyo A 9030 stereo amfi var. Yurtdışı fiyatı 200 € civarı. Acaba diyorum bunun yerine arkadaşın aldığı D sınıfı Muse gibi bir model mi alsam? Dediğim Onkyo 9030 ile bu T sınıfı amfileri karşılaştırsak acaba hangisi benim için daha mantıklı bir çözüm olur?

Yorumlarınızı merakla bekliyorum ve de şimdiden teşekkürler.

• Heco victa serisi ile daha önce D Class bir onkyo kullanmıştım (victa700 ve onkyo a-9155) memnun da kalmıştım.. Arka plan sessizliği ve amplinin kontrolünü kolay kaybetmemesi o fiyat sınıfında gayet iyiydi.. Fakat 200tl lik bots av711 maalesef daha detaylı çalıyordu :) Ama dikkat sadece daha detaylı çalıyordu diyorum kontrollü diyemiyorum çünkü bots av711 de kontrol vs.. malaesef yok ampli kendini bir kaybetti mi kendini tam kaybediyor.. Onkyo D class amfi ile bunu yaşamazsınız bence memnun kalabilme ihtimaliniz oldukça yüksek ama sizin beklentilerinizin boyutunu tam bilemediğim için siz yine de demo yapın derim.
  • hilhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • atalayalper kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler Alper Bey. En azından Onkyo Heco uyumu konusunda hem fikir olmamız sevindirdi. Aslında çok üst düzey bir beklentim yok. Yine bir yurtdışı ziyaretinde uygun fiyata bir stereo amfi ile müzik konusunu da çözüp uzun süre ürün alımıma ara vermeyi planlıyorum.

Bu arada dediğim Onkyo ile denk olabilecek T sınıfı amfiler hangisi olur? Bu konuda bir fikriniz var mı? Gerçi işin içinde sinema da olacağı için stereo amfi de uzaktan kumanda olması lazım. Yoksa ses ayarlamak için kalk ayar yap vs olmaz ama bildiğiniz uygun ve güzel bir model varsa incelemek isterim.

• Sayın atalayalper, sizin daha önceki mesajlarınızı da okudum. Genellikle f/p ürünlerini tercih ediyorsunuz. Bu her açıdan çok çok güzel. Sizden ricam (tecrübelerinize de güvenerek) Kablo ve interconnect kablo tavsiyesi rica edeceğim: MUSE SA50 Amfiyi Heco Musik Colors 100 ile kullanacağım. Böyle bir sistemde kullanacağım kablo ve interconnect kablo için örneğin 500$ gibi ayrı ayrı bir para harcamayı düşünmüyorum. Böyle bir sistem için beni asgari fiyatta memnun edecek makul fiyat ve f/p ürünlerinden hangi kablo ve interconnect kabloyu tavsiye edersiniz? (Mümkün mertebe uygun fiyatlı ürünler olmasını tercih ederim. Örneğin şu kablodan düşüğünü kullanmayınız gibi bir öneri olabilir). Cevaplarsanız (ve lutfeder de kablolar için linkte verebilirseniz) sevinirim. Ayrıca bu konuda tavsiyesi olacak olan diğer arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim. Sağlıkla kalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrdgn -- 15 Temmuz 2014; 0:35:46 >

• nrdgn N kullanıcısına yanıt
    Ben bu konuda yani kablo konusunda f/p ürünü isteyenlere direk black rhodium marka kablolar tavsiye ediyorum.. Opus interconnect ve Jive hoparlör kablosu işinizi uzunca bir süre görecektir. Dh labs, supra ve audioquest markalarının da f/p ürünleri mevcut bu ürünlere de bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.