Şimdi Ara

Tabletlerden Kitap Vs. Okumak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından Ekitap okuyucu getirteceğim ama bir süredir tabletleri araştırıyorum. Tabletler, Ekitap okuyuculara göre işlevsellik açısından benim için daha uygun gibi görünüyor fakat uzun okumalar yaptığım için göz yorulması yaşar mıyım, ışık derecesi nedir bilmiyorum? Tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim, hangisini tercih etmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: bartusim

Yurtdışından Ekitap okuyucu getirteceğim ama bir süredir tabletleri araştırıyorum. Tabletler, Ekitap okuyuculara göre işlevsellik açısından benim için daha uygun gibi görünüyor fakat uzun okumalar yaptığım için göz yorulması yaşar mıyım, ışık derecesi nedir bilmiyorum? Tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim, hangisini tercih etmeliyim?

Ben samsung tab kullanıcısıyım ve sık sık kitap okuyorum. Işık ayarını zaten yapabildiğin için herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum.
    Ama ebook sadece kitap okumak için geliştiriliyor. Tabletler ise kitap okumayı bir özellik olarak gösteriyor. ebookum olmadığı için
    ebook ya da tablet daha iyidir diyemem. Ama tabletde de herhangi bir sıkıntı çekmiyorum. Üstelik işlerimi hallediyorum internette
    vakit geçirip navigasyon dan yararlanıp müzik dinleyip film izleyebiliyorum
    not: Tableti önerdim herhalde :)

• siyah-beyaz ise okuduklarınız, saatlerce başından kafanızı kaldırmayacaksanız EBOOK READER
    kısa kısa sürelerle, kitapların yanında arada dergi vs renkli yayınlar da okuyacaksanız TABLET derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.