Şimdi Ara

T6 rift için arkadaşlar aranıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 1m ye yakın dps le t6 ya girmiyorum seninki iyi cesaret. Buildine bakınca hayatını komple fetişlere emanet etmişsin. T6 da 3 kere yatıp 1 elite pack keseceğinize t3 te oynayıp birim zamanda faha fazla mob kesmek en mantıklısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandıgın o offhandle aksama kadar kesiyorsundur.bende de wd zuni set var t5 sololuyorum ama dpsın cok dusuk
  • Arkadaşlar biz t6 keserken ben pet buildi nadiren kullanıyorum arkadaşta jade harvester var diger WD ye bakarsanız nasıl bi oyun oynadıgım hakkında fikir sahibi olabilirsiniz :)

Sadece tek karakterime takılmayın yani^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armor1991 -- 21 Nisan 2014; 15:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

kullandıgın o offhandle aksama kadar kesiyorsundur.bende de wd zuni set var t5 sololuyorum ama dpsın cok dusuk

sizin ne demek istediginizi anlıyorum.Oyun bilginiz pek yeterli olmadıgından bunu söyleyebilmeniz normal tartışma yapmaya gerek yok yarına bi video koyarım halledebilirsem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: armor1991

quote:

kullandıgın o offhandle aksama kadar kesiyorsundur.bende de wd zuni set var t5 sololuyorum ama dpsın cok dusuk

sizin ne demek istediginizi anlıyorum.Oyun bilginiz pek yeterli olmadıgından bunu söyleyebilmeniz normal tartışma yapmaya gerek yok yarına bi video koyarım halledebilirsem :)

:) oyun bilgilmle off handının ne alakası var cözemedim? t6 yapma konusunda adam ararken ben süperim siz çöpsünüz demekle sizin oyun bilginizi görüyorum sorun yok :)
  • quote:

quote:

quote:

:) oyun bilgilmle off handının ne alakası var cözemedim? t6 yapma konusunda adam ararken ben süperim siz çöpsünüz demekle sizin oyun bilginizi görüyorum sorun yok :)

Aslında bakarsanız alakası yok nedeni çok basit 3 tane level 56 item kullanıyorum(pet builddeki offhand i de kullanmıyorum XD) t6 yaparken bu da oyun bilgisinden başka birşeyle olmaz. dedigim gibi pet buildime biraz fazla focuslamışsınız^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armor1991 -- 21 Nisan 2014; 17:00:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında bakarsanız alakası yok nedeni çok basit 3 tane level 56 item kullanıyorum(pet builddeki offhand i de kullanmıyorum XD) t6 yaparken bu da oyun bilgisinden başka birşeyle olmaz. dedigim gibi pet buildime biraz fazla focuslamışsınız^^

Hangi karakterın varsa ona bakıyorum bunda şaşılıcak bir durum yok :D Wd oynamasam anlıcamda neyse :) Buda benim karakter sende bak :D biraz eleştiriye acık olun :D http://eu.battle.net/d3/en/profile/CADAVAROS-2806/hero/10646363

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadavaros -- 21 Nisan 2014; 17:10:14 >

• Sırf diger build için ayrı WD kastım hocam item fln degiştirmiyorum yani direk görebilirsiniz XD ismi usable items(evet üşengeçlikten stash karakteri kastım^^ :D )

Sizin karakterinize gelirsek zuni set kullanmak istiyorsanız bence mask of jeram ve thasker and theo kullanmanız daha yerinde bir seçim olur.^^
  • Evet arkadaşlar söz verdigim gibi video keyifli seyirler :)

https://www.youtube.com/watch?v=J1Dpd4_VdG0&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Antiokhos-2781/hero/6323665

T5 de tek tuk yatiyorum. t6 denemedim... set olarak 60 level talrasha tam ustumde:D Ama beni ayakta tutan sey amulet.. bir arcene lazerlerden gelen damage %21i saglik olarak donduruyor... Birde aynisinin Poison icin yapani cikiyor... Hele rift guardionda ghom cikti mi.... herkes uzaklarda ben dibindeyim:D

ama t6 da denemedim hic...

dede amulet çok geçerli tebrikler.dün t6 4 kere res kill oldum.eliteler sıkıntı yaratıyor :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.